FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

underground
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la underground » 24 nov 2011, 17:15

zubanovic89 je napisao/la:
underground je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Svi ovi smogovci bi voljeli da su dio grada Sarajeva i da je njihov klub uspjesan kao Zeljeznicar, ali nema mjesta za prostake.

Nazivate nas "siptarima" svaka vam cast to je vasa kultura, to je samo ruzan naziv za Albance a ja ne vidim nista lose sto medju Albanicima ima navijaca Zelje.

Nesto pricate kako je mjesto reprezenataciji u Zenici, a isti ti iz Zenice vredjaju jednog covjeka kao sto je Ivica Osim "slagiranim" covjeka koji je zasluzan zasto fudbal u BiH nije stao.

ajde mi samo objasni po cemu je (osim po zelju) bolje stanje u bih fudbalu sa ivicom na celu tog nekog komiteta..moze i na PP
majke ti jesil ti normalan. Sta je to ivica osim uradio da pogura zelju i da mu da prednost u odnosu na druge klubove. Vecu glupost odavno nisam procitao... Idete mi na **** sa tim vasim sranjima dosadni ste

tebi se uopste nisam obratio
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 nov 2011, 17:17

@inkognito mislim da pricas bez pokrica ili si ti mozda jedan od onih koji se okomio na marketing sluzbu pa ti sad nesto krivo. U svakom slucaju nije mi bila namjera nikog licno prozivat niti to radim. Svi smo jedno ovdje tj. Zeljo..
A sad to sto neko misli da Amar sve radi u klubu i da on vuce konce u svemu sa tim se ne slazem apsolutno nikako. Uprava mu se ne mjesa u dovodzenje i "tjeranje" igraca iz kluba I TO MI JE BAS DRAGO JER TAKO SE RADI PROFESIONALNO. Da je on placap igrace iz svog dzepa u to ne vjerujem jer imali smo prosjek po domacoj tekmi nakon njegovog povratka oko 8-8.5 hiljada pomnozi to sa 5KM i vidi da se samo tu po tekmi klepalo preko 40.000 maraka itd.. A onda dolazi titula i sponzori prodaja igraca, nesto od evrope itd..

I opet da ponovim nije mi cilj nikog uvrijedit tu smo jdnostavno da iznesemo svoje misljenje.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 24 nov 2011, 17:17

zubanovic89 je napisao/la:
ajde mi samo objasni po cemu je (osim po zelju) bolje stanje u bih fudbalu sa ivicom na celu tog nekog komiteta..moze i na PP
majke ti jesil ti normalan. Sta je to ivica osim uradio da pogura zelju i da mu da prednost u odnosu na druge klubove. Vecu glupost odavno nisam procitao... Idete mi na **** sa tim vasim sranjima dosadni ste

tebi se uopste nisam obratio
evo jesam ja tebi
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 24 nov 2011, 17:19

@underground drug razumijem ja tebe, tesko je kad ti iz godine u godinu neko jede djigericu i pije krv na slamku...nedaj da mlad osjedis zbog zelje, cuvaj zivce za starost, treba ce ti valja trpiti i zenu, djecu, tastu, a celik ce dobit nekad lopta je okrugla uce jedna jbg :lol:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 24 nov 2011, 17:27

19TM87 je napisao/la:@underground drug razumijem ja tebe, tesko je kad ti iz godine u godinu neko jede djigericu i pije krv na slamku...nedaj da mlad osjedis zbog zelje, cuvaj zivce za starost, treba ce ti valja trpiti i zenu, djecu, tastu, a celik ce dobit nekad lopta je okrugla uce jedna jbg :lol:

jbg nemamo mi svog gospodara komiteta, pardon familije
UNITED CONVICTS ! ! !

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 24 nov 2011, 17:35

19TM87 je napisao/la:@underground drug razumijem ja tebe, tesko je kad ti iz godine u godinu neko jede djigericu i pije krv na slamku...nedaj da mlad osjedis zbog zelje, cuvaj zivce za starost, treba ce ti valja trpiti i zenu, djecu, tastu, a celik ce dobit nekad lopta je okrugla uce jedna jbg :lol:

sta reci... prvo ste pljuvali po Nijazu, po Amaru, sad ni veliki Ivica Osim ( za kojeg svi normalni Bosanci i Hercegovci ce reci, zivucu legendu bh. sporta, jer da nije njega bi al u qrcu gledo repku i CR7 na onoj oranici ) nije ostao postedjen vasih pljuvackih ispada, fuj, fuj...to je vec jasno, ko god ima bilo kakve veze sa FKZ vi cete ga pljuvati iz ovih il onih razloga, samo je pitanje, tko je sljedeci??
Zadnja izmjena: nedaTM, dana/u 24 nov 2011, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 nov 2011, 17:35

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: grohotom se smijem
DRUG NEBI TI PUNCA

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 24 nov 2011, 17:41

nedaTM je napisao/la:

sta reci... prvo ste pljuvali po Nijazu, po Amaru, sad ni veliki Ivica Osim ( za kojeg svi normalni Bosanci i Hercegovci ce reci, zivucu legendu bh. sporta, jer da nije njega bi al u qrcu gledo repku i CR7 na onoj oranici ) nije ostao postedjen vasih pljuvackih ispada, fuj, fuj...to je vec jasno, ko god ima bilo kakve veze sa FKZ vi cete ga pljuvati iz ovih il onih razloga, samo je pitanje, tko je sljedeci??
sta je to on konkretno uradio da ga ja stujem hajd evo pitam vas sve manijake cime ivica zavrjedjuje moje postovanje???

a to za CR znam da ti je krivo sto je igro u ZENICI a ne u seheru to vas sve pojede iznutra, i ako je BP oranica sta je onda grbavica :lol:
UNITED CONVICTS ! ! !

