Zip je napisao/la: ↑22 jun 2021, 12:15
samoSA je napisao/la: ↑22 jun 2021, 10:42
Zip je napisao/la: ↑22 jun 2021, 09:47
Platite, kupite i otvorite klub svima i svakome.
Vrlo jednostavno.
Bas zbog takvog stava tebe i takvih kao ti raje je sve manje na tekmama,sve manje su zainteresovani za Sarajevo,zato grad od pola miliona ima 3 h clanskih,zato se proda 784 karte,zato jer je klub postao Sabrinin,Namov,Tanov,Kasumov i ko zna ciji jos
Bas zbog ovakvog stava ljudi ne dolaze na stadion
Slusa li ti sebe?
Pa bas zbog tebe i takvih kao ti, koji misle da mahala upravlja klubom dolazi sve manje i manje ljudi. Mozemo i ovako.
Tvoj, a i problem takvih kao ti, je sto mislite i zivite da je sve ovo neka teorija zavjera. Da je neko ovde instaliran da urusi klub, pazi sad, koji je bio haman pa ugasen 2013 godine.
Ja znam, i sam sam isfrustriran, losim zavrsetkom sezone. To se nije smjelo desiti.
Al za mene, glavni razlog je PODCJENJIVANJE i lagani ulazak u polusezonu misleci da ce to lagano ici, samo od sebe.
Vi mislite da je Vinko u dogovoru sa vicom namjerno ovo uradio

Samo me zanima, da li vi slusate i citate sta pricste i pisete?
To je u vasim glavama da je klub Sabrinin. Vi tu osobu ne mozete, a znamo zbog cega. Zato sto je otjerala jednog placenika sa laznom ljubavi prema klubu. Ti mozda direktno nisi ta osoba, al
jedini razlog sto se ovako pise o Sabrini je bas taj otkaz. Naravno, kad se nakon toga desi nesta lose(i bilo je losih poteza) bude lose uradjeno, onda se to sve uveze lijepo i kazu " e jes vidio kako nas levati"
Zato kazem, bujrum otkupite klub oa upravljajte njime. Ovde se iz sjene zeli unistiti klub, ja to tako vidim, gledam i znam. I ja me zelim biti dio toga. Ti bujrum, prikljuci se laznoj brigadi.
Konkretno ti si bio sasvim oke forumas, al trpas mi neke stvari koje nemaju veze sa realnoscu.