Zavladala neka bolest medju kravama/govedima u Mexicu, pa nema do daljnjeg. Od njih uzimam na veliko. A ovo kad mi je cejf uzimam u prodavnici normalno. Ne razumiju se ovi u steak pa toliko placaju.Wilshere10 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 19:32
Ne objavljuje vise slike bifteka. Sad je jasno i zbog cega.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
De ba Aleme, priznaj kriza. Nemas za bifteka, nemas za motora, nemas za tekme u LAalemsa je napisao/la: ↑02 apr 2026, 19:37Zavladala neka bolest medju kravama/govedima u Mexicu, pa nema do daljnjeg. Od njih uzimam na veliko. A ovo kad mi je cejf uzimam u prodavnici normalno. Ne razumiju se ovi u steak pa toliko placaju.Wilshere10 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 19:32
![]()
Babo trumponja zaj'ebo situaciju
- Wilshere10
- Kontakt:
Sta kae bolesne krave. A jbte, dje se toga sjetisoko je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:42De ba Aleme, priznaj kriza. Nemas za bifteka, nemas za motora, nemas za tekme u LAalemsa je napisao/la: ↑02 apr 2026, 19:37Zavladala neka bolest medju kravama/govedima u Mexicu, pa nema do daljnjeg. Od njih uzimam na veliko. A ovo kad mi je cejf uzimam u prodavnici normalno. Ne razumiju se ovi u steak pa toliko placaju.Wilshere10 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 19:32
![]()
Babo trumponja zaj'ebo situaciju![]()
soko je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:42De ba Aleme, priznaj kriza. Nemas za bifteka, nemas za motora, nemas za tekme u LAalemsa je napisao/la: ↑02 apr 2026, 19:37Zavladala neka bolest medju kravama/govedima u Mexicu, pa nema do daljnjeg. Od njih uzimam na veliko. A ovo kad mi je cejf uzimam u prodavnici normalno. Ne razumiju se ovi u steak pa toliko placaju.Wilshere10 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 19:32
![]()
Babo trumponja zaj'ebo situaciju![]()
Mator sam ja da ti lazem na forumu:
Ko je od vas dvojice preferirao friško meso, a ko se oslanjao na zalihu i zamrzivač?
Ako Alem voli friško i taze zašto onda kupuje na veliko, pa makar to bilo i od Mexa.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja zvao onaj broj 1360, kaze neka mlada imate na ovim osnovnim Arenama sve sto vam treba.
Reko trenutno ima rukomet i odbojka, neka Poljska liga, to ti niko ne gleda.
Sve sto valja je na premiumu (veceras Euroliga, u subotu Borusija i Sarajevo).
Dogovorili smo se na kraju da dodatno placam 5 KM mjesecno...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Za koronu je bio u pravu, zato se nisam ni vakciniso. Vas je Biden chipovo k'o sto rekao @sljivo
@armando
Pa mesara, eto ti Mexica 5 sati voznje do granice od mene, ne dovlace ljudi iz Argentine. A i bolje im je meso kvalitetnije, k'o i u Bosni sto je, kod Amera pilad veca od guske dje ce to biti normalno.
Zar sumnjas u moje mesojedne expertize?
- Wilshere10
- Kontakt:
A i skuplje kod Amera, sto je mnogo bitnije u vremenu teske krize u USA. 
Ja ganjam da je frisko. Ne kupujem na veliko, samo ako je teletina kupim kod nasih pa zamrznem. Neki dan na sacu teleca rebra i malo piletine

Ima farmi oko mene, kupimo tu nekad stvari. Jaja, domace sokove i med.
Nedavno je zet uzeo cetvrt bizona pa cemo pravit burgere i meso za pastu. Bice i po koji stejk
Kod meksa jeftino, zna se sto se uzima. Kriza jbgWilshere10 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 22:32A i skuplje kod Amera, sto je mnogo bitnije u vremenu teske krize u USA.![]()
A neki dan stavio brisket za 3-4 dolara pana, slika iz walmarta. Tamo je kvalitet na nivou
- Wilshere10
- Kontakt:
S obzirom da sam veliki expert, kako za meso tako i za sve ostalo, to sa fotografije mi djeluje veoma skromno. Jel to neki fušeraj iz Monterreya? 
15 kila (oguljeno), mozda 9-10 kila cistog mesa. Mjera, to znaci da je mlado, a sto je mladje, manje je zilavo, sto znaci ukusnije.Wilshere10 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 23:50S obzirom da sam veliki expert, kako za meso tako i za sve ostalo, to sa fotografije mi djeluje veoma skromno. Jel to neki fušeraj iz Monterreya?![]()
Izgleda mi k'o klempo. Neka hvala.
Al realno izbjegavam meso u zadnje vrijeme previse testosterona pa mi ne prija, poceo gledati truckove i fox
Pa sad ganjam tofu, soj stvari. Povrce sa soj zaljevom

Al realno izbjegavam meso u zadnje vrijeme previse testosterona pa mi ne prija, poceo gledati truckove i fox
Pa sad ganjam tofu, soj stvari. Povrce sa soj zaljevom

Zadnja izmjena: soko, dana/u 03 apr 2026, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Kriza ti jebga, presao si s mesa na paprike, razumijem 
- Wilshere10
- Kontakt:
Tebra, ovo meziti i gledati Fox News, testosteron probija. plafon. Odoh kupiti tamić.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Wilshere10 i 7 gostiju.