FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bistrikboy
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bistrikboy » 24 mar 2010, 23:58

ribery je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Robben zahebao prosjek. Koliko Zdena rece? Svake 10-te utakmice se povrijedi. Izgleda da ce docekati i 11-tu. :P

Schweini pretrcao 17,7 km. 8-) 8-)
:o :shock:
Cim' su to mjerili :mrgreen:

Samo onaj Schalke se branio ko Grozny,po meni najupecatljivija scena je bila kada je Sanchez ukrao loptu na centru i istrcao SAM kontru,i centrirao u prazno,u tom momentu ni jedan igrac S04 nije bio na polovici Bayerna,elem Bayern je u onom drugom produzetku stiskao,napadao i zabio,finale sa Werderom ce biti odlicno,oni se ne znaju braniti,a ni Bayernu to nije jaca strana...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 mar 2010, 23:59

solidna igra bayerna....robben opet sjajan..contento solidan...i contento i alaba su velika buducnost bayerna i bit ce obojica sjajni igraci a ispravno van gaal postupio sto je contenta stavio jer ipak je za sad nekako zreliji od alabe...kad se jos demichelis vrati badstuber isto moze opet ici lijevo i sve ce opet biti jako stabilno...osvajanje kupa jako blizu, finale ostvareno a s obzirom da schalke i leverkusen igraju medjusobno moglo bi se svasta nesto i u bundesligi odlucit u narednom kolu...bayern sad treba dobit stuttgart, a ova vecerasnja utakmica ce dati podstrek dobar
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 mar 2010, 00:12

bistrikboy je napisao/la: po meni najupecatljivija scena je bila kada je Sanchez ukrao loptu na centru i istrcao SAM kontru,i centrirao u prazno,u tom momentu ni jedan igrac S04 nije bio na polovici Bayerna
:lol: :lol:
pa onaj komentator kaze...uzalud se borio. :mrgreen:

roben nije trenirao dva dana prije ove utakmice, sam gaal kaze da je stvar u tome da se pravilno raspodjele snage pred svaku utakmicu. doziranje treninga ili forsiranje je stvar koja moze biti presudna u ovom trenutku.

schweiniju svaka cast za kilometrazu, ova pozicija koju igra je toliko nezahvalana, ali zato ce sebi obezbjediti mjesto kod bayernovih legendi.
imao je na trenutak manjak kocentracije sto je uzrokovalo pojedinim greskama, ali sve se to baca u vodu kada se vidi njegov doprinos ekipi.

bayern 17-ti put u finalu protiv bremana (10x i branioca naslova).
finale koje ce pruziti sasvim sigurno lijepu igru.

to sve u kraj, predstoji mec u prvenstvu protiv "svaba" koji pucaju visoke tonove.
hajmo i njih spustiti na zemlju. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 mar 2010, 00:28

Važno je da smo ostvarili pobjedu, kako bi podigli moral nakon nešto slabijeg nastupa u ligi. Utakmica je bila teška, ali obje ekipe su imale dosta prilika.

Schweiniju svaka cast za ono sto je uradio na ovoj tekmi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 mar 2010, 02:44

Zna li neko kad se vraca Gomez. Olic mi je nekako pravi kloc. Znam da je zahvalan igrac i da pretrci maksimalno, ali je u ovom trenutku u jako losoj formi. Ne moze s linije dati gol, dribla sam sebe, a i centarsutevi su mu vecinom bezopasni.
Contento mi je veceras bio dobar. Jeste da je imao nekoliko manjih gresaka, ali se vidilo da je to igrac kojem onakva pozicija odgovara. Dobro pokriva prostor, prati igru protivnicke ekipe i tako uspjeva prekinuti neke pasove i iznjeti loptu naprijed. Sigurno je da ce trebati vremena da izraste u pravog beka, ali ja imam velike nade od njega. Mozda bas protiv Manchestera pokaze veci dio kvaliteta koji posjeduje. :lol:
U subotu utakmica sa Stutgartom, a Schalke igra u Leverkusenu. :? Pocele su teske utakmice. Kao sto neke rece. U ovakvim utakmicama se prepoznaje karakter. Da li ce to biti pobjednicki, ostaje da vidimo. Ja se nadam da je ovo veceras bio samo dio snage demonstriran. U nastavku ide eksplozija. :D
Da ne zaboravim RESPECT BASTIAN. Da ima samo malo Effenbergovog karaktera bio bi nam glavni igrac.
#divovi

