FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TheDinoRules
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TheDinoRules » 19 nov 2011, 01:04

bistrikboy je napisao/la:
TheDinoRules je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Korisnicima MojaTV vec je testni kanal dostupan preko kojeg ide prenos,a ovi sto ce preko neta gledat ce prije tekme dobiti kanal,ja nazalost radim pa necu vidjeti kako to fercera ali korak je ovo naprijed,valjda se oni nasi glupani iz uprave pokrenu pa dogovore sa BHT saradnju i pocnu napalcivati prenose iz doline za dijasporu,ali opet tesko da ce se toga sjetiti...
Svi mi koji smo na ADSL-u bit ćemo u mogućnosti gledati utakmicu?
Naravno,slijedecu prenose Borac-Sarajevo (kup),a onda i prvenstvenu njihovu,mozda bude i nasa kup utakmica iz ZE,vidjecemo...
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false; misliš na ovo, valjda?
Ako da, ima puno kanala sa strane za odabrati i ne znam na kojem bi to trebalo biti?
Izvini što ovoliko zapitkujem, ali dosta je informacija navedeno ovdje, neke su tačne, neke ne, ne znam ni ja više.
U mom svijetu važe moja pravila

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 19 nov 2011, 01:05

jel nama ovo besplatno net flat web tv ili ce nam uz racun doplacivat skinute mb zna li neko ????

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 19 nov 2011, 01:06

xxl basket je napisao/la:jel nama ovo besplatno net flat web tv ili ce nam uz racun doplacivat skinute mb zna li neko ????
Znaš šta znači "net - flat"?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 nov 2011, 01:08

Trenutno je to sve besplatno, to je ta neka testna faza koja evo traje već 3 mjeseca... :D

@TheDinoRules

Trebali bi oni sutra prije utakmice ubaciti novi kanal tj. taj testni program koji će biti uključen samo za vrijeme prenosa utakmice...

Tako sam ja skontao.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 nov 2011, 01:10

Ljudi hebo Vas vise taj prijenos. Ako bude bit ce, ako ne Boze moj. Ima precih stvari od toga, a to je nastavak pobjednickog niza kod veoma neugodne ekipe Kozare. Misljenja sam ukoliko sutra neostvarimo pobjedu da nam onda pobjeda protiv Sarajeva nista nevrijedi osim samog prestiza.
Po meni od sutra ulazimo u seriju do tri vazne utakmice, gdje puno toga mozemo dobiti, a takodjer i puno toga izgubiti ukoliko udjemo u utakmice sa parolom "lahko cemo".
"My Favorite Ring is Always the Next One"

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 19 nov 2011, 01:13

xxl basket je napisao/la:jel nama ovo besplatno net flat web tv ili ce nam uz racun doplacivat skinute mb zna li neko ????
jel ti moras odmah provocirat i svadjat se , fino sam pitao znal neko , znam sta znaci flat ali me ne bi iznenadilo od naseg telecoma da samo na kraju mjeseca ispostavi racun kaze potrosio si 2 gige i naplati 15 20 maraka , zato sam pitao , znal neko do kad traje ta akcija besplatno jel do nove god ... lijep pozz

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 nov 2011, 01:15

Pa napisao sam ti, da je još uvijek testna faza i ima ova anketa dole u kojoj piše da će se u budućnosti ove usluge vjerovatno naplačivati.

Glavno je da je trenutno besplatno i da ćemo o promjenama biti obavješteni.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 19 nov 2011, 01:15

@Bianconeri Ako je tako, onda ok. Ja sam prvo shvatio da će biti na BHT kanalu "MojaWebTV", da će biti suprotno nego na TV-u, ali eto. Bilo bi dobro kad bi taj novi ubacili.

@amerosm
Kakve veze ima nastavak niza sa gledanjem utakmice? Mi ni na koji način ne možemo uticati na rezultat protiv Kozare, ali lijepo je gledati naše momke na gostovanju, odavno nismo imali priliku. Jedno je što mi gledamo u Dolini, a drugo je ono na strani (u ovoj ligi presudno). Jednostavno želim imati "kompletnu sliku" naše ekipe, toliko.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 nov 2011, 01:17

net flat su oni uveli ja mislim nedavno, i svaki korisnik adsl je ima taj flat uslugu koju koristi, al skidanje je na fer osnovi, tako ako ti gledas utakmicu tu mozda se skine jedno 300-500 mb zavisi od kvaliteta slike, a to da se se nesto naplacivati vise ili nesto drugo da ce biti ne vjerujem, znaci ko ima adsl moci ce lagano to i smireno gledati ...

