To bi znacilo da ste prezivjeli jos jednu sezonu bez generalnog sponzora, a nas ostale bas zanima kako cete izvuci ovu. Pusti nek se igra
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 12:23stas mi ti pricati o multietnicnosti, vidi kako ti se entitet zovemaliboro je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:47Mislis Republike Srpske? Zvanicnog entiteta drzave Bosne i Hercegovine definisanog Ustavom?cccc pa gdje nestade ta multietnicnost sarajlijaMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:39Ne znam ja drug ko se tješi, kad vrlo dobro znaš kakva vam je situacija bez pelenaša. I nije baš tako davno bilo kad ste se ganjali sa ostalim vedetama iz prve lige šumske.a sta ima veze I da ispadnemo pa nije nam prvi put niti neki bauk.taman se malo narod pozeli utakmica a i vi se nas pozelite ipak je gostovanje u bl posebna priča za vas.treba čovjek malo na dno da bi cijenio kako je fino na vrhu
a tvoje zelje i pozdravi su jedno a stvarnost je ta da je Borac najveci klub u Republici Srpskoj sa najvecom bazom navijaca i kao takav nikad nece propasti i nestati
zivio ti meni i samo bez stresa od stresa krenes sijediti a onda i kosa opada

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
neka ovako,ovo ubija zelju sporije,onako bi odmah krenuli igrati federalnu a propustili gostovanje Bekrica na pomozi.ba ispuni mi zelju itd
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Optimističan lik.killafrommanilla je napisao/la: ↑27 jun 2023, 12:47To bi znacilo da ste prezivjeli jos jednu sezonu bez generalnog sponzora, a nas ostale bas zanima kako cete izvuci ovu. Pusti nek se igra

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Mi smo bar iskreni vi to fino upakujeteLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 12:23stas mi ti pricati o multietnicnosti, vidi kako ti se entitet zovemaliboro je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:47
Mislis Republike Srpske? Zvanicnog entiteta drzave Bosne i Hercegovine definisanog Ustavom?cccc pa gdje nestade ta multietnicnost sarajlijaa sta ima veze I da ispadnemo pa nije nam prvi put niti neki bauk.taman se malo narod pozeli utakmica a i vi se nas pozelite ipak je gostovanje u bl posebna priča za vas.treba čovjek malo na dno da bi cijenio kako je fino na vrhu
a tvoje zelje i pozdravi su jedno a stvarnost je ta da je Borac najveci klub u Republici Srpskoj sa najvecom bazom navijaca i kao takav nikad nece propasti i nestati

Nema zime dok postoji 17045. Ne bi me čudilo ni da ga Mirviću popuše za neku donaciju ili posudbu. Kad su ga mogli pušiti Diglišiću i donositi američke zastave za dž, može sve.killafrommanilla je napisao/la: ↑27 jun 2023, 12:47To bi znacilo da ste prezivjeli jos jednu sezonu bez generalnog sponzora, a nas ostale bas zanima kako cete izvuci ovu. Pusti nek se igra
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑27 jun 2023, 12:47To bi znacilo da ste prezivjeli jos jednu sezonu bez generalnog sponzora, a nas ostale bas zanima kako cete izvuci ovu. Pusti nek se igra

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
maliboro je napisao/la: ↑27 jun 2023, 12:57Mi smo bar iskreni vi to fino upakujeteLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 12:23stas mi ti pricati o multietnicnosti, vidi kako ti se entitet zovemaliboro je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:47
Mislis Republike Srpske? Zvanicnog entiteta drzave Bosne i Hercegovine definisanog Ustavom?cccc pa gdje nestade ta multietnicnost sarajlijaa sta ima veze I da ispadnemo pa nije nam prvi put niti neki bauk.taman se malo narod pozeli utakmica a i vi se nas pozelite ipak je gostovanje u bl posebna priča za vas.treba čovjek malo na dno da bi cijenio kako je fino na vrhu
![]()
fino se djeco igrajte, nemojte lagati. Nisu isto zelje i realnost. Dodji u Sa jedan mjesec pa da vidis sta je u pakovanju

