ma mozda je preko stele vec 2 godine najspremniji na prozivci... cccbagrcavi je napisao/la:Ovo nije pljuvanje, jel ??? Potencira da je Čolić dobio mjesto u timu preko štele i da ga nije zaslužio trudom i radom,a ne spominje da je Čola zadnje dvije godine najspremniji igrač Željezničara.Bianconeri1988 je napisao/la:Mislim da bezveze polemišete oko Čolića, znamo kako je on dobio priliku i zahvaljujući kome...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nista vam ne pase trazite dlaku u jajetu.
Ko da je bitno ko je na densom beku, mi 14 utakmica ne znamo za poraz. Pruzamo odlicne partije. Ne zaboravite da je upravo Benjo donio pobjedu protiv curica sa koseva.
Ko da je bitno ko je na densom beku, mi 14 utakmica ne znamo za poraz. Pruzamo odlicne partije. Ne zaboravite da je upravo Benjo donio pobjedu protiv curica sa koseva.
NO PYRO NO PARTY
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Čolić je dobio šansu jer je Marković dobio disciplinsku, ista situacija kao sa Savićem.
I očigledno je momak dobro to iskoristio, svi znamo da je na početku Čolić bio opcija B za desnog beka, dobio je šansu zahvaljujući drugom igraču, a zadržao je zahvaljujući svojim dobrim igrama.
Ja ne pljujem niti ništa, daleko od toga, samo treba da se zna da Čolić nije uradio ništa specijalno da bi zaigrao u prvih 11...
I očigledno je momak dobro to iskoristio, svi znamo da je na početku Čolić bio opcija B za desnog beka, dobio je šansu zahvaljujući drugom igraču, a zadržao je zahvaljujući svojim dobrim igrama.
Ja ne pljujem niti ništa, daleko od toga, samo treba da se zna da Čolić nije uradio ništa specijalno da bi zaigrao u prvih 11...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kao prvo da kazem da je Benjamin Colic imao 2 zuta protiv Kipra i zato nije igrao i igrace protiv Grcke sutra..pljuvaci vec pozelili da nekog izdvajaju i pljuju pa sad nasli Benju malog..Samo kod nas pojedincima je drazi neki seljak iz srbije nego zeljino dijete,,nazalost al tako je..Ovaj "Jug"imas nesto privatno protiv ovog momka pa tako pricas o benji..cinjenica je da je on Ubjedljivo najspremnij igrac zelje u zadnje 2 godine i sasvim slucajno od kako se colic vratio u ekipu protiv olimpika na kosevu nisi izgubili ni boda osim celika u zenici(malom se poklopilo sve i zadrzao svoje mjesto) niko se nije naigrao po desnoj strani od Vladavica,Messi-a
pa i mnogih drugih..
Mali se nametnuo i iz tekme u tekmu je medju najboljim na terenu..najzasluzniji za gol na derbiju ima jos i 3 asistencije informisite se pojedinci...Ko je sljedeci za pljuvanje??
Mali se nametnuo i iz tekme u tekmu je medju najboljim na terenu..najzasluzniji za gol na derbiju ima jos i 3 asistencije informisite se pojedinci...Ko je sljedeci za pljuvanje??
- SarajlijaTM
sta bi tek bilo da nedo bog gubimo ccc
markovic je dobar igrac,ali je poceo igrati,prije nego ce ispasti iz 11,blago receno odsutno sa terena...
benjo je za sada sasvim zadovoljavajuci,ne znam kako vi al kad vidim pun teren zeljine djece meni srce ko katedrala
eto i za svraku i jamaka,realno,nisu ni meni nesto,a nisam vala ni ja neki strucnjak,a amaru izgleda jesu,pa sa njima svima mi napravismo drugi niz u evropi,7 pobjeda za redom,niste skontali,ne...
jedino za koga mi je krivo to su pod 1 stanceski i pod 2 stanic.perica je pod ugovorom jos iducu sezonu ako se dobro sjecam,a stanic sad do ljeta,realno gledajuci stanic ce da ode u neki klub iz pl ako ovako ostane i bezze ce mo imati problema kad bude igrao protiv nas,al eto jbg
sta reci,amar da uvede mog komsu od 70g,ja bi ga podrzao jer je lik s lazarom osvajao trofeje,ljudi to je umjetnost i zato ne dipr bezze dalje
svi ono lafo strucnjaci
markovic je dobar igrac,ali je poceo igrati,prije nego ce ispasti iz 11,blago receno odsutno sa terena...