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 25 mar 2010, 09:22

pirova pobjeda :evil:
k, u final smo, ali bilo bi mi draze da smo ispali u regularnom vremenu.
ybg, oni silni pretrcani kilometri ce nam se vratiti. sad, hoce li to biti protiv stutgarta ili mud-a ostaje da se vidi.
momci su odigrali dobro, sto ste i spomenuli. pomalo mi jecudno da se niko nije sjetio boyte. :shock: covjek je bio bedem neprelazni. kako je bio miran, hladan ki grasevina. :)

najvise od svega boli cinjenica da nas king napusta. :cry: svak je mogao primjetiti da vise nije dio ekipe.
ono, igra toliko koliko mu treba da bi se moglo reci kako je do kraja ispostovao ugovor.
upravo ****, otjerali ste ga, a trazio je tako malo.
oprosti im ribi, ne znaju sta cine :cry: :cry: :evil:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 mar 2010, 14:30

secer je napisao/la:pirova pobjeda :evil:
k, u final smo, ali bilo bi mi draze da smo ispali u regularnom vremenu.
ybg, oni silni pretrcani kilometri ce nam se vratiti. sad, hoce li to biti protiv stutgarta ili mud-a ostaje da se vidi.
momci su odigrali dobro, sto ste i spomenuli. pomalo mi jecudno da se niko nije sjetio boyte. :shock: covjek je bio bedem neprelazni. kako je bio miran, hladan ki grasevina. :)

najvise od svega boli cinjenica da nas king napusta. :cry: svak je mogao primjetiti da vise nije dio ekipe.
ono, igra toliko koliko mu treba da bi se moglo reci kako je do kraja ispostovao ugovor.
upravo ****, otjerali ste ga, a trazio je tako malo.
oprosti im ribi, ne znaju sta cine :cry: :cry: :evil:
Cuj neznaju sta cine pa sam si rekao.
''Djole..... para nema a i da ima ne da'' :mrgreen:
P.S izgleda da je crvepaprikica uzeo gace od Robbena da se ukompletira. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 mar 2010, 22:01

[youtube][/youtube]

8-)
Vom Jäger zum Gejagten

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 25 mar 2010, 22:34

:D :D :D :D :D :D
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 mar 2010, 08:03

kakve su ovo spekulacije u vezi elije? :lol:
istina, dobar je elia, ali ne vrijedi 35 miliona. taj ne vrijedi vise od 15 miliona.
dovesti ga za max 15miliona, ali da on bude zamjena za kinga?...xoxoxoxooooohahahahahaaaa :lol:
lud je svak onaj koji misli da neki igrac moze zamijeniti ribija 1:1. naravno da ovo govorim za igrace koje bi bayern mogao dovesti.

nadam se da bayern nece napraviti gresku kao sto ju je napravio dovodjenjem gomeza.
lik zabija za stutgart i vrijedan je 35 miliona? :lol: krampon je duplo golo u reprezentaciji. 35 mil.-man je rezerva onom buzdovanu podolskom i oronulom kloze-u :lol:
za razliku od njega nas dijamant zabija i u repki, klubu, lp..
tako i elia. ako im je stalo da imaju driblera onda neka odpelaju put brazila i nahvataju one djecurlije sto kikaju na plazama. za 35 miliona mogu dovesti dva puna broda.

kolega geronimo(tb) me handri sto u idealnu postavu bayerna slazem igrace koje bayern ne moze dovesti. evo tima koji je prilicno lahko sloziti. povuci par pametnih poteza i trampiti ova dva igraca uz neku doplaticu.

-------------butko(od 2011 neuer)---------------
lahm-----boyten(demiklis)---badst.-----schäfer
---------------------kap´ten-----------------------
-------------krooso--------------svajni------------
--robben---------------------------------a. turan--
------------------------müller------------------------

moram naci neko turbe da ubacim koji euro ne bi li mi se zelja ispunila :D

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 26 mar 2010, 11:05

Demichelis se vratio treninzima sa zaštitnom maskom

Argentinski odbrambeni nogometaš Bayerna Martin Demichelis (29) vratio se na teren i priključio se treninzima nakon tri sedmice pauze uvjetovane povredom lica.

