FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bundesliga
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bundesliga » 06 nov 2011, 17:25

Bezveze se spama , Osim je dao najbolju ocjenu , igra i jednog i drugog tima je bila katastrofa , Zeljo je bio bolji za taj gol iako je imao prilika da poveca tu prednost , igra je bila q.rac i to ce sigurno objektivni navijaci i priznati . Naravno drago mi je da je Zeljo pobijedio i sve i naglasavao sam takav scenario prije tekme, ali treba biti realan pa reci da je utakmica bila tezi smor, a navijanja u drugom poluvremenu gotovo da nije ni bilo , toliko od mene.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 06 nov 2011, 17:31

Jos jedna poruka od nime_tm87!

slika
1996

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 06 nov 2011, 17:34

Ove silne analize jučerašnjih gubitnika potvrđuju činjenicu da smo trenutno bolji.Sam pogled na statistku jučerašnje utakmice će sve reći o tome ko i kako je jučer igrao.14 željinih šuteva prema golu od čega 6 u okvir gola naspram 6 njihovih prema i samo jedan divovski u okvir gola sve kaže.Tačno je presingom su htjeli nešto.silnom trkom razbiti Željinu vezu ali se sve to raspalo u drugom poluvremenu.Ubi nas "merhamet" pa se Zeba sažali .Najbolji pojedinci u Komšija su bili golman i kapiten.opet pametnom dosta.Mi u derbiju trkački jaki,taktički zreli a bogami i mangupi kad je to trebalo.I još nešto naša pojačanja Smajić i Selimović će tek doći na svoje ,dakle bićemo samo boljiMislim da je vrijeme kad smo kod pojačanja da istaknem da su mnogi dolazili i odlazili ali način na koji se Bogičević bori za plavi dres je bar meni fascinantan.Ne računam tu Željinu djecu koja su odlazila i vraćala se.Dakle zadovoljan što smo u jednoj psihološki jakoj tekmi uspjeli.IDEMO DALJE

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 nov 2011, 17:34

Bundesliga je napisao/la:Bezveze se spama , Osim je dao najbolju ocjenu , igra i jednog i drugog tima je bila katastrofa , Zeljo je bio bolji za taj gol iako je imao prilika da poveca tu prednost , igra je bila q.rac i to ce sigurno objektivni navijaci i priznati . Naravno drago mi je da je Zeljo pobijedio i sve i naglasavao sam takav scenario prije tekme, ali treba biti realan pa reci da je utakmica bila tezi smor, a navijanja u drugom poluvremenu gotovo da nije ni bilo , toliko od mene.
Osim nikad neće reći da smo odigrali dobro i da smo bili bolji, već on uvijek kritikuje i umanjuje rezultat da bi se igrači spustili na zemlju.Mi pobijedimo Leotar 8:0 on kaže moglo je to bolje trebali su dati 10 golova, tako da Osimove izjave posle meče treba tumačiti na neki drugi način ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 nov 2011, 17:37

bagrcavi je napisao/la:Osim nikad neće reći da smo odigrali dobro i da smo bili bolji, već on uvijek kritikuje i umanjuje rezultat da bi se igrači spustili na zemlju.Mi pobijedimo Leotar 8:0 on kaže moglo je to bolje trebali su dati 10 golova, tako da Osimove izjave posle meče treba tumačiti na neki drugi način
Naravno da treba tumaciti na neki drugi nacin , ali onakav derbi se ne moze tumaciti kao nekakav klasik kada to nije bio , Zeljeznicar je zasluzeno pobijedio , ali je tekma bila pre pre prelosa, na to sam mislio i to sam zelio da kazem.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 06 nov 2011, 17:47

Rezultat je najbitniji. To se pika, a sve ostalo zaboravlja. Ukoliko pitari misle da su nas mogli uzeti, to je još bolje za nas. Znači da su još u zabludi, a volio bih da ista potraje do kraja sezone.
Amar, skoro uvijek, k'o i babo mu okrene pilu naopako.
Utakmica k'o utakmica loša, al' derbi k'o derbi može dobiti prolaznu ocjenu.
Zeba je nečovjek.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 06 nov 2011, 17:57

cassanova je napisao/la:Jos jedna poruka od nime_tm87!

slika
Ljudi na utakmice dolaze zbog dobrih poteza. Ono što je sinoć vrijedilo su 4 fantastične odbrane Adija Adilovića (Zeba - penal, Zeba - korner, Niyema - šut i Svraka šut), te šale i pošalice Zajka Zebe sa odbranom Sarajeva.
Ostalo je manje vrijedno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 06 nov 2011, 18:02

Omiljena pjesma pitara.ŽELJO zmija gleda te krišom...

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 06 nov 2011, 18:12

Zna li neko gdje bi mogao pogledati 2 poluvrijeme sa derbija?Ovdje je neko postavio jutros 1 pol.al zaista bi volio pogledati cijelo drugo.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 06 nov 2011, 18:16

avlami97 je napisao/la:
cassanova je napisao/la:Jos jedna poruka od nime_tm87!

slika
Ljudi na utakmice dolaze zbog dobrih poteza. Ono što je sinoć vrijedilo su 4 fantastične odbrane Adija Adilovića (Zeba - penal, Zeba - korner, Niyema - šut i Svraka šut), te šale i pošalice Zajka Zebe sa odbranom Sarajeva.
Ostalo je manje vrijedno.
Razume se.
Osim - drugo ime za Želju !

