Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

dubioza
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la dubioza » 12 okt 2013, 11:12

Kobe Bryant je napisao/la:
Head je napisao/la:Za mene je kloc i dalje,nece mi utakmica protiv konobara promijeniti moj stav prema njegovom (ne)kvalitetu koji je izgradio kroz jace utakmice.
+1
-2 :mrgreen:
Republika Zenica

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 12 okt 2013, 11:29

cestitke za sinocnji nastup,pametnom dosta ;)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 okt 2013, 11:55

Kako se Sušić okrenu i pozdravi navijače aplauzom kad smo sa zapada počeli skandirati "Avdija, Avdija..." :mrgreen:

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 12 okt 2013, 12:08

dobi mensur opasnu konkurenciju na desnom beku, ako avdo nastavi sa ovakvim igrama, prodaće se on u bundes, živi bili pa vidjeli. :mrgreen:
Odlazi Safete.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 12 okt 2013, 12:23

Nikakav meritum kvaliteta ne oznacava njegova sinocna partija protiv onih leseva, on i dalje treba da leti iz iste jer je prelos, a to je prikazao u svakoj dosadasnjoj tekmi za repku u kojoj je nastupio... Mada treba priznati da bi bio jedan od boljih igraca da nastupa za selekciju Lihtenstajna :)
...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 okt 2013, 12:32

Cuj dobar i to su strucnjaci zakljucili na utakmici protiv amatera :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 okt 2013, 12:41

Meni samo nije jasno kako mozete sr.ati o tome kako je Avdija los, a onda spominjete nekog Djurica, Nadarevic, Arslanagica, Cocalica, eto ispade oni su odlicni a ovaj je los. :roll:

Samo mi nije jasno na osnovu cega su to oni odlicni a on los.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 12 okt 2013, 12:45

Claus je napisao/la:Kako se Sušić okrenu i pozdravi navijače aplauzom kad smo sa zapada počeli skandirati "Avdija, Avdija..." :mrgreen:
Meni srce ko tepsija bilo kad sam ga vidio onako sretnog , al ozb nije zasluzio da ga se pljuje momak daje sve od sebe...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 okt 2013, 12:45

Elegant je napisao/la:Meni samo nije jasno kako mozete sr.ati o tome kako je Avdija los, a onda spominjete nekog Djurica, Nadarevic, Arslanagica, Cocalica, eto ispade oni su odlicni a ovaj je los. :roll:

Ko kaze da su odlicni, da je tako bili bi tu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2013, 12:49

grgr je napisao/la:
Claus je napisao/la:Kako se Sušić okrenu i pozdravi navijače aplauzom kad smo sa zapada počeli skandirati "Avdija, Avdija..." :mrgreen:
Meni srce ko tepsija bilo kad sam ga vidio onako sretnog , al ozb nije zasluzio da ga se pljuje momak daje sve od sebe...
On je samo kolateralna šteta u borbi protiv Safeta Sušića. Salihović je trenutno najslabija karika našeg tima, ali prema njemu nema otrovnih strijela, samo poneka konstatacija tipa 'pao je u formi' i slično. Dvostruki aršini forumaša.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 okt 2013, 12:51

Ko se još obazire na postove @elegantnog. Ima pola godine na forumu samo bunca.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 okt 2013, 13:01

Elegant je napisao/la:Meni samo nije jasno kako mozete sr.ati o tome kako je Avdija los, a onda spominjete nekog Djurica, Nadarevic, Arslanagica, Cocalica, eto ispade oni su odlicni a ovaj je los. :roll:

Ako ces ga konkretno porediti sa Cocalicem iako nisu ista pozicija, Cocalic je standardan igrac tima koji je u poredjenju sa Hajdukom Real Madrid i koji igra u grupama Evropa lige. Ovo ostalo je takodje nidje veze poredjenje, odakle ti tu Nadarevic frajer igra u drugoj ligi BiH? taj Arslanagic igra u belgijskog ligi, nije ista pozicija ali vec sada ima bolju karijeru od ovog kloca a Djuric je spic u Italijanskoj drugoj ligi dakle to ti ej rang HNL-a otprilike, glupo poredjenje.

