AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Ja maloprije citao kako je agent izjavio da Destro nece u Chelsea dok se ne proda Torres, ali izgleda da će Posebni Milanu dati Torresa na posudbu, Chelsea bi trebao plaćati 60% plate. 

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Ja sam danas procitao da ga Celzi daje na posudbi Romi ali eto ti kazes da je dosla nova informacija,ma novinari stalno nesto petljaju.Valjda Torres predje u Romu jer bi trpao u Italiji bar ja tako mislim a i vama bi dobro dosao DestroJFH9 je napisao/la:Ja maloprije citao kako je agent izjavio da Destro nece u Chelsea dok se ne proda Torres, ali izgleda da će Posebni Milanu dati Torresa na posudbu, Chelsea bi trebao plaćati 60% plate.

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Ma samo ga voditeManuel je napisao/la:Ja sam danas procitao da ga Celzi daje na posudbi Romi ali eto ti kazes da je dosla nova informacija,ma novinari stalno nesto petljaju.Valjda Torres predje u Romu jer bi trpao u Italiji bar ja tako mislim a i vama bi dobro dosao DestroJFH9 je napisao/la:Ja maloprije citao kako je agent izjavio da Destro nece u Chelsea dok se ne proda Torres, ali izgleda da će Posebni Milanu dati Torresa na posudbu, Chelsea bi trebao plaćati 60% plate..

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Haha ma ide Torres iz Celzija 100% a sad da li ce u Romu ili Milan to se jos ne zna.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Samo da im Sabatini uvali Destra,od mene niko sretniji

Ne zna se ko bi gore proš'oManuel je napisao/la:Samo da im Sabatini uvali Destra,od mene niko sretniji![]()

Mogli ste uzeti Žirua, eno Arsen daje 40 milki da ga neko vodi

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Hahahaha sto bi dali pare za Zirua kad se Torres moze dovesti na posudbuLampard8 je napisao/la:Ne zna se ko bi gore proš'oManuel je napisao/la:Samo da im Sabatini uvali Destra,od mene niko sretniji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mogli ste uzeti Žirua, eno Arsen daje 40 milki da ga neko vodi

Ma ja bih volio Torresa u Romi jer je ipak lakse igrati u Italiji nego u Engleskoj,jes da ce opet fuliti sve i svasta ali ne moze fuliti vise od Destra,nadam se da ne moze

A Destro se nece vidjeti u Engleskoj isto kao i Lamela

Da mi vama uvalimo Torresa, to bi bio praznik za ChelseaManuel je napisao/la:Samo da im Sabatini uvali Destra,od mene niko sretniji![]()

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Bujrum valaJFH9 je napisao/la:Da mi vama uvalimo Torresa, to bi bio praznik za ChelseaManuel je napisao/la:Samo da im Sabatini uvali Destra,od mene niko sretniji![]()

Al to se neće desiti, Sabatini je ipak neviđeni genije. Corriere piše da je Bayern Monaco odustao od Benatie, 75mil
im je ipak previše. Ako je to istina e svaka čast, tako se to radi.

embrace the chaos
- Unknown Genius
- Kontakt:
Sjećaš li se ti slučaja Makaaya? Deportivo je tražio 40 miliona pa su na kraju dobili 19 od Bayerna i udarali se nogom u guzicu.Denno je napisao/la:Al to se neće desiti, Sabatini je ipak neviđeni genije. Corriere piše da je Bayern Monaco odustao od Benatie, 75mil![]()
im je ipak previše. Ako je to istina e svaka čast, tako se to radi.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Kakve veze Deportivo ima sa Romom
? Bit ću iznenađen ako Benatia ode iz Rome ispod 40mil. Sabatini otkad se riješio Baldinija radi odlične transfere.

embrace the chaos
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ne poznaješ spiku i argumentovanu raspravu navijača ekipe "koja može dovesti koga hoće za onoliko novca koliko oni daju".
Sabatini je kralj, bez dvojbe.
Sabatini je kralj, bez dvojbe.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Torres za Destra
šifra: drvo za drvo

šifra: drvo za drvo

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Volio bi ja El Nina u Romi da mu nije plata kolika jest. Destroyer nam planira vjenčanje i ne ide mu se iz Rima. On je još uvijek relativno mlad i ima dobru statistiku, čini mi se da za svoje godine ima više datih golova nego Totti, ADP, Baggio, Inzaghi, Bobo Vieri i co. kad su imali 23 godine.
@Evil Genius i @Admir
Ajde vratite se samo za drugove romaniste, tema je fkt bezveze. Ove godine osvajamo skudeto contro tutto e contro tutti, bit će bolje ako sezonu ispratimo skupa
ako nedođete, niste drugovi.
@Evil Genius i @Admir
Ajde vratite se samo za drugove romaniste, tema je fkt bezveze. Ove godine osvajamo skudeto contro tutto e contro tutti, bit će bolje ako sezonu ispratimo skupa

embrace the chaos
Vratit će se, gloryhunteri su to, rekao sam već.Denno je napisao/la: @Evil Genius i @Admir
Ajde vratite se samo za drugove romaniste, tema je fkt bezveze. Ove godine osvajamo skudeto contro tutto e contro tutti, bit će bolje ako sezonu ispratimo skupa![]()
ako nedođete, niste drugovi.

Pogotovo Admir, taj mrzi Juve više nego što voli Romu

Šalu na stranu, Genius je jedan od boljih forumaša na ovom pdf-u, doduše, previše je fokusiran samo na Romu, možda kao i ja npr. na Juve pa rijetko pričam o ostalim ekipama, ali šteta je da se ne vrati.
Admir, s druge strane, je opsjednut Juventusom i mržnjom i s njim je nemoguća bilo kakva civilizirana diskusija.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
U Munchenu znaju da u Italiji nema para, a ni Roma nije izuzetak. Roma možda i ima, ali nije likvidna i ne može izmirivati tekuće obaveze. Inače je ne bi Dinamo tužio višim instancama jer mu nije platila ni eura za transfer Jedvaja. NIje Dinamo jedini...
Nekad se više isplati dobiti 30 miliona odmah, nego 40 na ko zna koliko rata.
Nekad se više isplati dobiti 30 miliona odmah, nego 40 na ko zna koliko rata.
Kirikes je novi igrac Rome.
Ovo znaci samo jedno a to je da Benatija ide 100%
Ako ne ode onda je Saba fakat puko jer dovodimo samo defanzivce a nigdje nijednog pojacanja sto se tice napadaca.
Ovo znaci samo jedno a to je da Benatija ide 100%
Ako ne ode onda je Saba fakat puko jer dovodimo samo defanzivce a nigdje nijednog pojacanja sto se tice napadaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.