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 19 nov 2011, 01:18

xxl basket je napisao/la:
jel ti moras odmah provocirat i svadjat se , fino sam pitao znal neko , znam sta znaci flat ali me ne bi iznenadilo od naseg telecoma da samo na kraju mjeseca ispostavi racun kaze potrosio si 2 gige i naplati 15 20 maraka , zato sam pitao , znal neko do kad traje ta akcija besplatno jel do nove god ... lijep pozz
Nisam provocirao, samo sam želio da sam dođeš do odgovora, logičnim putem. A za telecom se slažemo, dosta su oni muljali. Ali to već nije tema. Pozz

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 19 nov 2011, 01:19

aS_Roma je napisao/la:net flat su oni uveli ja mislim nedavno, i svaki korisnik adsl je ima taj flat uslugu koju koristi, al skidanje je na fer osnovi, tako ako ti gledas utakmicu tu mozda se skine jedno 300-500 mb zavisi od kvaliteta slike, a to da se se nesto naplacivati vise ili nesto drugo da ce biti ne vjerujem, znaci ko ima adsl moci ce lagano to i smireno gledati ...
i ja mislim tako jedino mogu uvesti nakon ovoga da kanal kosta toliko pa ako hoces da gledas moras platiti dodatno ...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 nov 2011, 01:42

Kakve veze ima nastavak niza sa gledanjem utakmice? Mi ni na koji način ne možemo uticati na rezultat protiv Kozare, ali lijepo je gledati naše momke na gostovanju, odavno nismo imali priliku. Jedno je što mi gledamo u Dolini, a drugo je ono na strani (u ovoj ligi presudno). Jednostavno želim imati "kompletnu sliku" naše ekipe, toliko.
Eh isto kao sto ne mozemo uticati na rezultat iz Kozare isto tako ne mozemo uticati na taj prijenos, i nije do nas hoce li isti biti ostvaren. Sacekajmo sutra i hajmo biti iznenadjeni od strane BH Telecoma.
Takodjer imam osjecaj da neki jedva cekaju da ne bude prijenosa da bi izsali iz svojih rupa i "zasuli" ovu temu sa svojim "vrhunskim" postovima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 19 nov 2011, 09:22

Kolika budala je neko morao biti, da bi povjerovao u tu glupost sa prenosom bh. telecoma?

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 19 nov 2011, 10:35

Ma i ako bude tog famoznog prenosa na BHTelecom-u nesto imam osjecaj da ce biti ko sa mobitelima na Bajram ili Novu godinu, tj. da ce samo tako hladno da padne stranica i dovidjenja prijatno.
Tako da se ne lozim nesto pretjerano, ako bude super, ako ne ...
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 nov 2011, 10:38

MojaTV kanal 82!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 nov 2011, 10:41

"...Željezničar će u današnji meč ući u sastavu: Gušo, Čolić B, Kvesić, Bogičević, Vasilić, Svraka, Jamak, Bešlija (c), Smajić, Zeba, Adilović. Blizu ekipe su Gerhardt, Stanić i Selimović..."
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 nov 2011, 10:46

Ima prenos. U sekciji sportski kanali, stoji taj testni kanal. Trenutno program TVSA. :mrgreen:

Poslije će, valjda i na web ubacit, pa potrazite na onome linku...

Zainteresovani za gledanje u kucnoj atmosferi PP :mrgreen: svakako cu biti na Kosevu za to vrijeme :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 19 nov 2011, 10:54

Evo ga i na - bhtelecom.ba/webtv.html - pojavio se kanal Premier liga.
Sad nam jos samo ostaje ubiti 2 sata do tekme.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 nov 2011, 11:04

partibrejker1921 je napisao/la:Kolika budala je neko morao biti, da bi povjerovao u tu glupost sa prenosom bh. telecoma?
I kakav je osjećaj??? Mislim, nazvati nas sve budalama, a kanal postoji!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 19 nov 2011, 11:10

voltron30 je napisao/la:
partibrejker1921 je napisao/la:Kolika budala je neko morao biti, da bi povjerovao u tu glupost sa prenosom bh. telecoma?
I kakav je osjećaj??? Mislim, nazvati nas sve budalama, a kanal postoji!
Ako će stvarno biti, najdublje izvinjenje. Samo mi je bilo čudno što bhtelecom koji tolike pare daje na marketing, nigdje nije ni spomenuo da će biti taj prenos, pa čak ni na svom webu i portalu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Cuspajz i 49 gostiju.