benjo je za sada sasvim zadovoljavajuci,ne znam kako vi al kad vidim pun teren zeljine djece meni srce ko katedrala
eto i za svraku i jamaka,realno,nisu ni meni nesto,a nisam vala ni ja neki strucnjak,a amaru izgleda jesu,pa sa njima svima mi napravismo drugi niz u evropi,7 pobjeda za redom,niste skontali,ne...
jedino za koga mi je krivo to su pod 1 stanceski i pod 2 stanic.perica je pod ugovorom jos iducu sezonu ako se dobro sjecam,a stanic sad do ljeta,realno gledajuci stanic ce da ode u neki klub iz pl ako ovako ostane i bezze ce mo imati problema kad bude igrao protiv nas,al eto jbg
sta reci,amar da uvede mog komsu od 70g,ja bi ga podrzao jer je lik s lazarom osvajao trofeje,ljudi to je umjetnost i zato ne dipr bezze dalje
svi ono lafo strucnjaci
nije B.Čolić neka extra klasa ali je najbolji kojeg trenutno imamo.
Re: ...
ispricaj nam sta sta to mora promijeniti,sta je to uradio???DANDY je napisao/la:Mali Čola mora drastično promijeniti svoje ponašanje i odnos prema klubu u kojem igra i reprezantaciji. Bojim se da ako ovako nastavi da če ostati vječiti talenat.
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Željini igrači bez obzira odakle dolaze nisu seljaci, tako da molim da malo smirite tenzije i razmislite šta pišete prije nego napišete.
Siguran sam da željo.ba nije želio da uvrijedi bilo koga .Jednostavno mu smeta ono što i meni ,da domači igrač kao nigdje drugdje dođe prvi na red za pljuvanje.Plavetnilo je napisao/la:Željini igrači bez obzira odakle dolaze nisu seljaci, tako da molim da malo smirite tenzije i razmislite šta pišete prije nego napišete.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dok nam je ta seljacka politika NASA DJECA moraju igrati i moramo ih trpiti necemo nikad nista napraviti znacajno. Pogledajmo primjer iz okruzenja koji prave neke rezultate naprimjer Dinamo iz Zabgreba i Partizan, kakva djeca dovedes igrace koji znaju da igraju lopte odakle su god i pravis rezultate, a ne nasa su djeca i sto pojma nemaju o zivotu nije bitno treba ih gurati i sta je poenta toga? jedno veliko nista. Mozda je za nekoga uspjeh sto ga ti trpis 2 godine i on se proda u cigansku ligu Tursku koju niko ne priznaje, gdje fudbal u rukama mafije i kladionica. Postavati nase djete koje zna igrati lopte svaka cast, kao naprimjer Zolotic momak zna igrati i treba ga pomalo gurati, ali pijanice i pusace poput Colica, Jamaka, Svarake i Stanice gurati zato sto su nasa djeca da bih neko tamo prodao u neku bjednu ligu, a mi cemo svoje zivce gubiti i gledati anti-fudbal za rad nekih tamo tatinih sinova. Svaka cast sada kako guramo s Jamakom i Svrakom koji nam kao trebaju povuci neku akciju, ma mi smo i vise nego dobri. Momak trenira fudbal najmanje 15 godina nije u stanju u 15 utakmica napraviti 4 centarsuta onako kako treba ili pak napraviti 15 tacnih pasova iz koji ce se izroditi akcija. Al ne oni su nasa djeca, smijesno malo, al eto.DRHAUSE je napisao/la:Siguran sam da željo.ba nije želio da uvrijedi bilo koga .Jednostavno mu smeta ono što i meni ,da domači igrač kao nigdje drugdje dođe prvi na red za pljuvanje.Plavetnilo je napisao/la:Željini igrači bez obzira odakle dolaze nisu seljaci, tako da molim da malo smirite tenzije i razmislite šta pišete prije nego napišete.
