Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ovo haman pa gotova stvarSheyi je napisao/la:Haman da je pitanje trenutka kad će Begović potpisati za Chelsea
Goalgetter je napisao/la:Nista ovo jos nije gotovo. Svi ovih portala nisu vjerodostojni, a i u tekstu nista konkretno, osim da je Begovic sve blizi Stoke-u.
Vjerujem tek kad SkySports objavi.
Objasnio.Goalgetter je napisao/la:Nista ovo jos nije gotovo. Svi ovih portala nisu vjerodostojni, a i u tekstu nista konkretno, osim da je Begovic sve blizi Chelseau.
Vjerujem tek kad SkySports objavi.
Goalgetter je napisao/la:Preduhitri me hodza.
Ne valja kad ostane u Stokeu, ne valja kad ide u Chelsea, ko bi nama ugodio...hodža je napisao/la:Ma ja, pogrešan je potez otići iz Stoke u Chelsea. Treba otići u Bournemouth, to bi bio pravi potez.
A bolje zbog reprezentacije kao i svog razvoja da je otisao gdje ce bit prvi golman ne turista koji ce branit na triningu i jednu utakmicu mjesecno u kupu ne sto neko ima nesto protiv klubaGoalgetter je napisao/la:Ne valja kad ostane u Stokeu, ne valja kad ide u Chelsea, ko bi nama ugodio...hodža je napisao/la:Ma ja, pogrešan je potez otići iz Stoke u Chelsea. Treba otići u Bournemouth, to bi bio pravi potez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.