FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 08 nov 2011, 20:40

Sarajlijc@ je napisao/la:
muamer10 je napisao/la:Toliko je iritantan ovaj vođa navijaca da ga je prosto nepodnosljivo slusati. Slican mi je onom proslogodisnjem vođi celika protiv zelje u finalu kupa.... Neka mu neko uzme mikrofon.
Kakva grupa takav vodja ili masinovodja :mrgreen:
samo vi nemojte o vođama pričati molim vas ;) vi i robija baš ne bi trebali o tome pričati.Nego Sarajlijice kad odeš na sjever pogledaj malo svog vođu rumenka na šta liči ;)

još nešto, E. B. ne vodi navijanje nekoliko mjeseci
DRUG NEBI TI PUNCA

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 nov 2011, 20:43

sudije su nas pokrali :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 08 nov 2011, 20:45

1. ZELJO
2. Reprezentacija BiH
3. Real Madrid

Dobra utakmica, steta sto nije 2:2, ali eto, pravo smo dobro igrali, samo Zeba je majstor nevidjeni, cudi me kako nema mjesta u reprezentaciji barem na sirem spisku.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 nov 2011, 20:47

slika

ŽELJO 1921
DRUG NEBI TI PUNCA

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 nov 2011, 20:47

slika
http://www.betexplorer.com/streaks/wins/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 08 nov 2011, 20:48

Cuj Robijasa, a njihov vodja preko mikrofona psovao sudiji majku :lol:

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 08 nov 2011, 20:50

Kako je veceras na tekmi nedostajao covjek najljepseg imena na svijetu - DILAVER.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 08 nov 2011, 20:52

muamer10 je napisao/la:Toliko je iritantan ovaj vođa navijaca da ga je prosto nepodnosljivo slusati. Slican mi je onom proslogodisnjem vođi celika protiv zelje u finalu kupa.... Neka mu neko uzme mikrofon.
De ba ne zajebajite jedan od boljih voda koje smo imali,samo je razglas prejak malo.Izlazim se tekme i cujem jedan komentar "jebote jaci smo od drzave" i taj komentar opisuje citavu utakmicu.Ako budu ovako igrali protiv portugala sramota im sljedi vec pape treba da sjedne i zapita se.Ona druga ekipa repke je smjesna pa rezerve zelje je izdominirale e moj pape **** te spisak i igraci.Zeljeznicar za zivot cijeli
svoj ti pos'o !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 nov 2011, 20:56

Grbavica moj zivot je napisao/la:
De ba ne zajebajite jedan od boljih voda koje smo imali,samo je razglas prejak malo.Izlazim se tekme i cujem jedan komentar "jebote jaci smo od drzave" i taj komentar opisuje citavu utakmicu.Ako budu ovako igrali protiv portugala sramota im sljedi vec pape treba da sjedne i zapita se.Ona druga ekipa repke je smjesna pa rezerve zelje je izdominirale e moj pape **** te spisak i igraci.Zeljeznicar za zivot cijeli
kume i ja sam sad dosao, prva postava je prejaka, isto barca majke mi, strasni :O a druga postava :oops: zeba i smajic ih terorisali citavo vrijeme :O
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 nov 2011, 20:57

Prejak je razglas. Mora ono tise dosta da bude.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 08 nov 2011, 20:58

joj jesi i ti..nije reprezentacija igrala koliko moze, imaju za 3 dana utakmicu, cuvaju se neke povrede...

a kod zeljeznicara je druga stvar, trudili su se da sto teze prodaju kozu....

sta su danas trebali da igraju ko ludi i da se potrose pa da u subotu najebemo :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 nov 2011, 21:00

Hvala reprezentaciji na ovoj utakmici,trebalo je ovo i mnogo ranije odraditi ali eto...

Drago mi je sto su se Greda,Buki i Sablja oprostili,zasluzili su i vise od ovoga.Tekma bezveze,u drugom teror vrsili po krilima,Zeba driblao levate i tako.Sretno repki!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 nov 2011, 21:04

Nije razglas nikad prejak, fazon je sto je kod nas navijacka scena toliko dobra da svaku utakmicu svakom covjeku posebno moras reci sta ce da radi, umjesto da kao sav normalan navijacki svijet vodja samo zapocne pjesmu, pa nek se to i cuje onoliko jako, to i jest fazon da svi znaju sta se pjeva, jos posebno ako ima ljudi koji su zeljni pjevati na drugim tribinama(to je kod nas bilo u Zenici na kupu) i to je to, ali kod nas svi debili pa ih moras moliti da pjevaju, pa onda psovke i sve ostalo, kad se popravi navijacka scena, nece biti potrebe za tisim razglasom...
Celik!3,2,2.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 nov 2011, 21:05

Prejak je razglas. Mora ono tise dosta da bude.
eto ti znas sve, razumijes se ko mara u kriv qrac, dijete ohladi
Za zivot cijeli!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 08 nov 2011, 21:09