U prijateljskom ogledu Argentine i Njemačke na Allianz Areni, u kojem je Maradonina selekcija slavila pobjedu 1-0, Argentinca je povrijedio bivši saigrač iz Bayerna Michael Ballack, koji ga je nehotično udario koljenom u lice.

Nesretnom su braniču pri udarcu pukle tri kosti, kako je pokazalo snimanje koje je prethodilo uspješno obavljenoj operaciji: očna kost, kost lica i gornji dio čeljusti.

"Dobro se osjećam, ne osjećam nikakve bolove", rekao je Demichelis, koji se treninzima vratio sa zaštitnom maskom na licu, a tačan datum povratka takmičarskom nogometu još nije poznat.

valjd ace bit spreman do manche, barem za nekih 30 minuta, ako zatreba za ne daj Boze :D
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 13:13

Iako je počeo dosta da griješi, ipak smo dosta bolji s njima kao stoperom i Holgerom na beku iako je Holger klasični stoper, to ponavljam nekoliko puta, jer je momak jednostavno prespor za beka.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 26 mar 2010, 14:24

Ja sam 100% siguran da ce Ribery nazalost otici :cry: A sto se tice golmana Neuer je nas 100%

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 26 mar 2010, 14:27

nikakav problem ako riby ode, zakaparimo 70 miliona za njega, i za te pare uzmemo ozila, srnu, nekog stopera i naseg spahu :D
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 mar 2010, 14:38

Sta ste zapeli za odlazak Riberya? Ja sam ipak uvjeren da ce on potpisati novi ugovor. ;)
Ovakav igrac je nezamjenjiv. Tesko da bi se mogla naci zamjena za njega, tako da bi njegova prodaja bila suluda. Mnogo se ocekivalo od njega ove sezone, ali povrede su ga sprijecile da to napravi. Vjerujem da ce slijedece sezone biti mnogo bolji, sto naravno ide najvise njemu u prilog.

Elia se spominje. Nije lose. Holandjanin je pravo osvjezenje ove sezone i takav igrac bi bio jos jedan veliki dobitak za Bayern. Vrlo brz, dobar dribler i tehnicar, ima dobar sut, tacnije ima sve sto krasi jednog odlicnog krilnog igraca.

Takodjer se i Cheyrou spominje kao moguce pojacanje. :? :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2010, 14:50

secer je napisao/la:kakve su ovo spekulacije u vezi elije? :lol:
istina, dobar je elia, ali ne vrijedi 35 miliona. taj ne vrijedi vise od 15 miliona.
dovesti ga za max 15miliona, ali da on bude zamjena za kinga?...xoxoxoxooooohahahahahaaaa :lol:
lud je svak onaj koji misli da neki igrac moze zamijeniti ribija 1:1. naravno da ovo govorim za igrace koje bi bayern mogao dovesti.

nadam se da bayern nece napraviti gresku kao sto ju je napravio dovodjenjem gomeza.
lik zabija za stutgart i vrijedan je 35 miliona? :lol: krampon je duplo golo u reprezentaciji. 35 mil.-man je rezerva onom buzdovanu podolskom i oronulom kloze-u :lol:
tako i elia. ako im je stalo da imaju driblera onda neka odpelaju put brazila i nahvataju one djecurlije sto kikaju na plazama. za 35 miliona mogu dovesti dva puna broda.

kolega geronimo(tb) me handri sto u idealnu postavu bayerna slazem igrace koje bayern ne moze dovesti. evo tima koji je prilicno lahko sloziti. povuci par pametnih poteza i trampiti ova dva igraca uz neku doplaticu.

Ti ocigledno navijas za Hoffenheim.
Ovakvu postavu Bayernu ni @bh hrvat nebi mu pozelio.
Mislim nigdje veze. :lol: :mrgreen: Morali bi se sa Freiburgom zestoko boriti da ne ispadnu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 14:57

Elia je dobar, štaviše vrlo dobar. Ima potencijal za odličan. Ono što ga koči su stalne povrede. Mislim da je bolje da Ozila dovedemo, nego Eliu, iako se ne bi ni ljutio da i ovaj dođe. Ozila furaju Njemački mediji, no on je mnogo puta ove sezone , ali i prethodne sezone pokazao da se radi o jednom odličnom igraču. Još je mlad, pa nekad se i ne vidi na utakmici, no majstor je. Prošle sezone je odmah iza Misketa bio po asistencijama, a ove je mislim daleko vodeći po tome.