Da malo bolje pratiš fudbal u okruženju znao bi da Dinamo i Partizan nerade ništa drugo no guraju svoju djecu koju poslije prodaju za dobre pare.Željina djeca koliko god tih njih organski mrzio (iz nekih svojih razloga ) dominiraju ovom ligom.Dakle onda na red dolazi Evropa e za Evropu ti trebaju pare i to dobra pare koje ovo društvo nema.A i da ima ja bih radije proizvodio domače a ne nabavljao polovno strano.Govoriš pijanci , druže oprosti ali ti si ili neupučen ili ljubomoran.Pola EPL pije a dosta ih i puši ali ih to ne spriječava da budu vrhunski profesionalci.Ti bi da momci nesmiju ni piti , ni izlaziti , ni imati djevojku , ni voziti auto dakle da budu poso kuča kao Ekrem Jevrić.Jug je napisao/la:Dok nam je ta seljacka politika NASA DJECA moraju igrati i moramo ih trpiti necemo nikad nista napraviti znacajno. Pogledajmo primjer iz okruzenja koji prave neke rezultate naprimjer Dinamo iz Zabgreba i Partizan, kakva djeca dovedes igrace koji znaju da igraju lopte odakle su god i pravis rezultate, a ne nasa su djeca i sto pojma nemaju o zivotu nije bitno treba ih gurati i sta je poenta toga? jedno veliko nista. Mozda je za nekoga uspjeh sto ga ti trpis 2 godine i on se proda u cigansku ligu Tursku koju niko ne priznaje, gdje fudbal u rukama mafije i kladionica. Postavati nase djete koje zna igrati lopte svaka cast, kao naprimjer Zolotic momak zna igrati i treba ga pomalo gurati, ali pijanice i pusace poput Colica, Jamaka, Svarake i Stanice gurati zato sto su nasa djeca da bih neko tamo prodao u neku bjednu ligu, a mi cemo svoje zivce gubiti i gledati anti-fudbal za rad nekih tamo tatinih sinova. Svaka cast sada kako guramo s Jamakom i Svrakom koji nam kao trebaju povuci neku akciju, ma mi smo i vise nego dobri. Momak trenira fudbal najmanje 15 godina nije u stanju u 15 utakmica napraviti 4 centarsuta onako kako treba ili pak napraviti 15 tacnih pasova iz koji ce se izroditi akcija. Al ne oni su nasa djeca, smijesno malo, al eto.DRHAUSE je napisao/la:Siguran sam da željo.ba nije želio da uvrijedi bilo koga .Jednostavno mu smeta ono što i meni ,da domači igrač kao nigdje drugdje dođe prvi na red za pljuvanje.Plavetnilo je napisao/la:Željini igrači bez obzira odakle dolaze nisu seljaci, tako da molim da malo smirite tenzije i razmislite šta pišete prije nego napišete.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dok nam je ta seljacka politika NASA DJECA moraju igrati i moramo ih trpiti necemo nikad nista napraviti znacajno. Pogledajmo primjer iz okruzenja koji prave neke rezultate naprimjer Dinamo iz Zabgreba i Partizan, kakva djeca dovedes igrace koji znaju da igraju lopte odakle su god i pravis rezultate, a ne nasa su djeca i sto pojma nemaju o zivotu nije bitno treba ih gurati i sta je poenta toga? jedno veliko nista. Mozda je za nekoga uspjeh sto ga ti trpis 2 godine i on se proda u cigansku ligu Tursku koju niko ne priznaje, gdje fudbal u rukama mafije i kladionica. Postavati nase djete koje zna igrati lopte svaka cast, kao naprimjer Zolotic momak zna igrati i treba ga pomalo gurati, ali pijanice i pusace poput Colica, Jamaka, Svarake i Stanice gurati zato sto su nasa djeca da bih neko tamo prodao u neku bjednu ligu, a mi cemo svoje zivce gubiti i gledati anti-fudbal za rad nekih tamo tatinih sinova. Svaka cast sada kako guramo s Jamakom i Svrakom koji nam kao trebaju povuci neku akciju, ma mi smo i vise nego dobri. Momak trenira fudbal najmanje 15 godina nije u stanju u 15 utakmica napraviti 4 centarsuta onako kako treba ili pak napraviti 15 tacnih pasova iz koji ce se izroditi akcija. Al ne oni su nasa djeca, smijesno malo, al eto.[/quote]DRHAUSE je napisao/la:Siguran sam da željo.ba nije želio da uvrijedi bilo koga .Jednostavno mu smeta ono što i meni ,da domači igrač kao nigdje drugdje dođe prvi na red za pljuvanje.Plavetnilo je napisao/la:Željini igrači bez obzira odakle dolaze nisu seljaci, tako da molim da malo smirite tenzije i razmislite šta pišete prije nego napišete.