Juve-TZ je napisao/la:joj jesi i ti..nije reprezentacija igrala koliko moze, imaju za 3 dana utakmicu, cuvaju se neke povrede...

sta su danas trebali da igraju ko ludi i da se potrose pa da u subotu najebemo :D
Ma nemozete pricat da nisu igrali igrali su normala,nije ni Željo išo u koljena doslovno.Realno ona repka jeste jaka ali je Dzeko institucija za njih sviju ali realno pa bar 2-3 igraca zelje su jaca od pola repke ova druga ekipa odron.Ali shvatam jos nesto da nisu imali vremena ovo im je i kao prvi trening.Ocekujem da repka dobro odigra protiv portugala,ali odbrane nemamo ako ih je Zeba onako par puta promjeso sta ce im tek Ronaldo radit budi realan.Ma sve u svemu hvala momcima sto su dosli ovde da odigraju sa nama i pocastili nas tekmom.I drago mi je zbog nasih legendi sto su se oprostile.

@sarajlica
To ti ja pricam ali je on najbolji voda odavno malo razglas jest jak,ali i treba obajsnit svakom debilu sta treba radit 18 puta.
svoj ti pos'o !

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 08 nov 2011, 21:12

Juve-TZ je napisao/la:joj jesi i ti..nije reprezentacija igrala koliko moze, imaju za 3 dana utakmicu, cuvaju se neke povrede...

Ma nemozete pricat da nisu igrali igrali su normala,nije ni Željo išo u koljena doslovno.Realno ona repka jeste jaka ali je Dzeko institucija za njih sviju ali realno pa bar 2-3 igraca zelje su jaca od pola repke ova druga ekipa odron.Ali shvatam jos nesto da nisu imali vremena ovo im je i kao prvi trening.Ocekujem da repka dobro odigra protiv portugala,ali odbrane nemamo ako ih je Zeba onako par puta promjeso sta ce im tek Ronaldo radit budi realan.Ma sve u svemu hvala momcima sto su dosli ovde da odigraju sa nama i pocastili nas tekmom.I drago mi je zbog nasih legendi sto su se oprostile.

@sarajlica
To ti ja pricam ali je on najbolji voda odavno malo razglas jest jak,ali i treba obajsnit svakom debilu sta treba radit 18 puta.
nije ni zeljo isao zestoko, sve gospodski u duelima...

mislim cak za prvih 20-30 minuta da su napravili prekrsaj dva :)

ima tu mjesta za zebu u reprezentaciji u kojoj su realno visak avdukic, maletic, mravac, muslimovic i jos neki koji ili nemaju kvaliteta ili im je nikakva forma

uglavnom zeljo je u regiji najbolji izbor za protivnika bio...

nez ni ja kako ce protiv portugala, ja idem nekako na tu kartu da su protiv zelje igrali minimalno....mada se u nekim trenucima cinilo i da nije tako jer je zeba dominiro :D
Zadnja izmjena: Juve-TZ, dana/u 08 nov 2011, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 nov 2011, 21:28

Mislim da smo mogli i do pobjede, pogotovo nakon prilika Smajića i Zebe u drugom poluvremenu...

Sve u svemu zadovoljan sam igrom, primili smo onaj gol dok su igrali Buki, Greda i Sablja, pa nas je to možda malo i na početku presjeklo...

Navijanje solidno, vidi se da se raja ispraznila na derbiju i ovo je bilo povuci potegni...

Posjeta odlična oko 10 hiljada, pokrili smo troškove poslovanja za ova dva mjeseca u ove dvije tekme :mrgreen:

I još nešto, podržavam Amara u svemu što radi i kad pogriješi i kad uradi dobru stvar, ali nikad mi neće biti jasno što igra onaj Jamak, a ne igra Stančeski.

Pa Zeba i Stančeski bi se poigravali sa svakim u ovoj našoj ligi :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 08 nov 2011, 21:30

Steta samo sto je sada ova reprezentativna pauza......stvarno smo bili u naletu i velikoj formi.......

Stvarno mi je zao Stanceskog sto ne igra, jer decko stvarno zna igrati lopte, ali mislim da ima nekakav propuh u glavi......i jos ima viska barem jedno 5-6 kila, Miske je za njega Tarzan..... :mrgreen:
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 08 nov 2011, 21:32

Gledao sam drugo poluvrijeme, i samo što mogu reći je Zajko Zeba... 8-)

btw. @ allgun

sve si rekao, da se neko ne dere niko ne bi ni navijao ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 nov 2011, 21:36

Stančeski je strašan igrač koji ima odličnu tehniku, ali mana mu je što neće (ili ne može) da trči, a Jamak koji nije dobar tehničar kao Perica trči i tom trkom nadoknađuje taj nedostatak.Džaba Perici znanje i tehnika ako se neće boriti i ako neće trčati ;) Valjda će mu nekad doći u glavu
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.