Taj Salihovic je najprecijenjeniji igrac ove ekipe i moze biti fatalan, lik je na lijevom beku centarsut mu je blago receno katastrofalan a u defanzivi ce ga svako brzo krilo unistiti. Ova reprezentacija ima nekoliko mana zbog koji moze zestoko nastradati od ozbiljnijih protivnika, a to su bekovske pozicije, neigranje klasicnog destruktivca u sredini , a taj destruktivac ne igra jer BiH igra nakaradnu formaciju sa dva spica koju niko ozbiljan danas igra jer eto ne mozes Ibisevica staviti na klupu ili Dzeku jer oni su Ronaldo Nazario de Lima i Thierry Henry pa moraju oba igrati. Dokaz tome je patnja protiv Slovacke u dvije tekme, iako je Slovacka odron ekipa ali igraju modernu formaciju i imaju taktiku i kao takvi su napravili ogromne probleme reprezentaciji koja je kvalitetnija od njih a koja igra sa dva spica.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 12 okt 2013, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2013, 13:07

Ne vjerujem da ih je upoređivao, samo je nabrajao potencijale reprezentativce koji su prema forumašima zaslužili poziv. Opet, Advija je u prednosti nad svim naborjanim jer nam je njegova pozicija deficitna, a ove ostale su manje-više pokrivene.
Voli te tvoje Sarajevo.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 okt 2013, 13:10

Mene samo zanima kako je moguce da BiH nema ni eto nekog loseg desnog beka da bude rezerva Mujdzi vec tog losijeg desnob beka igra lose desno krilo? Lijevi bek je jos alarmantnija pozicija...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 12 okt 2013, 13:27

BigBigBang je napisao/la:Mene samo zanima kako je moguce da BiH nema ni eto nekog loseg desnog beka da bude rezerva Mujdzi vec tog losijeg desnob beka igra lose desno krilo? Lijevi bek je jos alarmantnija pozicija...
Tesko je shvatiti da se ti brines o Avdiji, zar si se zaljubio u momka, ha, daj reci, rumeni. ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 okt 2013, 13:27

Ima tu nekih igrača kojima se imena pominju od prije, i sigurno, da, kada je već neko trebao da bude rezerva Mujdži, realnije bi bilo da je tu neko mlađi i perspektivniji od Vršajevića. Kako je isti počeo kvalifikacije, i nema neke logike da ga se izbaciva iz tima, tako da je ostao čitave kvalifikacije u rosteru.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 12 okt 2013, 13:28

Kada je igrao lose kritikovao sam, sinoc je Avdija dobro odigrao i svaka mu cast bez obzira sto su to amateri, jer sve golove smo dali preko desne(njegove strane) dok ljeva strana sinoc malo zatajila vjerovatno uz nedostatak klasicnog ljevog bocnog.( kod nas Salihovic igra beka a u svom timu igra u sredini terena ili ljevo krilo). Naravno daleko je on od Mujdze ali et nije los za male repke.

Ja ne znam je li ko od vas gledao Cocalica, ili pisete to napamet, covjek igra u prosjecnoj ili ispod prosjecnoj ligi i igra centralnog odbradbenog igraca, jako visok i pomalo trom. A na poziciji centralnog branica imamo dvojicu iz Bundes lige te Zukanovica iz belgiske lige, i na koncu pandzu koji igra u poljskoj ligi koja nista nije slabija od izraelske.
A ne znam kako Cocalic moze igrati zadnjeg veznog, sa svojom visinom i brzinom da je jaja toure mozda bi i bio dobar ali nazalost on to nije.
Po meni jedina njegova prednost je ta sto je poprilicno mlad.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2013, 13:33

zizu1991 je napisao/la:Ima tu nekih igrača kojima se imena pominju od prije, i sigurno, da, kada je već neko trebao da bude rezerva Mujdži, realnije bi bilo da je tu neko mlađi i perspektivniji od Vršajevića. Kako je isti počeo kvalifikacije, i nema neke logike da ga se izbaciva iz tima, tako da je ostao čitave kvalifikacije u rosteru.
Vjerovatno je tu zato što nismo imali vremena za eksperimente, jbg, niko nije očekivao da će zdravstvena situacija Mujdže biti k'o u Jeremije iz Alan Forda.

