FK Krajina Cazin

tropic
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la tropic » 22 okt 2012, 20:53

Sudija koji je sudio zadnju utakmicu Krajine i Jedinstva u Cazin . Broj 7 Krci opsovao Boga i dobio crveni . To je onaj sto su ga cazinski mediji nazvali seljacinom ili kako vec .

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 22 okt 2012, 20:53

FKKC1932 je napisao/la:Dajte ljudi, molim vas, ko još isključuje igrača zbog psovanja Boga?!
Spahaliću je u Vitezu je igrač Viteza i mater i Boga i sve na kamaru stresao i on daje našem igraču žuti odmah slijedeći start jer mu je rekao "Mater ti psuju a ti ništa".

Inače ne volim ovako da komentarišem uopšte, ali ova dva brata su poseban slučaj kad je u pitanju Vitez.

Takođe molim simpatizere Viteza da me ne citiraju i zahvaljujem im se unaprijed.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 okt 2012, 21:06

Naša su dva igrača zbog psovanja dobili crvene u Bugojnu, jedan izravno, a jedan dva žuta.
Hayley <3

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 22 okt 2012, 22:45

tropic je napisao/la:Sudija koji je sudio zadnju utakmicu Krajine i Jedinstva u Cazin . Broj 7 Krci opsovao Boga i dobio crveni . To je onaj sto su ga cazinski mediji nazvali seljacinom ili kako vec .
Nije tačno. Poslao je linijskog suca u p**** materinu i rekao da mu j*be mater i onda dodao glupane.

@badblueboy - zbog psovanja boga?

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 22 okt 2012, 23:22

Dodao je on Boga uz to sve . Cuju se cesto takvi izrazi na terenu . Neces mi vjerovati ali 4 sudija psuje domacim trenerima :?

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 23 okt 2012, 13:49

Pozdrav drugovi, sta ocekujete u Lukavcu? Ocel ko od vas iz Cazina dolazit da prati utakmicu?

Vidimo se posle Bajrama :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 okt 2012, 15:05

Casp3r je napisao/la:
FKKC1932 je napisao/la:Dajte ljudi, molim vas, ko još isključuje igrača zbog psovanja Boga?!
Spahaliću je u Vitezu je igrač Viteza i mater i Boga i sve na kamaru stresao i on daje našem igraču žuti odmah slijedeći start jer mu je rekao "Mater ti psuju a ti ništa".

Inače ne volim ovako da komentarišem uopšte, ali ova dva brata su poseban slučaj kad je u pitanju Vitez.

Takođe molim simpatizere Viteza da me ne citiraju i zahvaljujem im se unaprijed.
Lako se praviti ćorav pored očiju svojih. Ali hajde. Ovaj @nkvitez to subjektivno gleda.

Da bi mu se bukvalno nacrtalo (a i ostatku javnosti kako su Spahalići ustvari "igrači" NK Vitez), napraviću mu jedan kratki video uskoro u kojem će vidjeti njihove kriterije suđenja kada je NK Vitez u pitanju.

Nadam se da će video doći i do odgovornih (također, umnogome ćoravih i gluhih) u NS F BiH, te da će se i oni malo zapitati kada su sudački kriteriji u pitanju.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 23 okt 2012, 15:39

Maniaacs je napisao/la:Pozdrav drugovi, sta ocekujete u Lukavcu? Ocel ko od vas iz Cazina dolazit da prati utakmicu?

Čisto sumnjam da će bilo ko u Lukavac od navijača, a očekivanja, barem moja, su minimalna. Ako možemo šta uraditi to je osvajanje boda, ali eto možda me i iznenade. Bodovi nam trebaju, ali upitna je ta forma igrača i njihova želja zbog svega ovog što se dešava, tako da je Radnički daleko veći favorit (+domaćin).

Bilo kako bilo, želim publici u Lukavcu što ljepšu utakmicu za oko, što manje izležavanja igrača Krajine i to je to...

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 23 okt 2012, 17:35

FKKC1932 je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:Pozdrav drugovi, sta ocekujete u Lukavcu? Ocel ko od vas iz Cazina dolazit da prati utakmicu?

Čisto sumnjam da će bilo ko u Lukavac od navijača, a očekivanja, barem moja, su minimalna. Ako možemo šta uraditi to je osvajanje boda, ali eto možda me i iznenade. Bodovi nam trebaju, ali upitna je ta forma igrača i njihova želja zbog svega ovog što se dešava, tako da je Radnički daleko veći favorit (+domaćin).