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 24 nov 2011, 17:48

underground je napisao/la:sta je to on konkretno uradio da ga ja stujem hajd evo pitam vas sve manijake cime ivica zavrjedjuje moje postovanje???

a to za CR znam da ti je krivo sto je igro u ZENICI a ne u seheru to vas sve pojede iznutra, i ako je BP oranica sta je onda grbavica :lol:
ti ko riba... sjecanje imas na 5 sekundi... :roll:

taj ivica ti je omogucio da taj ronaldo igra u zenici... eto sta... bez ivice svi nasi klubovi bi igrali za opstinske kupove a ne evropske... eto sta je taj ivica uradio... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 nov 2011, 17:48

Nema dalje underground prekuco temu zaključajte je ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 24 nov 2011, 17:49

Pa bolan,bolan.. zar tebe i tebi slicne nije stid progovoriti nakon one rasturacine u finalu KUP-a..pa cijela BiH vam se grohotom smijala..iz cetiri tekme nam niste uspjeli gola zabiti,a usput popili sest..i opet nije te stid blamirati se,praviti budalu od sebe...e svasta.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 24 nov 2011, 17:51

Momak je nicim zasluzeno dobio previse paznje. Iskulirati hajvana i vozdra.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 nov 2011, 17:51

sta je to on konkretno uradio da ga ja stujem hajd evo pitam vas sve manijake cime ivica zavrjedjuje moje postovanje???

Nicim brate Ivan ne zavrjedjuje tvoje postovanje! Takvi ko ti prvo moraju poceti sebe postivati da bi krenuli dalje!
Dere te smog po mozgu da bi mogao uopste kontati!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 24 nov 2011, 17:56

slazem se da smo trebali bit suspendirani i da je to sprjeceno formiranjem komiteta, al na celu tog komiteta je mogao biti bilo ko, znaci bitna je bila dobra volja UEFE a ne neki doprinos osima...po cemu smo sad nesto bolji s ivicom nego sto smo bili, opet nas yebu kako stignu opet nam klubovi primaju petarde, opet nije usvojen statut a svi ste govorili kako ce osim velicanstveni vecinu problema rijesit a on nijedan nije rijesio...samo vas cekam na ziceru kad nam se opet u savez vrate iljo suljo i ceko hocetel svi tad ivicu dizat u nebesa
UNITED CONVICTS ! ! !

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 24 nov 2011, 18:01

ijoj Memo bit ce bolje (gore ne moze) :mrgreen:

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 24 nov 2011, 18:02

underground je napisao/la:slazem se da smo trebali bit suspendirani i da je to sprjeceno formiranjem komiteta, al na celu tog komiteta je mogao biti bilo ko, znaci bitna je bila dobra volja UEFE a ne neki doprinos osima...po cemu smo sad nesto bolji s ivicom nego sto smo bili, opet nas yebu kako stignu opet nam klubovi primaju petarde, opet nije usvojen statut a svi ste govorili kako ce osim velicanstveni vecinu problema rijesit a on nijedan nije rijesio...samo vas cekam na ziceru kad nam se opet u savez vrate iljo suljo i ceko hocetel svi tad ivicu dizat u nebesa
ma vi ni zicere ne znate pogodit vidjeli smo u finalu kupa :lol: :lol:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 nov 2011, 18:11

Avanes je napisao/la:ijoj Memo bit ce bolje (gore ne moze) :mrgreen:
Cetvrta pacenicka zenicka, nista i niko im nevalja! Sve se namjesta i svjetka zavjera je protiv njih i hajmo reci malenih i smorca neko su mi postali jednolicni!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

joey tribbiani
Kontakt:

Post Postao/la joey tribbiani » 24 nov 2011, 18:15

underground je napisao/la:kao sto sam i mislio nigdje argumenata... pomokreni ste albanci caoooooooooo :lol: :lol: 8-)
hoš malo pod auspuh da uzmeš svježeg zraka? Koji kompleksi majko mila :shock: ... U potpisu mu Amar, u mislima non stop Ivica, noću sanja Želju i mijenja gaće svako jutro... Balo tipični. Jaki ti argumenti, nema šta. "Nije usvojen statut." Jok igramo na osnovu par pravila napisanih na tariguzu. Idi ba ti na čelo komiteta. Sutra nećemo primat petice, imaćemo vijeće ministara, redovne plate i najjaču ligu na svijetu. Imaš moje duboko poštovanje (zalužuješ ga više od Ivice paša)...uspio si me pravo nasmijet po ovom tmurnom vremnu.

Bravo pile. Od kad postoji forum, redovno se neko njihoj javi i plače, pljuje po Sa...

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 24 nov 2011, 18:17

i dalje argumenata nema :roll: :roll: :(
UNITED CONVICTS ! ! !

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 24 nov 2011, 18:21

Procitah ovaj epski post od Undergorunda i pred ocima se stvorila slika:

slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 37 gostiju.