truts je napisao/la:Langenthal - Basel 1,5+ u prvoj trećini - 1,60
Washington - Philly over 5 golova - 1,40
Svaka cast uzeo sam z2 na golove vise od 5.5 i dodao cedevitu 1x i nekako se popravi,jos jednom hvala
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
truts je napisao/la:Langenthal - Basel 1,5+ u prvoj trećini - 1,60
Washington - Philly over 5 golova - 1,40
prodje glatedoox je napisao/la:
ovo je moje za veceras.
Barca treba da iskoristi remi madridskih konkurenata. Totalni napad..granica jeste visoka, ali je Barca moze sama prebaciti
PSG - Marseille - derbi, mesara ima i kod jednih i drugih.

Bravo, uzeo sam nekolika, šteta nisam svegolub je napisao/la:
Proslo sve, nadam se da je neko uzeo bilo koji par![]()
![]()
Konto sam stavit keca, a sad kad ti reče tu info stavljam ga definitivnopintol_TM87 je napisao/la:Zamora- Aragua
jel ima ko kakav info za ovaj mec..
ja imam info da gosti nemaju 3-4 najbolja igraca i da im je trener otjeran..cekam ih za dosta maraka...![]()
unaprijed hvala
svaka castChupacabra je napisao/la:Bravo, uzeo sam nekolika, šteta nisam svegolub je napisao/la:
Proslo sve, nadam se da je neko uzeo bilo koji par![]()
![]()

Hvala drug, odigro sam ovo za 5 KM, cisto da imam sta pratit danasBaltazar je napisao/la:Bedrych - Hewitt - to nije takmicarski mec vec neka zaj.ebancija jer je taj neki World tennis day gdje ucestuvuju sampras, agasi itd. tako da nije neki par za vece uloge. Partizanu mislim da ne igra Bogdanovic ali bi trebali uzeti jbg treba im samo tako
jozinho je napisao/la:evo mene nakon kraće stanke,nadam se da ste se oparili
Lauvergne J.(-11,5+)-Par-Rad 1,85 više
Večeras Partizan očekuje Radnički kojem ova utakmica ne donosi mnogo,dok s druge strane Partizanu treba pobjeda da bi osigurali F4,a za Lauvergna sam se odličio zato što nakon odlaska Yarua Radnički je ostao bez pravog centra,pa upravo s te pozicije primaju najviše koševa i loše grade skok,što je Lauvergnova najveća snaga i vjerujem da će za 30-tak minuta uspjeti prebaciti ovu granicu,pogotovo što nema Bogdanovića koji je najveći potrošač lopti pa bi trebao dobiti i koju loptu više.
SRETNO.
Vučević 18SoloUltra je napisao/la:Prvi moj vecerasnji par je N.Vucevic preko 15,5 - momak u strasnoj formi prelazi zadatu granicu često pa sto ne bi i veceras protiv tanke philadeplhie.
K.Durant ispod 31,5
A.Jefferson preko 23,5
D.Nowitzki ispod 21,5
Sretno
Pratim te ovdjehoshafka je napisao/la:Katastrofalna ponuda danas, ali uvijek se može naći nešto zanimljivo.
Meč koji mi je danas privukao pažnju je Dallas-Buffalo iz najjače hokejaške lige na svijetu.
Dallas se bori za posljednju poziciju koja vodi u play-off, dok je Buffalo najlošiji tim u ligi sa najmanje postignutih golova, odbrana im je nešto bolja prije svega zahvaljujući odličnom golmanu Milleru...
Eh sad ono najbitnije, i zbog čega igram ovaj par je sljedeća informacija: Buffalo je trejdao kapitena Steve-a Ott-a i prvog golmana Ryan-a Miller-a u St. Louis http://espn.go.com/nhl/story/_/id/10534 ... uster-deal" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje je mišljenje da Buffalo nema šta tražiti protiv Dallasa ovako oslabljen jer su i sa ovim dvojcom najslabija ekipa lige.
Dallas(-1,5)-Buffalo 1 2,30 @bet365 4/10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.