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- RollingPaper
- Kontakt:
Ninkovic seljacina, jos se naso pisat dole liku da je "ljakse", a on kao javna ličnost psuje mamu i sestru navijaču na instagramu

Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 27 jun 2023, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
Na temi FK Zeljeznicar All About stanje redovno 

Jbs ti takvog igraca koji se raspravlja sa navijacima, a izgleda da se pronasao pa je morao odgovorit haha 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ali samo "debeli" mu smeta, kockar neRollingPaper je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:10Ninkovic seljacina, jos se naso pisat dole liku da je "ljakse", a on kao javna ličnost psuje mamu i sestru navijaču na instagramu![]()

1921
- Shategabri
- Kontakt:
Ako budemo jaki ko Zrinjski zadnje dvije sezone, onda nema šta da brinemo.maliboro je napisao/la: ↑27 jun 2023, 12:16Borac je najveci klub u RS sa najvecom bazom navijaca. CZ i Partizan su klubovi iz Srbije a njihova baza navijaca je puno sira od Srbije. Takozvane sekteShategabri je napisao/la: ↑27 jun 2023, 11:35Pa veću bazu u RS imaju CZ i Partizanmaliboro je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:47
![]()
![]()
ali otisli smo daleko od teme mislim da obzirom na vasa pojacanja ove sezone nemate sta da se brinete za sudije i vicu
![]()
U suprotnom šipak.
No, čekamo VAR

Koševo Zapad
Isto vrijedi i za tebe i BLLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:08fino se djeco igrajte, nemojte lagati. Nisu isto zelje i realnost. Dodji u Sa jedan mjesec pa da vidis sta je u pakovanju![]()

-
- Kontakt:
Zato je on i predlozio da se preskoci (pokusavajuci lafo da bude ironican) jer ni on sam pojma nema kako izgurati nadolazecu sezonu,valja sad u najmanju ruku ovaj “uspjeh” ponoviti.killafrommanilla je napisao/la: ↑27 jun 2023, 12:47To bi znacilo da ste prezivjeli jos jednu sezonu bez generalnog sponzora, a nas ostale bas zanima kako cete izvuci ovu. Pusti nek se igra
Pitanje je kako i s cim

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Oni sanjaju svoj san da bi ta sezona mogla biti njihova,a sve uz parolu “nikom te ne damo”.
Oprase se uzajamno pricom kako ga nikom ne daju,pri tome moleci se da ih neko uzme,a njih zapravo niko i nece

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
To je sezona vaše filijale.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
A to je plan. Pa dobro, mislim da ima Mirvic kapacitet da napravi od vas Sarajevo B. Tan ce biti tu kao strucni savjetnik za mijenjanje boja, vec je jedne plave ptice u crveno ofarbao, sad samo treba u bordo
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Kad ti ne zavrsi u zatvoru radi zamalo ubistva pjesaka, nece ni nama rusiti ovoVirtu4l je napisao/la: ↑26 jun 2023, 22:38Imate mudo marjanovo.
Kad ovo dođe na red, dolaze bageri da ruše.Revizori su takođe utvrdili da je PD "Butmir" izdalo u zakup 66.350 metara kvadratnih poljoprivrednog zemljišta u svrhe trening kampa za FK Sarajevo i firmi "Rail Cargo Logistics BH" iz Sarajeva za pristupni put.
"Ništa od toga nije u skladu sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu, jer se ova zemlja može izdavati samo u svrhu poljoprivrednih radova", zaključak je revizora.
Sa cijelom ovom situacijom upoznati su i Skupština KS, Vlada i Pravobranilaštvo, a Tužilaštvu KS prošle godine predata je i krivična prijava. Od Društva su revizori tražili da ove ugovore o zakupu raskine.
Ipak, tebi pravna drzava nije u interesu
- ExchangeOffice
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 41 gost.