akisarajevo92 je napisao/la:Stavila instagram na private nakon sto sam pustio onu sliku ovdje na forum
poslato Informeru, odgovorili lajkom
Igrač br. 6
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Re: Igrač br. 6
Životni saputnik! 1921
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ovi se iz Kine vise ne vracaju...treba dobro pratiti siteove i fotke iz Kine, njihove cune su prirodno malehne...da ne bude kakvih podvala 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Al je ovaj brat s foruma sjeba do kraja.
Ovo su dvije najjače noći u istoriji foruma.
Ovo su dvije najjače noći u istoriji foruma.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ko je juce vjerovao da ce ipak Ogi pobijedit?
edit:aki da bude moderator
edit:aki da bude moderator
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 16 jan 2019, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kontam nesto ove pjevacice glume dive i nedodirljive, a ne bi cudilo i da ih je naredao sve cak i Sejo Kalac
Pitaj sta ti treba.invincible1921 je napisao/la:dobro tebi ovo ide, da nemas kakvih parova za sutraSarmelino je napisao/la:6 min
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
AKI JESI JE SYEBOO KUMEEE
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- AshburtonG
- Kontakt:
@Marsal
ja tebi moram platit cisternu nektara ako se kad upoznamo.

ja tebi moram platit cisternu nektara ako se kad upoznamo.
- invincible1921
- Kontakt:
Kakva greska Kerkeza...Alonso...grijesi i on...beslija, beslija...elvirrr bolicc gooooooMoggi je napisao/la:ŽILINA ; HAJROVIC ULAZI UMJESTO MISKETA; PRVI KONTAKT S LOPTOM; ŠUT :::::::::::::
Kako smo sad kaznili spance
=\_1921_/=
Zna seBosniaBoston je napisao/la:Ko je juce vjerovao da ce ipak Ogi pobijedit?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- akisarajevo92
- Kontakt:
Možda i jeste. Zadnja rečenica na twitteru je bila "Ovo je moje posljednje oglašavanje". Možda se nije odnosilo na slučaj nego općenitoKelner69 je napisao/la:Sta ovo pisu ubila se Jelena?
Pa možda su u top10samocelik je napisao/la:Ovo su dvije najjače noći u istoriji foruma.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aki

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
koliko si primio na paypal veceras?akisarajevo92 je napisao/la:Karleusa prati SS forum
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Toliko postova na web stranicama,instagram postova,twitter,facebook,kontroverze i onda na kraju forumas presudio
#Punoljetstvo
Četalju ako ne obriše i FB nisi ništa postigo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- LlullSergio
- Kontakt:
Diva je oficijalno pala 
To ti je hilmina kur@vaakisarajevo92 je napisao/la:Karleusa prati SS forum
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Tri carska reza a dvoje djece.Fali jedno dijete.Djeee je
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.