bevanda4 je napisao/la:Snooker: Welsh Open (1/32 finala)
Cope - Junhui / Junhui pobjeđuje prvi frame @1.44 (Marathonbet)
Cope ne igra loše, al Junhui igra bogovski. Ne znam što bi se moglo okrenuti u Englezovu korist da ovdje izvuče više od 2 frejma, ali ako se desi bit će ravno čudu. Prvotno sam mislio opaliti u glavu Dinga, što je sigurica al jako mala kvota od 1.20, pa sam mislio staviti hendikep, ali nigdje ne nude na 1.5 već minimum 2.5 (što je stvarno previše kad se igraju samo 4 frejma), tako da sam se odlučio na ovaj "solomonski" potez. Malo riskantnije ali po dobroj kvoti.. Junhui nije poznat po osciliranju, kako počne partiju, tako će je i završiti. Vjerujem da će dati sve od sebe kako bi ukrao prvi frejm i stoga ovaj tip.
Dott - Jones / over 5,5 @1.57 (Bet365)
Prvotna pretpostavka mi je bila pobjeda Dotta, stojim još pri tome.. Ali bolje se plaća over frejmova na kvoti skoro 1,60. Da bi par prošao trebaju obojica uhvatiti najmanje 2 frejma, što mi se čini izgledno. Igraju vrlo dobro, Dott iskusniji i puno jače ime od sutrašnjeg protivnika, no Jones se neće predati bez borbe. Minimum 2 bi trebao uzeti.
Dunn - Carter / 2 @1.22 (Marathonbet)
Iako se bori s bolešću već par godina, čak je najavljivao i prestanak karijere prošlu sezonu, Carter je i dalje konstantan u top16. Dva puta je bio runner-up na SP-u (oba puta gubio u finalu od maestra O'Sullivana, 2008. i 2012.), dobar plasman na Welsh Openu zasigurno će mu koristiti radi rank bodova, tako da ne vjerujem da mu Dunn može pokvariti planove. Po meni lagana dvojka!
Pengfei - Williams / 1 @2.60 (Marathonbet)
[SINGL]
Poveća kvota na ovaj par, nastojat ću biti kratak. O obojici igrača sam puno pisao! O Williamsu stalno kao propalom šampionu, a o Pengfeiu tek odnedavno škrabam kao najvećem napretku kod Kineza te o njegovoj životnoj formi. Bez razmišljanja pucam jedinicu, pa pukovnik il pokojnik!
Bingham - Un Nooh / 1 @1.30 (Marathonbet)
Bingham imao neku čudnu fazu pred mjesec-dva, no sad je opet onaj stari. Elegancija mu je srednje ime. Gospodin Stuart dočekuje sutra nadobudnog (s razlogom) Un Nooha koji je prošlo kolo sa 4-0 svladao jedno od najvećih imena snookera prošlog stoljeća (Jimmy White), no koliko god to izgledalo kao nešto spektakularno - White je ruševina već godinama i gazili su ga mnogo lošiji nego li je on.. Dakle, Bingham sigurno ne bi smio u meč ući nonšalatno i bez bar male doze respekta prema Tajlanđaninu, ali uz koji dobar streak te par lijepo posloženih kugli, vjerujem da će protivnika otpremiti u rodnu grudu nakon max 6 frejmova.
Walden - Selt / 1 @1.42 (Marathonbet)
Ovaj par igram na osjećaj te na račun malo veće kvote na Ricky-a. Očekivao sam nekih 1.30, i smatram da bi to bilo realno. Ipak je Walden netko i nešto, dok je Selt jedan od klasičnih indijanaca koji se pojave svake prijestupne, pobjede neku facu, a onda ih pojede mrak.. I tako unedogled. Valjda ta "faca" neće biti Walden sutra!

Očekujem relativno lagani prolaz.