Pitanje: oprastamo li Dzeki ako ga zabije veceras??
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
znas ono ko izda pizdazeljocity je napisao/la:You maniacsza Zelju fakat a protivnicima zelim sve najbolje protiv Portugala
![]()
..
Pitanje: oprastamo li Dzeki ako ga zabije veceras??
daj je meni ja ču ti je unijet? i gdje čes takvo pitanje postavljat ovdje na forumu...odes sad do grbavice i stavi je ispod stolice to ti je najsigurnijeAmaRTM87 je napisao/la:Imal neko prijedlog gdje da baklju stavim?![]()
![]()
scootyTM87 je napisao/la:Hahahah , pogledajte podforum, FK Njanjajevo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kod pitara je gay is okejnookey je napisao/la:Sve sam im opraštao, ali ovaj **** je stvarno previše, pa majku mu zar im je i to trebalo
Realno nema sanse , nemoj dzaba nebuloze valjatZeljo.ba je napisao/la:Al realno mozemo dobit repku veceras..
Pametnjakovic veceras je revialna takma sve je moguceBundesliga je napisao/la:Realno nema sanse , nemoj dzaba nebuloze valjatZeljo.ba je napisao/la:Al realno mozemo dobit repku veceras..
Hahahaaha ovo ce sigurno zavrsiti na najsmjesnijim postovima, a sta znas mozda se od tog i napravi kakav transparent na utakmici protiv SarajevaMU'MIN T.M. je napisao/la:HZ (Homosexualna Zajednica)![]()
![]()
A što su ovi ljiljani došli da provociraju na temu FK Željezničar. Da ne oplaču večeras.Bundesliga je napisao/la:Hahahaaha ovo ce sigurno zavrsiti na najsmjesnijim postovima, a sta znas mozda se od tog i napravi kakav transparent na utakmici protiv SarajevaMU'MIN T.M. je napisao/la:HZ (Homosexualna Zajednica)![]()
![]()
@ Zeljo.ba ma da je 100 puta revijalna tekma igra se protiv reprezentacije , koja je najbolja u zadnjih 10 i vise godina, pa nije to kao da se igra protiv klubova iz nase lige uz duzno postovanje prema istim .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.