Schalke ga se jeftino odrekao, i mislim da im je ogromna pogreška bila. Werder će dosta profitirati ako Bog da na ovome igraču.

No, ne želim trenutno ni Eliu, niti Ozila, želim da Bilal potpiše novi ugovor sa Bayernom. Nadam se da ovo neće biti kao onda sa Ballackom. Neće se valjda odreći majstora siz Boulogne-Sur-Mera.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 mar 2010, 16:20

harishp je napisao/la:
secer je napisao/la:kakve su ovo spekulacije u vezi elije? :lol:

Ti ocigledno navijas za Hoffenheim.
Ovakvu postavu Bayernu ni @bh hrvat nebi mu pozelio.
Mislim nigdje veze. :lol: :mrgreen: Morali bi se sa Freiburgom zestoko boriti da ne ispadnu.
cuj on misli :lol: da mislis ne bi napisao takvu budalastinu.
ne´as ti blage.
sa ovakvim timom bi bili dosta jaci u odbrani nego sada. takodje i u napadu bi bili duplo jaci.
sefer je vise nego dobar lijevi bek, a arda je u odbrani duplo jaci od ribija.
arda u napadu? :) mislim da si gledao ep.
dalje, kada bi se dovela ova dva igraca, bayo bi vise igrao kao ekipa za razliku od danasnjeg kad se ocekuje od roberija da nekim maestranim potezom odluci utakmicu.
imali smo priliku vidjeti kad pojedini igraci i pored slobodnog prostora loptu salju riberiju iako su na njemu po tri protivnicka igraca. ;)

pogledaj sta imamo mi, onda pogledaj sta traze ekipe u kojima trenutno igraju ova dva igraca koja sam uvrstio u ekipu. ;) mislim da bi nas obojica kostala tricavih 20-ak milioncica.

moj ti pajdo :D
da se ja pitam to bi izgledalo ´vako:
----------------neuer---------------------
maikon-----spaha-----vidic--------lam
fabregas---------svajni-------salihovic
robben------- ----dzeko-----------riberi

nije to skupo-nikako. :lol:
dzeko-40m., salihaga-15m., fabregas-40-50mio., maikon-35m., vidic-25m. zajedno cca. 160 milki :lol:
vidis, ovo su fantazije, ono gore je realnost.
bayern se interesovao za ardu(koji je duplo ili troduplo jaci od elije) i sefera. ;)
vidis li da mi i gero(tb) prijeti kako ce me se odrec´ budem li redao igrace za koje se zna da ih bayo ne moze dovesti :lol:
sad razyebi od mene i ne pristaj mi na muku. :D vidis li da nas king napusta :cry: :cry:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 16:27

Heheh, hajde kada već želiti neki sastav i financijske mogućnosti Bayerna onda evo.

Neuer
Lahm Demichelis Badstuber Taiwo (Aly Cissokho)

Robben Miguel Veloso (Joa Moutinho, Lucho, Pjanić, Diego, Toululan) Bastian Ribery

Džeko (Villa, Aguero) Gomez.

Nije velika razlika, samo da se prodaju viša igrača, te se uloži malo novca, no mislim ako ostane Ribery ništa od velikih ulaganja, onda će se samo golman dovesti i eventualno neki osrednji igrač za kojeg će reći da je vrhunska klasa. :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2010, 16:38

@Seceru :lol: ko ruzio.
King ide jer vam Djole hebe buve.
Bolje bi vam bilo Djoleta Crvenpaprikicu negdje utrapiti imali bi i pare i jare.
Ovako jedino iza usiju.
Uostalom king se isto usrao k'o grlica i ko' da nikad u bayi nije bio.
Ako ce se nakanjivati ko gladan kenjat koji ce vam klinac.Kupujte crvene gace nove svaku tekmu za Robbena pa sta bude.
Uostalom ti si seljak i srcem i dusom hofferu moj. 8-)
Tako da to ko biva Bayern ofo ono,samo sa stambiljom @gero moze ovjeriti. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 mar 2010, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.