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 06 nov 2011, 18:28

Previše radnički, previše skojevski, premalo udbaški, premalo policijski, previše bosanski, premalo beogradski, previše svoj, a premalo državni ili partijski... I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili !

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 nov 2011, 18:41

Čitam dosta raje nije zadovoljna derbijem,derbi ko derbi težak za gledat a pogotovo za igrati.Ne bih se složio bilo je šansi sa obadvije strane ,derbi bez grubih startova,ziheraški i željo i sarajevo.Željo sa malo više rizika što mu se i isplatilo.Možda smiješno zvuči ali zadnja dva derbija između barcelone i reala se nisu mogli gledati,bilo je udaranja ,naguravanja svega osim dobrog fudbala.Po meni nyema igrač utakmice,samo mi je žao što naša tv ne prati koliko igrač pretrći u toku utakmice ,mislim da je nyema bio blizu nekog evropskog prosjeka.Zeba pokazao ono što raja voli vidjeti kod igrača,samo mi se nije svidjelo što je igrao previše lijevo jer je po meni mnogo opasniji kad igra više u sredini.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 06 nov 2011, 18:44

adis_macak je napisao/la:Zna li neko gdje bi mogao pogledati 2 poluvrijeme sa derbija?Ovdje je neko postavio jutros 1 pol.al zaista bi volio pogledati cijelo drugo.
[youtube][/youtube]
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 06 nov 2011, 19:14

[youtube][/youtube]

" Igram kao on, lijevo-desno "
Dođe lijevo, kad tamo B. Čolić, dođe desno- Kvesić... E Messi, Messi... :mrgreen:

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 06 nov 2011, 19:24

Treba mi neko pouzdan ko bi mi mogao kupiti sal... ajde ako ima nek se javi na pp..
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 nov 2011, 19:54

slika
Reče Plišek :"Samo dvije minute su se igrale nadoknade",a mozda i samo jedno poluvrijeme,ko zna,opet teorija zavjere garant :lol: :lol: :lol:

slika
Rekoše pitari,imali smo šansi,bolji smo bili,bla,bla,bla :lol: :lol: :lol: ko gubi ima pravo da se ljuti :lol: :lol: :lol:

A sto se tice navijanja,sad pogledah ovaj snimak i nisam ih nikako cuo,ispravite me ako grijesim :mrgreen:

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 06 nov 2011, 20:03

@SarajlijTM , kako te nije stid, navodis dokaze za ono sto tvrdis, stvarno si bezobrazan. Da si samo rekao da su se igrale sve 4 minute nadoknade možda bih ti i vjerovao, al ovako kad si sliku stavio, nije istina 100% ! Da si rekao da smo imali ovoliko šuteva, vjerovao bih ti, al kad vidim sliku sumnjam. Sa navijanjem ista stvar, snimak postoji, to znači da ti ni to ne vjerujem ! :mrgreen:

2pride3
Kontakt:

Post Postao/la 2pride3 » 06 nov 2011, 20:12

pozdrav svim navijacima zeljeznicara,ja sam iz zenice i gledao sam sinocni derbi.ovi pitari sto se tice utakmice nisu se sa loptom sastavili.vise nego zasluzena pobjeda zeljeznicara.al sto se tice navijanja manijaka i one koreografije ono je bruka,jednio sto je valjalo je bakljada.
ponos je bitan

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 nov 2011, 20:16

SarajlijaTM je napisao/la:slika
Reče Plišek :"Samo dvije minute su se igrale nadoknade",a mozda i samo jedno poluvrijeme,ko zna,opet teorija zavjere garant :lol: :lol: :lol:

slika
Rekoše pitari,imali smo šansi,bolji smo bili,bla,bla,bla :lol: :lol: :lol: ko gubi ima pravo da se ljuti :lol: :lol: :lol:

A sto se tice navijanja,sad pogledah ovaj snimak i nisam ih nikako cuo,ispravite me ako grijesim :mrgreen:
Necu da ulazim u raspravu sto se tice ove statistike, **** ga.Pobjedili ste, ima jos derbija, bice pobjeda i poraza i remija...ali vi ste FAKAT sila kad vas je 4000 uspjelo nadglasati nas 800.Jos se hvalit time. :mrgreen: :lol:
Normalno da se nismo culi, nismo ni dosli na utakmicu da vas nadglasamo, bar ne ovaj put :mrgreen: .Dosli smo da pokazemo da "ni zakoni ni zabrane ..." i da igraci vide da smo tu i da ih podrzavamo maximalno.Najmanja briga na utakmici ste nam bili vi.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 nov 2011, 20:19

2pride3 je napisao/la:pozdrav svim navijacima zeljeznicara,ja sam iz zenice i gledao sam sinocni derbi.ovi pitari sto se tice utakmice nisu se sa loptom sastavili.vise nego zasluzena pobjeda zeljeznicara.al sto se tice navijanja manijaka i one koreografije ono je bruka,jednio sto je valjalo je bakljada.
Ma navijanje i nije bila tolika kriza mislim bilo je bolji izdanja ali nije to bruka a koreografija ovo kako je na kraju ispalo izgledalo je kao da je 2004 a ne 2011,a dobro je bi0 omisljen fazon
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa, zlatandr i 43 gosta.