FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dudic je za Mirzu Trapatoni. Mi da nismo otisli sa Koseva ganjali bi se sa Zrinjskim. Mirzi treba dati ultimatum da u naredna tri kola uzme devet bodova ili otkaz. Sviraj qrcu majstore znao si u sta se upustas.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Od njegovog dolaska nama je maaalo tesko. Yebo li ga Tito, ali ne Josip.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dal nema mjesta ni u Igmanu. Kakvo prodavanje za ozbiljan novac.
Igramo konstantno sa 10 igraca zbog forsiranja njega, a evo sada i sa 9 zbog ocajnosti Avdije, koji je btw dobio i kapitensku traku.
Kompas je davno izgubljen.
Mirvic ima jednu jedinu mogucnost. Radikalni rez.
Uvesti interventni krizni menadzment, koji ce zamjeniti Ajlu i tu ekipu koju je skupila oko sebe. Po hitnom postupku dovesti trenera koji je spreman da pokusa napraviti instant obrat.
Mora se zaustaviti ovaj pad i ovo ludilo u kojem je klub.
Ismire, imas zadnju sansu, bukvalno.
Igramo konstantno sa 10 igraca zbog forsiranja njega, a evo sada i sa 9 zbog ocajnosti Avdije, koji je btw dobio i kapitensku traku.
Kompas je davno izgubljen.
Mirvic ima jednu jedinu mogucnost. Radikalni rez.
Uvesti interventni krizni menadzment, koji ce zamjeniti Ajlu i tu ekipu koju je skupila oko sebe. Po hitnom postupku dovesti trenera koji je spreman da pokusa napraviti instant obrat.
Mora se zaustaviti ovaj pad i ovo ludilo u kojem je klub.
Ismire, imas zadnju sansu, bukvalno.
- FKS -
Mucno je sve ovo. Jednostavmo mi se dvije sezone patimo sa postizanjem gola. Te dvije sezone mi nemamo pismenu desetku. Ta desetka treba da preuzme odgovornost, da poveze redove, i da povuce ekipu naprijed. To nemamo u liku i djelu Dala Varesanovica. Mozda je decko za neku drugu poziciju . Nek mu je izmisle. Ali prejednostavno je samo budale ne vide ili ne zele. U prvom dijelu sezone koju god je poceo a skoro svaku je poceo patili smo se s postizanjem gola. Evo i na pripremnim se pokazalo kad god je izasao proigrali smo. Steta je da svi ovo trpimo radi jednog igraca kojem treba da obezbijedi egzistenciju preko ledja naseg kluba. Ovo je mazohizam cisti. Mada nije jedini krivac.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Upalio sad nikad nije kasno. Imaju ovi penzioneri bolju kretnju po bini dok pjevaju, nego naši na terenu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- napoleon72
- Kontakt:
Ma otjerat cemo ga brate al vec je kasno. Evo otvorilo se bilo da smanjis razliku zivotom, svi konkurenti kiksali. Sad su sanse bas bas minimalne. Ovo i jest problem, od samog imenovanja Mirze se trubi da je to los potez, a vecina bila u fazonu "dat mu sansu pa cemo vidjet". Sta ces vidjet, znas da je los i nesposoban, da moze vodit dobru ekipu ne bi sa superjakom Tuzlom haman ispao iz lige. Jos donio bojkot i ostalo. Ako neko misli da ce odlaskom Mirze bojkot stat a uprava dobit podrsku, grdno se vara. Drugu godinu zaredom se ostaje bez Evrope, koeficijent pada, sad i da budes prvak 2-3 godine zaredom neces nakucat koeficijent da budes nosioc i da ti se otvori put do grupne faze. Na Evropu se moralo ici svim silama ali prvenstveno JAKIM TRENEROM pa tek onda igracima.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ima li iko hrabrosti da nam tabelu postavi da se sjebavamo malo bodovnim saldom i negativnom gol razlikom?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Cega se pametan stidi, budala se ponosi
Umjesto da iskoriste sto idu u Antaliju, da odigraju sto vise utakmica oni odigrali 4 utakmice. Zali Boze para sto svake godine potrosimo na pripreme i pojacanja i onda dodju utakmice u ligi gdje strepimo protiv svake ekipe
Evo ja cu - duplo smo blizi zadnjem mjestu, nego mjestima koja vode u europu, za vrhom tabele da ne govorim... sloboda, koja je 11 i ispada po trenutnom stanju, ima za tri gola pozitivniju gol razliku od nas.