Da malo bolje pratiš fudbal u okruženju znao bi da Dinamo i Partizan nerade ništa drugo no guraju svoju djecu koju poslije prodaju za dobre pare.Željina djeca koliko god tih njih organski mrzio (iz nekih svojih razloga ) dominiraju ovom ligom.Dakle onda na red dolazi Evropa e za Evropu ti trebaju pare i to dobra pare koje ovo društvo nema.A i da ima ja bih radije proizvodio domače a ne nabavljao polovno strano.Govoriš pijanci , druže oprosti ali ti si ili neupučen ili ljubomoran.Pola EPL pije a dosta ih i puši ali ih to ne spriječava da budu vrhunski profesionalci.Ti bi da momci nesmiju ni piti , ni izlaziti , ni imati djevojku , ni voziti auto dakle da budu poso kuča kao Ekrem Jevrić.
Navedimi djecu iz Partizana i Dinama koji su igrali i prodali se u neki veliki klub ?
Ne znam sta dalje pricati s tobom, kad imas misljenje da pusaci i pijanice mogu biti profesionalci, dobar si pravo.
Zbog takvih stvari od onakvi talenata poput Adriana, Robinha i jos tako slicni igraca koji su za ove nase vanzemaljci sada nema nigdje propali, zbog toga jer to raditi i biti profesionalac je prosto nemoguce. Ti mi pricas o pracenju fudbala ha ha
Dinamo:Mandzikić,Lovren,Čale , Modrić,Da Silva ,Vukojević , Čorluka itd . ljudi milione uzeli.
Partizan:Fejsa,Neestašić,Petrović ,Savić,Tomić,Ljajić,Obradović,Tošić,Jovetić itd . ljudi uzeli milione.
Dakle gore sam nabrojao samo milionske transfere u protekle 4 godine u ovim klubovima .Pa ti matematičaru pronađi i izračunaj koliko su ovi klubovi uzeli para na svojoj djeci koju su naravno istrpili dok nisu od njih napravili igrače.Nije nikakva slučajnost što je Dzeko iz Željinog kloca postao Bosanski dijamant.
Što se tiče vrhunskih igrača koji puše dotaču se samo Man Utd a:
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... RyI0tzqEIQ" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/09/ ... 68x320.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fs.textcube.com/blog/0/7884/atta ... 6NCiLP.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img.thesun.co.uk/multimedia/arch ... 00681a.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda ti nisu potrebni dokazi da mi vjeruješ da isti ov momci i piju i kurvaju se ali su opet vrhunski igrači .
Druga je stvar što je Bosanski mentalitet pogan pa mrziš svoje a veličaš tuđe.
Usput toliko o tvom znanju.
Partizan:Fejsa,Neestašić,Petrović ,Savić,Tomić,Ljajić,Obradović,Tošić,Jovetić itd . ljudi uzeli milione.
Dakle gore sam nabrojao samo milionske transfere u protekle 4 godine u ovim klubovima .Pa ti matematičaru pronađi i izračunaj koliko su ovi klubovi uzeli para na svojoj djeci koju su naravno istrpili dok nisu od njih napravili igrače.Nije nikakva slučajnost što je Dzeko iz Željinog kloca postao Bosanski dijamant.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... RyI0tzqEIQ" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/09/ ... 68x320.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fs.textcube.com/blog/0/7884/atta ... 6NCiLP.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img.thesun.co.uk/multimedia/arch ... 00681a.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda ti nisu potrebni dokazi da mi vjeruješ da isti ov momci i piju i kurvaju se ali su opet vrhunski igrači .
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Da Silva djete Dinama covjek dosao iz BrazilaDRHAUSE je napisao/la:Dinamo:Mandzikić,Lovren,Čale , Modrić,Da Silva ,Vukojević , Čorluka itd . ljudi milione uzeli.
Luka Modric poceo karijeru u nekom malom Hercegovackom klubu i bio na probi u Zelji, nije vidjelo djeteta Dinama.
Manduzkic djete Zagreba.
Nemoj bezveze kopirati s kojekakvih stranica, jer to nije mjerilo da nesto znas vec lupas, pa trazis po netu.
Zavrsavam s tobom. Pozz
Što se ti možeš prosuti ni kafa nemože.Da Silva je sa 14 godina došao u Hrvatsku i prošao kompletnu Dinamovu školu.Jug je napisao/la:Da Silva djete Dinama covjek dosao iz BrazilaDRHAUSE je napisao/la:Dinamo:Mandzikić,Lovren,Čale , Modrić,Da Silva ,Vukojević , Čorluka itd . ljudi milione uzeli.
