UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
sta se ovo nakotilo na forumu yebote..
meni tesko povjerovati da je ovoliko pacenika na jednom mjestu, ili su nekakvi jaycatovi,zaniola, kempesi, numany...sve jedan retard:-)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Objektivno, gledamo po meni jedan od najboljih startova nekog EP-a. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Numan brat napravio jos jedan profil sa istim imenom, samo broj na kraju promijenio i kaze nisam to ja

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
sta znaci malo drugaciji ugao glavne kamere, ne mozes uopste poznati da je ovo Westfalen, meni licno draze kad je kamera ovako podignuta
a na ovom istom stadionu igrano ono polufinale SP 2006. protiv Njemacke, brutalna partija Del Piera i ono slavlje Grossa nakon gola
a na ovom istom stadionu igrano ono polufinale SP 2006. protiv Njemacke, brutalna partija Del Piera i ono slavlje Grossa nakon gola

Don't believe the hype.
Dugo ružnije i bezličnije ekipe Italije nisam vidio.
Jbte, vazda bili manekeni i face.
Šta je ovo danas?

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- bavariapivo
- Kontakt:
Mislim da već u idućem ciklusu moraju zvati i integrirati Sučića iz Dinama u reprezentaciju. Moj neki osobni dojam je da su Šutalo i Erlić izgledali daleko bolje u paru nego Pogrančić i Šutalo. Sosa nije u bajnoj formi kao ni čitav Ajax ove sezone, bojim se pomisliti kako bi to izgledalo danas kada bi bio izoliran protiv Yamala jer ni inače nije baš kvalitetan defanzivac. Hrvatska oduvijek ima problema sa tim krilnim pozicijama osim Perisica, desno bi uvijek igrao Kramaric, Pasalic ili netko treći jer nikad nisu imali neko pravo i prirodno rješenje tamo. Ovako kada je i Perisic u godinama uz povratak nakon potrganih ligamenata ti problemi će biti još izraženiji.StevieG8 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 20:54Upravo to, 433 na najvišem nivou ne trpi zadnjeg veznog kojeg je pregazilo vrijeme pogotovo u ovakvoj Hrvatskoj gdje ni Modrić pa ni Kovačić ne mogu pretjerano brzo pomoći u odbrani kad se izgubi lopta. Pitanje je i koliko ovo sa Gvardiolom na beku i ubacivanjem u sredinu može funkcionisati jer ni Kramarić naprijed na lijevoj strani nije pravo krilo, nema širine skoro nikakve na toj strani.
Ne znam u kakvoj formi je Sosa ali im je Gvardiol protiv ovih jačih ekipa potrebniji kao štoper.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Barella

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
ANDIAMOOOO!
- JayCatwright
- Kontakt:
Mandela efekat je čudoakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 21:15brutalna partija Del Piera i ono slavlje Grossa nakon gola![]()

Del Piero čitav turnir ulazio s klupe, u toj utakmici ušao u 104 minuti tek

Strasan igrac 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Frajer cjevanicom zabije gol sa ovolike udaljenosti 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- akisarajevo92
- Kontakt:
od ove novije generacije samo mi Barella izgleda kao neko ko bi mogao igrati za Italiju u periodu 1994 - 2010, jos i ima nekakvu staromodnu glavu, tipa Conte 
tad sam imao 14, prekucavao se GTA San Andreas tog ljeta

ma sjecam se samo kako je ludacki istrcao onu kontru u 120 i zabio golJayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2024, 21:17Mandela efekat je čudoakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 21:15brutalna partija Del Piera i ono slavlje Grossa nakon gola![]()
![]()
Del Piero čitav turnir ulazio s klupe, u toj utakmici ušao u 104 minuti tek![]()
tad sam imao 14, prekucavao se GTA San Andreas tog ljeta

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 15 jun 2024, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Jedino mi ovaj Calafiori izgleda ko da ga ne vadi, ovo ostalo ciganija poprilična.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Pogledao sam svaku utakmicu,gledam cetvrtu
Nije odavno neko prvenstvo bilo "fudbalskije".Domacin sto se laze zacetnig fudbala,navijaci u ogromnim brojevima,puno golova
Nije odavno neko prvenstvo bilo "fudbalskije".Domacin sto se laze zacetnig fudbala,navijaci u ogromnim brojevima,puno golova
Recimo Slavonci i pola Dalmacije, koji su se ranije kao Srbi izjasnjavali, pa nakon sto su pokatoliceni, postadose Hrvati?
Iskreno me stid ovih naših balija, stvarno smo najjadnija sportska nacija na cijelom dunjaluku.
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.