FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa živ bio, jel se gleda samo poluvrijeme ili komplet utakmica? 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
nista ja ne kazem, ovo gore sto ste bolji po statistici vecina je bila nakon crvenog kartona.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Koju si ti tekmu gledo?
Pa naša posljednja dobra prilika na tekmi je bio upravo penal i korner nakon penala...
Bilo je baš suprotno, sarajevo je tek počelo igrati nakon što je dobilo crveni, ali fazon fudbala je postići gol, a ne doći do kaznenog prostora protivnika i tu ostati.

Pa naša posljednja dobra prilika na tekmi je bio upravo penal i korner nakon penala...
Bilo je baš suprotno, sarajevo je tek počelo igrati nakon što je dobilo crveni, ali fazon fudbala je postići gol, a ne doći do kaznenog prostora protivnika i tu ostati.
Ž '21!
jako si simpaticanAdnan 1986 je napisao/la:nista ja ne kazem, ovo gore sto ste bolji po statistici vecina je bila nakon crvenog kartona.

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Sa vama se nemoze normalno, zeljo je imao po meni 2 100% sanse a to je svraka i zeba penal, a mi obuca i to je to.
sta bi sa onom pricom o ostavci Osima i kako se ne moze bez pojacanja ???

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Zavrsila je tamo gdje joj je i mjesto 

Sutra igramo s ovim Bosancima....Ko su oni??Sta su???
Jel tu onaj Dzeko,Pjanic,Spaha???
Bogicevic ce sve to zaustavi,a Zeba ce da se sprda i pokaze da je za Reprezentacije....Volim te BiH Volim te Zeljo

A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
MarkoDa je napisao/la:Sutra igramo s ovim Bosancima....Ko su oni??Sta su???![]()
Jel tu onaj Dzeko,Pjanic,Spaha???
![]()
![]()
Bogicevic ce sve to zaustavi,a Zeba ce da se sprda i pokaze da je za Reprezentacije....Volim te BiH Volim te Zeljo
Ma joj, odbrana reprezentacije je ionako oslabljena, još kad Zeba dođe u iskušenje da Spahi slomi kičmu, strah me Boga mi.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Tiho burazeru jer je Bajram valjda,raja spava mahmura,sutra vec drugacija prica.Buu je napisao/la:Nesto mi je tiho to oko reprezentacije, daj Bože da se odigra
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
- bistrikboy
- Kontakt:
Najava utakmice Željo-Reprezentacija BiH!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Hvala buraz za video,tek sam sad vidio da si postaviogollum je napisao/la:[youtube][/youtube]adis_macak je napisao/la:Zna li neko gdje bi mogao pogledati 2 poluvrijeme sa derbija?Ovdje je neko postavio jutros 1 pol.al zaista bi volio pogledati cijelo drugo.
- zubanovic89
- Kontakt:
dobra najava, bht se potrudiobistrikboy je napisao/la:Najava utakmice Željo-Reprezentacija BiH!
[youtube][/youtube]
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
- Kontakt:
'Vako, ja sam dosta neutralan sto se tice derbija. Ali moram reci da je preksinoc SARAJEVO gusilo utakmicu konstantnom igrom 8-9-10 igraca u odbrani i nekakvim pokusajima na kontre. Zato je prvo poluvrijeme i bilo nikakvo,a bilo bi i drugo da se nisu morali malo otvorit.
Zelji se nema sta prigovorit,ocita je bila zelja za nadigravanjem.
Zelji se nema sta prigovorit,ocita je bila zelja za nadigravanjem.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Al najaci im je damir kojasevic pitarski mesi 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- KB-TM87
- Kontakt:
Šta volim da slušam nakon derbija? Volim da slušam to kako nam nije valjala koreografija, bakljada, navijanje, brojnost itd...
Zašto?
Zato što je to znak da su u utakmici popušili i da o istoj nemaju niti jedan jedini komentar, pa onda o čemu bi nego o stadionu, navijanju, koreografiji i sl. Da su ne d'o Bog izjednačili ili pobijedili ne bi se ni sjetili navijanja.
Primjer. Evo 3 nagradna pitanja.
Sječa li se neko i jedne navijačke pjesme, ijednog transparenta ili bilo čega sličnog iz ove tri utakmice.
Sarajevo - Željo 0:1 (Finale play off-a)
Sarajevo - Željo 0:3 (Prva Amarova titula)
Sarajevo - Željo 2:3 (Finale Kupa)
Oni se možda i sječaju. A čega bi se drugog i mogli sječati. Mi??? Pojma nemam ni u kakvim smo dresovima igrali. Ma ni sastav ne znam, znam samo da je u ovoj prvoj u sastavu bio neki Hadis Zubanović, i to je to.
Koreografija, navijanja, bakljada i ostalog se sječaju pušaći.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
sjećam se ja jednog detalja sa te druge utakmice, masovnog napuštanja stadiona oko 60. minute... 

- KB-TM87
- Kontakt:
Karte za sutra: 3, 5 i 20KM
Željezničar - kult glavnog grada
Plišekova izjava...on se opet drogira.adis_macak je napisao/la:Hvala buraz za video,tek sam sad vidio da si postaviogollum je napisao/la:[youtube][/youtube]adis_macak je napisao/la:Zna li neko gdje bi mogao pogledati 2 poluvrijeme sa derbija?Ovdje je neko postavio jutros 1 pol.al zaista bi volio pogledati cijelo drugo.
Div iz karlovivari, nije normalan, kaže nerjeseno, pa vrtim, da li je moguće da on to kaže.
Da, kaže plišek nerješeno, napravit će i on karijeru, plišek će njih dovesti do visina, u Tatre na skijanje....
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.