Usput toliko o tvom znanju.![]()
![]()
Luka Modric poceo karijeru u nekom malom Hercegovackom klubu i bio na probi u Zelji, nije vidjelo djeteta Dinama.
Manduzkic djete Zagreba.
Nemoj bezveze kopirati s kojekakvih stranica, jer to nije mjerilo da nesto znas vec lupas, pa trazis po netu.
Zavrsavam s tobom. Pozz
Modrič je dijete Dinama koje je bilo na pozajmici u Zrinjskom .
Mandzukić je počeo u Dinamu , odradio juniorski staž u Zagrebu da bi ga Dinamo vratio za milion i nešto te preprodao.
" onclick="window.open(this.href);return false;
DOSTA VIŠE
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Smorili ste! 
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jug je napisao/la:Dok nam je ta seljacka politika NASA DJECA moraju igrati i moramo ih trpiti necemo nikad nista napraviti znacajno. Pogledajmo primjer iz okruzenja koji prave neke rezultate naprimjer Dinamo iz Zabgreba i Partizan, kakva djeca dovedes igrace koji znaju da igraju lopte odakle su god i pravis rezultate, a ne nasa su djeca i sto pojma nemaju o zivotu nije bitno treba ih gurati i sta je poenta toga? jedno veliko nista. Mozda je za nekoga uspjeh sto ga ti trpis 2 godine i on se proda u cigansku ligu Tursku koju niko ne priznaje, gdje fudbal u rukama mafije i kladionica. Postavati nase djete koje zna igrati lopte svaka cast, kao naprimjer Zolotic momak zna igrati i treba ga pomalo gurati, ali pijanice i pusace poput Colica, Jamaka, Svarake i Stanice gurati zato sto su nasa djeca da bih neko tamo prodao u neku bjednu ligu, a mi cemo svoje zivce gubiti i gledati anti-fudbal za rad nekih tamo tatinih sinova. Svaka cast sada kako guramo s Jamakom i Svrakom koji nam kao trebaju povuci neku akciju, ma mi smo i vise nego dobri. Momak trenira fudbal najmanje 15 godina nije u stanju u 15 utakmica napraviti 4 centarsuta onako kako treba ili pak napraviti 15 tacnih pasova iz koji ce se izroditi akcija. Al ne oni su nasa djeca, smijesno malo, al eto.DRHAUSE je napisao/la:Siguran sam da željo.ba nije želio da uvrijedi bilo koga .Jednostavno mu smeta ono što i meni ,da domači igrač kao nigdje drugdje dođe prvi na red za pljuvanje.Plavetnilo je napisao/la:Željini igrači bez obzira odakle dolaze nisu seljaci, tako da molim da malo smirite tenzije i razmislite šta pišete prije nego napišete.
Tek sam sad ubjedjen da ti znas te sve momke sto nabrajas kao pijanice i pusase.jednostavno mrzis ih,jedino takav covjek moze ovako i pricat.jedna velika ljubomora sto oni nose dres zelje i dobro im ide..a ti mozes samo platiti kartu pregledat tekmu i pljuvat po njima na raznim furumima.Tursku ligu niko ne priznaje
P.S Poredis jedan Dinamo koji ima godisnji budjet od 40 m eura i Partizan od nesto manje od 20m eura sa ZEljeznicarom gdje klub zivi od sponzora koji daju 5000 Km za reklamu na stadionu..
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja bih najvise volio da u prvih 11 igraju sve Željina djeca,onako najiskrenije.Na dobrom smo putu vec 6/11 iz prve su nasa djeca,ide nam dobro,srce na teren i to
Mali Benjo je dobar zna i Amar to a zna i Amar zasto ga je drzao na klupi godinu dana (zasluzeno),valjda ce doci tobe jer ako njega i Zolu istrpimo kao sto smo istrpili Sehu mozemo fine pare uzeti na nasoj djeci.Domace je najbolje!
