Emir Spahić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 jun 2014, 00:12

FaraonTM je napisao/la:Ja sam obično branio Spahu (Spahića :mrgreen: ), nije me zanimalo šta radi van terena dok je na terenu igrao kako treba. I sada, ne zanima me šta radi van terena ali na terenu je bio katastrofa, zato Spaha vrijeme je za promjene...
On kao kapiten reprezentacije pravi incidente sa suigračima nakon utakmice i to tebe ne zanima jer eto, to je van terena ? :lol: Nemoj više. :facepalm:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jun 2014, 00:12

Cartman na aparatima. :kafa:
1946

High

Post Postao/la High » 25 jun 2014, 00:13

Auuu. Bit će materijala za http://www.expressmag.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 25 jun 2014, 00:13

Kapiten je opravdano spuco jednu vaspitnu Papetu zbog loše postavljene taktike!
NE ZASLUŽUJEMO TE EMIRE SPAHIĆU :mrgreen:

MRŠ IZ SVETINJE !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

BiLy
Kontakt:

Post Postao/la BiLy » 25 jun 2014, 00:13

Odavno se zna da imamo klanove u reprezentaciji ..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 00:14

Amar Dzeko je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ja sam obično branio Spahu (Spahića :mrgreen: ), nije me zanimalo šta radi van terena dok je na terenu igrao kako treba. I sada, ne zanima me šta radi van terena ali na terenu je bio katastrofa, zato Spaha vrijeme je za promjene...
On kao kapiten reprezentacije pravi incidente sa suigračima nakon utakmice i to tebe ne zanima jer eto, to je van terena ? :lol: Nemoj više. :facepalm:
Sad ti kažem, da je on odigrao na nivou i da nije zayebao gol i da smo prošli, yebalo bi mi se šta je uradio isto kao i tebi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 25 jun 2014, 00:14

BiLy je napisao/la:Odavno se zna da imamo klanove u reprezentaciji ..
Imamo klanove i klovnove. :lol:
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 25 jun 2014, 00:15

ssve ovo utice na igru na teerenjuu... na zaslost dzeko je postao njegov "vojnik" i to se vidi na dzekinom ponasanju i odnosu prema medijima i prema dresu reppke...

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 25 jun 2014, 00:16

Ee odavno ja govorim da je Spahic skroz mutan lik. Cesti crveni kartoni, namjestanja utakmica, kiksevi amaterski, demagogija patriotizam samo maska za crne poslove.. prodaja utakmica, kladionice... to mi ide uz Spahica..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jun 2014, 00:17

Ispravite me ako grijesim, ali nista od toga nije potvrdjeno. I sam Spaho je rekao tako. Razocaran sam nekim stvarima, razocaran sam Spahicevom igrom protiv Nigerije ali ipak da sacekamo malo. Sigurno su i igraci bili razocarani porazom i mozda je bilo svadje ali to je normalno.

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 25 jun 2014, 00:17

Kao kapiten se trebaš ponašati i kad pobjediš i kad gubiš. Izaći na press reći : Mi smo odgovorni, krivi smo, bla,bla. Kao što su Hrvati uradili. On šuti k'o p....a , danas tek izašao na press, nešto se kao smrk'o.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jun 2014, 00:17

sad ću povjerovat' i ono da ima kćerku i da je iz Rusije pobjegao u gepeku :lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 00:18

risingforce je napisao/la:Ee odavno ja govorim da je Spahic skroz mutan lik. Cesti crveni kartoni, namjestanja utakmica, kiksevi amaterski, demagogija patriotizam samo maska za crne poslove.. prodaja utakmica, kladionice... to mi ide uz Spahica..
Kažu da je Spaha dok je igrao u Lokomotivu imao "posla" sa Ruskom mafijom. Najozbiljnije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jun 2014, 00:18

Chinaglia je napisao/la:sad ću povjerovat' i ono da ima kćerku i da je iz Rusije pobjegao u gepeku :lol:
:rol: :rol:
1946

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 25 jun 2014, 00:19

Sve je jasno bilo ljudi moji kad je sebi zacimentirao kapitensku traku alo bola ko si sta glumis vise ..
Pa Miske je igrao kad niko nije igrao kad je bilo protiv saveza , uvijek je tu bio al kabadahija se ponasa ko da mu je reprezentacija babovina e ne moze to tako , poveo ibricica gore nema fajde nikakve od njega a osto jadni Zukanovic kuci koji je bolji od dvojice 8 puta , pa Pariz i driblanje Nasrija pa ga Emenike voza ko da je stoper u BiH kantonalnoj ligi , dosta je bilo "kapitenu" !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 25 jun 2014, 00:19

rammstein je napisao/la:
ssve ovo utice na igru na teerenjuu... na zaslost dzeko je postao njegov "vojnik" i to se vidi na dzekinom ponasanju i odnosu prema medijima i prema dresu reppke...
Lako ce se Edin "prevaspitati". Susic i Spahic su problem ocigledno. Susic vjerovatno ide, a s ovim cemo vidjeti.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jun 2014, 00:19

:lol: :lol: od veceras poznatiji i kao Smecar :mrgreen:

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 25 jun 2014, 00:19

AllGunsBlazing je napisao/la:Kreten. Udarao bi se sa nasim, a kad ga Emenike klepi nista. Otrese ga covjek kao da ga nema. Sto ne uleti njemu ili Ameobiju da ga pojedu za dorucak? Moron obicni.
Slomio je Neymara u prijateljskoj... Marina isto tako... Ono snazno, ostro i u kost.... ;) Da se zna ko je gazda na terenu....

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 25 jun 2014, 00:20

Samo da Velid ne plati ceh..lik je lud 100% ,sve vise mi je drag :clap:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 jun 2014, 00:20

FaraonTM je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:
Sad ti kažem, da je on odigrao na nivou i da nije zayebao gol i da smo prošli, yebalo bi mi se šta je uradio isto kao i tebi.
Debelo se varaš. Žao mi je što tako razmišljaš. Problem se ne odgađa, problem se riješava.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aezakmi, General505 i 23 gosta.