harishp je napisao/la:secer je napisao/la:kakve su ovo spekulacije u vezi elije?
istina, dobar je elia, ali ne vrijedi 35 miliona. taj ne vrijedi vise od 15 miliona.
dovesti ga za max 15miliona, ali da on bude zamjena za kinga?...xoxoxoxooooohahahahahaaaa
lud je svak onaj koji misli da neki igrac moze zamijeniti ribija 1:1. naravno da ovo govorim za igrace koje bi bayern mogao dovesti.
nadam se da bayern nece napraviti gresku kao sto ju je napravio dovodjenjem gomeza.
lik zabija za stutgart i vrijedan je 35 miliona?

krampon je duplo golo u reprezentaciji. 35 mil.-man je rezerva onom buzdovanu podolskom i oronulom kloze-u

za razliku od njega nas dijamant zabija i u repki, klubu, lp..
tako i elia. ako im je stalo da imaju driblera onda neka odpelaju put brazila i nahvataju one djecurlije sto kikaju na plazama. za 35 miliona mogu dovesti dva puna broda.
kolega geronimo(tb) me handri sto u idealnu postavu bayerna slazem igrace koje bayern ne moze dovesti. evo tima koji je prilicno lahko sloziti. povuci par pametnih poteza i trampiti ova dva igraca uz neku doplaticu.
-------------butko(od 2011 neuer)---------------
lahm-----boyten(demiklis)---badst.-----schäfer
---------------------kap´ten-----------------------
-------------krooso--------------svajni------------
--robben---------------------------------a. turan--
------------------------müller------------------------
moram naci neko turbe da ubacim koji euro ne bi li mi se zelja ispunila

Ti ocigledno navijas za Hoffenheim.
Ovakvu postavu Bayernu ni @bh hrvat nebi mu pozelio.
Mislim nigdje veze.

Morali bi se sa Freiburgom zestoko boriti da ne ispadnu.
cuj on misli

da mislis ne bi napisao takvu budalastinu.
ne´as ti blage.
sa ovakvim timom bi bili dosta jaci u odbrani nego sada. takodje i u napadu bi bili duplo jaci.
sefer je vise nego dobar lijevi bek, a arda je u odbrani duplo jaci od ribija.
arda u napadu?

mislim da si gledao ep.
dalje, kada bi se dovela ova dva igraca, bayo bi vise igrao kao ekipa za razliku od danasnjeg kad se ocekuje od roberija da nekim maestranim potezom odluci utakmicu.
imali smo priliku vidjeti kad pojedini igraci i pored slobodnog prostora loptu salju riberiju iako su na njemu po tri protivnicka igraca.
pogledaj sta imamo mi, onda pogledaj sta traze ekipe u kojima trenutno igraju ova dva igraca koja sam uvrstio u ekipu.

mislim da bi nas obojica kostala tricavih 20-ak milioncica.
moj ti pajdo
da se ja pitam to bi izgledalo ´vako:
----------------neuer---------------------
maikon-----spaha-----vidic--------lam
fabregas---------svajni-------salihovic
robben------- ----dzeko-----------riberi
nije to skupo-nikako.
dzeko-40m., salihaga-15m., fabregas-40-50mio., maikon-35m., vidic-25m. zajedno cca. 160 milki
vidis, ovo su fantazije, ono gore je realnost.
bayern se interesovao za ardu(koji je duplo ili troduplo jaci od elije) i sefera.
vidis li da mi i gero(tb) prijeti kako ce me se odrec´ budem li redao igrace za koje se zna da ih bayo ne moze dovesti
sad razyebi od mene i ne pristaj mi na muku.

vidis li da nas king napusta