Mali Benjo je dobar zna i Amar to a zna i Amar zasto ga je drzao na klupi godinu dana (zasluzeno),valjda ce doci tobe jer ako njega i Zolu istrpimo kao sto smo istrpili Sehu mozemo fine pare uzeti na nasoj djeci.Domace je najbolje!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Igrao zadnje dvije tekme za Famos nakon što mu je sređena papirologija.U subotu igrao u Hrasnici protiv Viteza i zamjenjen na poluvremenu,loše odigrao najviše iz razloga što je igrao na pogrešnoj poziciji u veznom redu.Buu je napisao/la:Zna li neko sta je sa Bob Marleyom ? Jeli jos u Famosu ?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Bilo bi jako dobro da jakom skolom izbacujemo konstantno nove mlade momke,koji ce doprinjeti boljem ,jacem Zelji,na kojima bi se gradila buducnost,a na kojima bi se i zaradile pare.Ja vrlo dobro znam,jos od perioda kada sam ja bio dio tog podmladka,pa sve do danas,koliko se malo vodi racuna o tome.Evo trenutno imamo tu travu ,sto doprinosi kvalitetnijim treninzima,ali meni nije jasna jedna stvar.Nije mi jasno da klub ne ulozi novce u osnivanje vlastitog fitnes centra,gdje bi igraci mogli da rade na jacanju svoje muskulature.Ako nista onda da bar dogovore koristenje 2 puta sedmicno .Pa jel vise tragicno gledati centarsuteve koji jedva dolaze do igraca,ili balone neke,i jos mnogo stvari koji ukazuju na slabu fizicku spremu.Kondiciono je to ok,cardio se moze srediti,ali fizicki su nule.Pogledam samo kako Dzeko na Grbavici prolazi pored nasih kao da ih nema,kad je zvekne lijevom izvali precku.Onda pogledam Ramica i sjetim se da je taj Dzeko bio isti ,ne moze covjek da smiri loptu ,odnesose ga u duelu.Oko toga se zaista treba poraditi i cudi me da Amar to vec nije pokrenuo.bistrikboy je napisao/la:Ja bih najvise volio da u prvih 11 igraju sve Željina djeca,onako najiskrenije.Na dobrom smo putu vec 6/11 iz prve su nasa djeca,ide nam dobro,srce na teren i to![]()
Sto se tice ovih sadasnjih momaka.Meni se Benjamin svidio kada sam ga prvi put gledao,protiv Slavije u Lukavici ,kada je bilo 1-1 Cocalic dao gol za nas.Benjo treba raditi i on je meni jako dobar,bez obzira na greskice.
Ne znam zasto ,ja sam taj koji je milion puta kritikovao neku drugu Zeljinu djecu,tipa Svraka,Jamak,Stanic,a Benju nisam nikada,Kao sto nisam nikada Cocalica,koji mi je dobar drug i znam koliko je bio uporan ,koliko je sportski zivio i volio Zelju.Takav je isto i Benjo.Dok ovu drugi nisu.Ne moze Stanic dan uoci derbija da seta sa kokom u pola 1 navece po gradu.Onda sutra dodje vuce se ko prebijena macka.Onda treba neko da kaze kako smo mi ljubomorni na Stanica.Boli me neka stvar za Stanica ba,hocu da gledam Zelju i najboljem svijetlu,a on je taj koji je doprinjeo da Zeljo tada ne pobijedi.Svojom neozbiljnoscu i nekvalitetnom igrom.Takvi su i ovi ostali.Ne mrzi njih covjek ,ali kad vidis sta pruzaju,a pritom znas kako se ponasanju van terena,jednostavno ti dizu pritisak.Znam vrlo dobro o cemu govorim,mi cemo se nervirati zbog poraza i losih rezultata ,a oni ce lupmovati po kafanama kao da se nista nije desilo.Onda poslije toga treba da se zadovoljimo nekim golcicem ili dobrom trkom koju ce jedan od njih pruziti na svakoj 5 utakmici.Mi smo imali po 14-15 godina ,Jusuf Sehovic nas je svaku drugu ili trecu noc zvao na telefon ako mu se ne javis u 10 sati navecer ,jarane mozes slobodno doci po ispisnicu.Ja nedavno sretnem Cocalica na jednom terminu ,na kojem su uzgred receno bile i neke od ovih nasih zvjezdica.Zavrsava im se termin,nasi odose odmah onako znojni u kafanicu pored ,a on ostaje jos 15 minuta radi istezanje.Prica covjek sa mnom i isteze se.E to je sportista...Kad takomalo postavimo stvari onda mozemo i ocekivati nesto od nase djece.Eto vam nase djete Zeba ,prosao je svu tu "obuku" ,pa vidite i rezutate toga rada.Klasa je za njih sviju.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, DjaniTarik, GIBRA, Google [Bot], Harinho97, Hrasno15, Kockoglavi, mavi, Pact1921, Proximic, Rauber33, seha77, svrakino1921, Zeljoo1921 i 188 gostiju.