Kad se sve sumira, Avdija je opravdao povjerenje, razočarani su samo oni koji su od njega očekivali da igra k'o Dani Alves.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 12 okt 2013, 13:49

BigBigBang je napisao/la: Ako ces ga konkretno porediti sa Cocalicem iako nisu ista pozicija, Cocalic je standardan igrac tima koji je u poredjenju sa Hajdukom Real Madrid i koji igra u grupama Evropa lige. Ovo ostalo je takodje nidje veze poredjenje, odakle ti tu Nadarevic frajer igra u drugoj ligi BiH? taj Arslanagic igra u belgijskog ligi, nije ista pozicija ali vec sada ima bolju karijeru od ovog kloca a Djuric je spic u Italijanskoj drugoj ligi dakle to ti ej rang HNL-a otprilike, glupo poredjenje.

Taj Salihovic je najprecijenjeniji igrac ove ekipe i moze biti fatalan, lik je na lijevom beku centarsut mu je blago receno katastrofalan a u defanzivi ce ga svako brzo krilo unistiti. Ova reprezentacija ima nekoliko mana zbog koji moze zestoko nastradati od ozbiljnijih protivnika, a to su bekovske pozicije, neigranje klasicnog destruktivca u sredini , a taj destruktivac ne igra jer BiH igra nakaradnu formaciju sa dva spica koju niko ozbiljan danas igra jer eto ne mozes Ibisevica staviti na klupu ili Dzeku jer oni su Ronaldo Nazario de Lima i Thierry Henry pa moraju oba igrati. Dokaz tome je patnja protiv Slovacke u dvije tekme, iako je Slovacka odron ekipa ali igraju modernu formaciju i imaju taktiku i kao takvi su napravili ogromne probleme reprezentaciji koja je kvalitetnija od njih a koja igra sa dva spica.
Sve ovo sto sam boldirao je ono sto ja govorim vec mjesecima na ovom forumu i sto je 1000% tacno.
Njemacka u 4-2-3-1 formaciji zna zabiti po 8 golova u jednom mecu, i ako igraju samo sa jednim spicem, ali mi imamo kao jedna o rijetkih repki 4-4-2 sistem sto je nevidjeno, jer tako ne mozes igrati protiv najboljih reprezentacija na svijetu. Njemci uvijek igraju isti sistem, taj uigravaju i poboljsavaju, a mi imamo sistem koji moze funckionisati protiv slabijih ekipa a protiv iole ozbiljne repke ne mozemo prismrditi a pozadi izgledamo amaterski.

Krenemo li mi ovako sa 3 playa i 2 napadaca protiv Argentine za koji dan, a oni nama posalju Aguera, Messija u Di Mariju, mi cemo fasovati 3 gola u 15 minuta, da ne znamo ni dje smo dosli ni kud smo posli, a Safet ce okretati onu glavu i okriviti igrace za nezalaganje i sledecu utakmicu krecemo ponovo na isti nacin sa istim igracima i istom postavom.

Pa covjece, nas jedan Lihtenstajn kazni u dvije tekme sa dva gola radi poluamaterske postave. Protiv Slovacke se ne smije zaboraviti da smo mi imali veci posjed lopte a oni konkretnije sanse. Ovako se ne moze igrati i najkasnije Argentina ce nas spustiti na zemlju i to dobro.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 12 okt 2013, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 12 okt 2013, 13:50

Protiv Slovačke užasan, sinoć maestralan. Eh sad da li je to do kvalitete protivnika, ćemo da vidimo. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.