Chicago Bulls

Where amazing happens.

Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha

Wolverine
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Wolverine » 30 jul 2010, 03:29

oldman je napisao/la:E moji jarani o kome toliko raspravljate ,T mac ima ugovor od 23 miliona a ono sto je odigrao za Knickse nije vrijedno ni pare .
T mac je gotov ,on je totalno izgubljen za basket.
Izgleda vi nesto procitate u novinama i to je to,ja sam ga gledao i u Raptorsima i Hostonu i u Knicksima (sve utaknmice jer zivim blizu Medisona)on nije cak ni prosjecan bio u Knicksima a da ne govorimo o nekim dobrim igrama.On samo zauzima mjesto nekome mladjem i perspektivnijem.A sto se tice Housea nemojte ni njega zaliti
nije se Miami usrecio,on ce biti samo na spisku,kada on nije mogao da igra vise od par minuta u onakvom Kniksu,sta da se onda dalje raspravlja.
u kakvom knicksu? u tom i jest point, u sjebanom i lose vodjenom timu.

miami se itekako usrecio sa houseom, dobili su jednog o najboljih sutera medju ovim free agentima koji su dostupni, mozda i najboljeg. kamo srece za chicago da su njega uzeli.

a t-mac je imao ugovor od 23 miliona, vise ga nema. nije se ni ocekivalo vise od njega u niksima. covjek je tamo zaigrao nakon neznam tacno koliko vremena odsustva, mislim skoro godinu. da njega povrede nisu sjebale, godinama bi bio jedan od najboljih igraca u ligi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 jul 2010, 08:10

oldman je napisao/la:E moji jarani o kome toliko raspravljate ,T mac ima ugovor od 23 miliona a ono sto je odigrao za Knickse nije vrijedno ni pare .
T mac je gotov ,on je totalno izgubljen za basket.
Izgleda vi nesto procitate u novinama i to je to,ja sam ga gledao i u Raptorsima i Hostonu i u Knicksima (sve utaknmice jer zivim blizu Medisona)on nije cak ni prosjecan bio u Knicksima a da ne govorimo o nekim dobrim igrama.On samo zauzima mjesto nekome mladjem i perspektivnijem.A sto se tice Housea nemojte ni njega zaliti
nije se Miami usrecio,on ce biti samo na spisku,kada on nije mogao da igra vise od par minuta u onakvom Kniksu,sta da se onda dalje raspravlja.

ma T Mac je imao ta 23 m potpisana vec ranije i zasto je Wade zelio sign and trade kao i Bosh, da bi recimo dosli u Bullse...naranvo oni znaju a poslije ovog ugovora oni vise nece moci dobiti ove pare :)...T Mac je dobar za klupe i ovakav kakav je sad, ali vjerujem da se sada bolje pripremio za ovu sezonu, nego sto je bio u Knicksima.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 jul 2010, 15:32

Ma ne znam što ne uzmu T-Maca ko zna zna sigurno će im biti bolji od bilo kojeg drugog igrača jedino se treba dogovorit da bude 6. igrač.A ovo ko zna zna i Shaq i Iverson zaslužuju mjesto u nekim ekipama ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 jul 2010, 17:02

LBJ MVP je napisao/la:Ma ne znam što ne uzmu T-Maca ko zna zna sigurno će im biti bolji od bilo kojeg drugog igrača jedino se treba dogovorit da bude 6. igrač.A ovo ko zna zna i Shaq i Iverson zaslužuju mjesto u nekim ekipama ;)
jedno je sto oni zasluzuju, a drugo je sto ih niko, ali bas niko nece.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 jul 2010, 17:15

Shaq je samo potreban Atlanti, a mozda i nama protiv Orlanda :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 jul 2010, 20:13

$1,683,500 je plata za rookia koji je bio 12 pick
svaki rookie na standardnu platu moze dobit maksimalno 120% tj minimalno 80% mephis mu nudi $1,683,500 a on zeli to 120% tj 2,000,000 dolara razlika je $336,700 e sad agent mi je arn tellem koji je dobar s vlasnikom bullsa i koji me neda da potpise ugovor manji nego sto moze dobit e sad tu bi mogli uskocit bullsi imaju jamesa johnsona ili da mjenjaju pick od naredne godine za henrya mislim da bi to morali iskoristit jer je poslije turnera najbolji suter u klasi