Zadnja izmjena: spezial, dana/u 26 feb 2023, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam zbog cega sam se nadao da mozemo iznenaditi zrinjski sa ovim satro trenerom na klupi. Igraci svi do jednog koji su dovedeni izuzmemo li Baltu (koji je dosao na inicijstivu zalizanog) su pravi igraci i pojacanja. Vidi se da znaju igrati ali nema ko da im sprovede ideju u djelo. Pa dobar trener je pola ekipe, ocigledan primjer je Jakirovic koji je preporodio Rijeku. I rijeka je imala strasbe igrace ali dzaba kad nema ko od tih igraca da izvuce maksimum. Ovaj nas tokmak ne moze ni minimum da izvuce.
- napoleon72
- Kontakt:
Yebeni Jusufbegovic bi s ovom ekipom uradio vise. A ne bi izazvao ni bojkot. Gledaj sad, otjeras Mirzu, ekipu preuzme Repuh ili u najboljem slucaju Dzeno do kraja sezone. Promijenit se nece nista jer je vrli predsjednik u medjuvremenu jos vise produbio jaz izmedju kluba i navijaca pljujuci po Hordama preko onih instagram stranica. Dok se vratimo na Kosevo, i antibojkotasi ce prestat vjerovat u ovo, evo danas ih se 30-40% okrenulo kad su vidjeli ovo stanje. Slijedi nam teska dubioza, utakmice sa 100-200 ljudi na tribinama, a nama navijacima nova borba za klub i tjeranje kriminalne hobotnice, Aylaah, Mozzarta i ovog retarda koji je sve to i organizovao...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U principu se ni ne tjera uprava. Osim ako se ne bi krenuo Mirvić tjerati od strane HZ. Ayla je direktor, nije znači dio UO u principu. A Emir je "samo" skaut. Mislim, serem i ja sad, našao sam ti dlaku u jajetu u postunapoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 21:08Ma otjerat cemo ga brate al vec je kasno. Evo otvorilo se bilo da smanjis razliku zivotom, svi konkurenti kiksali. Sad su sanse bas bas minimalne. Ovo i jest problem, od samog imenovanja Mirze se trubi da je to los potez, a vecina bila u fazonu "dat mu sansu pa cemo vidjet". Sta ces vidjet, znas da je los i nesposoban, da moze vodit dobru ekipu ne bi sa superjakom Tuzlom haman ispao iz lige. Jos donio bojkot i ostalo. Ako neko misli da ce odlaskom Mirze bojkot stat a uprava dobit podrsku, grdno se vara. Drugu godinu zaredom se ostaje bez Evrope, koeficijent pada, sad i da budes prvak 2-3 godine zaredom neces nakucat koeficijent da budes nosioc i da ti se otvori put do grupne faze. Na Evropu se moralo ici svim silama ali prvenstveno JAKIM TRENEROM pa tek onda igracima.

Helem, u svakom slučaju, što prije Mirza ode to bolje. Gore od njega ne može jer je lik prije svega **** od čovjeka. Nek dođe neki kulturan gospodin na klupu, i već smo napredovali za 10%.
Jel ono beše Ayla rekla da će sama otići ako ne izborimo Europu? Hajde baš da vidimo hoće li to ispoštovati kad bodovno budemo izvan igre. Eto ispadni bar fer na kraju i otiđi sama, prvi bi ti ja rekao svaka čast, nešto si pametno uradila.
-
- Kontakt:
Evropa halalosum
Osim 9/9 u sljedece 3 utakmice

Osim 9/9 u sljedece 3 utakmice

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jos prije dva mjeseca sam rekao da mi ni ove godine necemo evropu vidjeti,ali nije ni to toliko sramota koliko ovi koji konstantno unistavaju renome kluba.
Trebat ce nam poslije ovih uhlupa godine da se vratimo gdje smo bili.
I onda kazu ne treba bojkot treba podrzat,KOGA???
Trebat ce nam poslije ovih uhlupa godine da se vratimo gdje smo bili.
I onda kazu ne treba bojkot treba podrzat,KOGA???
Sledeće 3 devet bodova, nema im druge.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I da. Nije nikakva naučna fantastika dovesti NORMALNE ljude na funkcije. Zaposli Mladena Krstajića npr za direktora. Eto ne znam je li slobodan i jel ikoga vodi, ali takav tip. Od Radnika napravi top klub, dok je bio tu super uredio sve stvari. Na kraju su i Europu igrali. Kad je on otišao iz kluba sa svojom ekipom raspali su se, ali ugl dok je bio, bili su sasvim respektabilan klub.
Danima smo vec na temi znali postavu i da je Avram na tribinama. I danima forumaši pisu da ne moze onakva sredina i da cemo biti razneseni. I sta bude?? Sredina ne postoji danas. I nije to jer smo mi na forumu neki znalci i strucnjaci, nego zato sto nas vode totalni duduci i majmun na klupi kojem mora igrati mrtvi sincic od kojeg niko ziv koristi nema.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946