Bilo kako bilo, želim publici u Lukavcu što ljepšu utakmicu za oko, što manje izležavanja igrača Krajine i to je to...
Hvala na odgovoru, pozdrav ;)

sejtan30
Kontakt:

Post Postao/la sejtan30 » 23 okt 2012, 20:22

e drug dolazi 3 autobusa pun navijaca u lukavac igraci primli 2 plaatee i imamo razloga dolaziti po bodove takoo da ce biti vatrenoo pozzzzzzzzzzzz :lol:

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 23 okt 2012, 20:35

sejtan30 je napisao/la:e drug dolazi 3 autobusa pun navijaca u lukavac igraci primli 2 plaatee i imamo razloga dolaziti po bodove takoo da ce biti vatrenoo pozzzzzzzzzzzz :lol:
Ja pitam, sta ja znam :D

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 24 okt 2012, 01:53

sejtan30 je napisao/la:e drug dolazi 3 autobusa pun navijaca u lukavac igraci primli 2 plaatee i imamo razloga dolaziti po bodove takoo da ce biti vatrenoo pozzzzzzzzzzzz :lol:
Svakom isplaćeno po 50 hiljada maraka, ali samo za prvi dio polusezone :mrgreen:

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 25 okt 2012, 16:56

Pet igrača FK Krajine neće putovati u Lukavac u nedjelju iz razloga što su kartonirani, a oni su Toromanović, Sinanović, Ljeljak, Hušić i Čaušević.

Dakle, riječ je o četiri standardna prvotimca, a Čaušević je uvijek bio prvi izbor trenera kad fali neko od igrača u sredini terena...

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 29 okt 2012, 13:39

Biti ili ne biti pitanje je sad :?:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sadikovi ... dove/90752" onclick="window.open(this.href);return false;

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 29 okt 2012, 13:55

Kakva je situacija kod vas pred utakmicu jel ima kakvih potresa kao kod nas.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 okt 2012, 13:57

sloboda je napisao/la:Kakva je situacija kod vas pred utakmicu jel ima kakvih potresa kao kod nas.
Itekako da imaju potresa, 3 poraza zaredom dovoljno govori.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 29 okt 2012, 14:01

fukara87 je napisao/la:
sloboda je napisao/la:Kakva je situacija kod vas pred utakmicu jel ima kakvih potresa kao kod nas.
Kao što neko reče, ako budu konkurentni kao u nedjelju odnijet' će te najveću gostujuću pobjedu do sad.

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 29 okt 2012, 14:08

malo je reci da ima potresa kod nas,igraci bez plate,neredovni treninzi ...za utakmicu u subotu vracaju nam se 5 standarnih prvotimaca(suspenzije),te jos neki koji nisu igrali juce,zbog meni nepoznati razloga.
Casp3r je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Kao što neko reče, ako budu konkurentni kao u nedjelju odnijet' će te najveću gostujuću pobjedu do sad.
onaj sastav od juce sigurno nece igrati,jer u tom slucaju ne gine nam poraz.(sam podatak da je rezervni golman igrao ,zbog nedostatka igraca ,sve govori ).sve je moguce,krajina vise nije ubjedljiva na svom terenu( 2 poraza ove sezone,a u protekle dvije nismo imali nijedan) ,sudjenje ce biti korektno u to nemajte brige,pa bi Sloboda mogla dobiti,sto me ne bi uopce cudilo

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 29 okt 2012, 14:23

Casp3r je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Ma u Lukavcu je igralo 6 omladinaca, nismo imali 5 prvotimaca zbog suspenzija, a vidim da nisu putovali ni neki koji nisu suspendirani, a razlog je jasan svima.

Tvoja rečenica bi trebala glasiti - ako igrači Krajine opet odbiju igrati u narednom kolu, onda Sloboda odnosi najveću pobjedu. Ali, kako Sloboda nije uopće tako jaka ekipa, Krajina bi sa povratkom nekih igrača, andam se većine, tu trebala uzeti lagana tri boda iako nismo jaki u takmičarskoj formi, a i za to se znaju razlozi.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 29 okt 2012, 18:18

FKKC1932 je napisao/la:Tvoja rečenica bi trebala glasiti - ako igrači Krajine opet odbiju igrati u narednom kolu, onda Sloboda odnosi najveću pobjedu. Ali, kako Sloboda nije uopće tako jaka ekipa, Krajina bi sa povratkom nekih igrača, andam se većine, tu trebala uzeti lagana tri boda iako nismo jaki u takmičarskoj formi, a i za to se znaju razlozi.
Pa na to sam i mislio drug, ja sam radio sa Zoom-om utakmicu Bratstvo-Krajina, gdje Bratstvo nije prišlo kako treba golu, ne umanjujem ja vrijednost Krajine kada je potpuna, ali ako bude kadar na nivou ovog nedeljnog (ako idalje ne budete imali igrači, plus suspendovani) onda nema se tu šta tražiti, ovi momci (djeca, šta već) koji su igrali u Lukavcu bi se s Krajšnikom jedva kod kuće raspravili.

Sretno Cazinjani, greota je da vi budete ispod nekoliko drugih ekipa tu gdje ste, isto kao što je greota što je Sloboda u ovoj, a jedan Gošk u PL.

Pozdrav!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.