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 jul 2010, 20:32

Ja ne znam sta si ti navalio na tog Henrya koji nije uopste dokazan igrac u NBA, Bullsima treba dokazan suter.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 jul 2010, 22:16

zato sto je bolji od bogansa t maca i ostalih a uz to je jeftin

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 jul 2010, 23:02

dema je napisao/la:zato sto je bolji od bogansa t maca i ostalih a uz to je jeftin
Al ko ti garantuje da ce se navici na NBA? Treba i neki igrac sa iskustvom i koji je zeljan prstenova a to je T-Mac sigurno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 jul 2010, 00:20

ma ja bi radije gledao njega s 19g kako se navikava nego covjeka koji je imao najgoru mogucu povredu koljena iako ,ak ne dode ovaj rookie, onda sam za t maca jer mi je bolji izbor od ovih sto su ostali

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 31 jul 2010, 01:28

BIHfan je napisao/la:
dema je napisao/la:zato sto je bolji od bogansa t maca i ostalih a uz to je jeftin
Al ko ti garantuje da ce se navici na NBA? Treba i neki igrac sa iskustvom i koji je zeljan prstenova a to je T-Mac sigurno.
t-macu uz to sto si nabrojao mozes dodat i to da skoro godinu i po dana nije igrao ozbiljnu kosarku, te da nije ni u kakvoj formi, i jos kazu odradio lose treninge za bullse, i da, ono najvaznije, veliki problemi sa povredama.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 jul 2010, 01:59

Wolverine je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
t-macu uz to sto si nabrojao mozes dodat i to da skoro godinu i po dana nije igrao ozbiljnu kosarku, te da nije ni u kakvoj formi, i jos kazu odradio lose treninge za bullse, i da, ono najvaznije, veliki problemi sa povredama.
Nije istina da je lose odradio trening, vec da je bio slabo okretan i pokretljiv sto znaci tesko bi cuvao brze igrace. A sto se tice suta i kontrole lopte i sad je na vrhunskom nivou.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 jul 2010, 03:21

dema je napisao/la:ma ja bi radije gledao njega s 19g kako se navikava nego covjeka koji je imao najgoru mogucu povredu koljena iako ,ak ne dode ovaj rookie, onda sam za t maca jer mi je bolji izbor od ovih sto su ostali

pa eto sinoc gledam na ESPN, kaze doktor da za povredu kakvu je T Mac imao, je potrebno upravo 2 godine da se polije nje vratis.Sto znaci da su ovo upravo te dvije godine i da je ovekivati da on zaigra puno bolje.Nema dvojbe Bullsi bi ga doveli sigurno danas ako bi on pristao da ulazi sa klupe.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 jul 2010, 16:46

ebat cu im majku ako trade Gibsona za Fernandeza :(..... pa oni ce dati covjeka koji jedini moze zamjeniti Boozera, a znaju da Boozer ima problema sa povredama.... stvarno ovo ako urade sjebat ce sve sto su do sada uradili tokom prelaznog roka.....ma radije nebi nikoga ni dovodio, vec ostavio ovako kako je, a ne trade skoro pa najboljeg igraca ekipe od prosle sezone
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 jul 2010, 21:20

Ma ne brini ne daju oni gibsona oni su nudili jamesa johnsona a ovi im traze prvi pick naredne sezone
Ne znam ima li sta novo za tog jos jednog sutera kojeg traze to ce bit 12 igrac i kompletiran roster iako bi ja volio da se rijese johnsona

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 avg 2010, 01:02

ma trazi Portland Gibsona, jer ne zele Johnsona :)... pa jesu li oni normalni zele igrac akoji je bio starter za jednog igraca koji ulazi sa klupe... Gibsiona bi jedino ukljucio u eventualni trade e za Bosha i nizasta vise, a to je vazilo dok je Bosh bio u Torontu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 avg 2010, 10:21

ma nece ga dat bullsi jer jedino johnsona kazu da bi dali a dat gibsona za rudya je glupo i nece do toga ni doc
a bolje je onda t mac uzet oj je dzaba nego dat za rudya gibsona

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 avg 2010, 17:18

ma znam da nebi trebalo to uraditi, ali nista me nebi iznenadilo :)....ako bi dali njega to automatski znaci da bi doveli tog jos jednog potrebnog sutera, a onda bi nam trebao igrac koji ce mjenjati Boozera :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 02 avg 2010, 17:16

ma nesto mi ni ovaj rudy nije u formi i cak se spominje da bi i on trazio da igra vise nego sto bi mu bullsi mogli dopustit tj vise minuta cak govore da nije bas blista dok je roy bio povreden

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 avg 2010, 04:36

ma T Mac i nema nam druge **** i jos ostaviti Murraya i to bi bilo to :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.