FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SarajlijaTM
Re: FK Željezničar
Gdje su sad oni sto su otpisali zelju nakon 3-4 kola? hahahahaha
Nastavljamo nizove,postavljamo rekorde...
F.K.ŽELJEZNIČAR !!!
Nastavljamo nizove,postavljamo rekorde...
F.K.ŽELJEZNIČAR !!!
U svoje lično ime ČESTITAM F.K. ŽELjEZNIČAR JESENJU TITULU, koju su zasluženo osvojili, i bez pravog konkurenta...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 27 nov 2011, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
- nero.piroman
- Kontakt:
Cestitke na tituli jesenjeg prvaka najboljem klubu u BiH, akobogda ove sezone dupla kruna.
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Cestitke na zasluzenoj tituli jesenjeg prvaka..na pocetku ste malo nesretno gubili bodove al to vam se vratilo i onda ste poceli redati pobjede i kao sto rekoh zasluzeno ste prvi prosli kroz cilj.. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- KB-TM87
- Kontakt:
Kaznena ekspedicija nabija komplekse !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ova pauza će najbolje doći Veležu,Širokom,Slobodi...ali nikako Želji.
Uhvatili su fantastičnu formu i ako nastave ovako na proljeće,biće ubjedljivo prvi.
Nogomet je čudna stvar,tako da ne treba prerano donositi zaključke ali sudeći po viđenom,trenutno su najkvalitetniji.
Uhvatili su fantastičnu formu i ako nastave ovako na proljeće,biće ubjedljivo prvi.
Nogomet je čudna stvar,tako da ne treba prerano donositi zaključke ali sudeći po viđenom,trenutno su najkvalitetniji.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Svako ko je realan i negleda sto mu Jamak nije drag licno,shvatio je juce sto Jamak igra ispred Stanceskog..Perica juce izgubi 6 lopti izmislja nemoze nikog da stigne..solira u defanzivi nula..Sto rece ovaj momak onakvi igraci su igrali 70-ih godina..bez kontakta bez obaveza..Stanceski nema sta raditi u Zelji..jednostavno nije dovoljno sto je on veliki fudbalski znalac al momak nesmije u duel,spor..siri ruke kad pogrijesi nece ni da pokusa da stigne pritivnika jer to nemoze i nije u stanju..Zeba je poceo igrat bolje kako je Jamak poceo igrat..rasteretio je Zajku koji ima vise prostora ,vise slobode,vise odmora na terenu jer je i Jamak preuzeo odgovorornost,,nije kao prije Zajko svaki napad mora dolaziti po loptu trosi se na gluposti..rossoner je napisao/la:Večeras sam bio napisao pravo dug tekst da postam, ali preko moba jer nisam bio kući i kad sam trebao "Send" sve mi se izbrisalo, tako sam bio ispizdio to je uzas... Sad mi se neda ponovo, mozda sutra ili prekosutra. Samo cu reci za ovaj drugi gol danas da je vrhunski, evropski, svjetski ! Ne pretjerujem i ne preuveličavam. Ja kao savršenu našu sredinu vidim Stančeski - Zeba - Smajić i Bešo. Jednostavno spoj svega i svačega. A momak koji se zove Perica je u par navrata pokazao više troduplo već recimo jedan Jamak i nikada mi neće biti jasno njegovo neforsiranje. Prezadovoljan sam kako igramo u zadnje vrijeme i naravno zbog nevjerovatne serije. Šteta što je pauza... PREDUGA brate. BUDI PRVI - BUDI ŽELJO !
Ova tvoja savrsena vezna linija nebi mogla presjeci 3 napada u 4 utakmice..
JA TE VOLIM VOLIM ŽELJO !
Čestitke momcima,polako ali sigurno gradimo ono sto želimo,a to je da budemo nedodirljivi u ovoj napacenoj ligi.
Čestitke momcima,polako ali sigurno gradimo ono sto želimo,a to je da budemo nedodirljivi u ovoj napacenoj ligi.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- bistrikboy
- Kontakt:
Svaka cast Amaru i ekipi!Mnogi dusmani sa strane a i iznutra su jedva cekali kiks na Kosevu protiv Olimpica ali ne **** lijep nego uporan,tu nam se prelomila sezona,pratila nas sreca kao recimo u Gabeli,gdje smo naplatili Wagnerov gol i gol koji smo primili iz Busovace u Travniku,sve smo naplatili,hvala bogu.
Pauza je (pre)duga,vidjecemo koliko ce se ova ekipa razyebat',ko ce otici,ko ce ostati,ko ce doci.Sada slijedi Bajramski turnir u utorak i srijedu,i pauza.S tim da je Zeba u ekipi za turnir ocekujem pehar i onda lagano u zimski san.
Također bih iskoristio jos ovaj post da se Sabahudinu Zuji kao i njegovom bliskom okruzenju sjetim familije zbog ove izlozbe u muzeju sa dusmanima,bravo glupane znao sam da ces vec nekako jos uspjeti usrat' nam rođendan.
P.S.
Ovaj mali Harba iz Olimpika bi bio odlican za nas tim,zna lopte brz je ali tamo nema s kim igrati,ali jos je prerano djeda Mrazu slati pisma...
Pauza je (pre)duga,vidjecemo koliko ce se ova ekipa razyebat',ko ce otici,ko ce ostati,ko ce doci.Sada slijedi Bajramski turnir u utorak i srijedu,i pauza.S tim da je Zeba u ekipi za turnir ocekujem pehar i onda lagano u zimski san.
Također bih iskoristio jos ovaj post da se Sabahudinu Zuji kao i njegovom bliskom okruzenju sjetim familije zbog ove izlozbe u muzeju sa dusmanima,bravo glupane znao sam da ces vec nekako jos uspjeti usrat' nam rođendan.
P.S.
Ovaj mali Harba iz Olimpika bi bio odlican za nas tim,zna lopte brz je ali tamo nema s kim igrati,ali jos je prerano djeda Mrazu slati pisma...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
2.kolo rudar PrijedorAlipasino je napisao/la:Ko bi reko nakon onakvog starta da ce mo biti jesenji prvaci.Sjecali se ko pita i njihovih-8.a sad porasla temperatura za nevjerovarnih +14.Cestitam na tituli i lagano dalje.Najbitnija tekma 2 kolo protiv Zvijezde,ako tuknemo Siroki i protiv Zvijezde ne ostanemo porazeni titula je tu.
Jesenja titula je tu.
Cestitke momcima,cestitke Amaru na vodjenju ekipe,i cestitke svim navijacima Zelje,pola puta do titule je predjeno,sada sledi jos pola,jos 15 kola iz kojih ce nadam se Zeljo izaci kao prvoplasirani.

Cestitke momcima,cestitke Amaru na vodjenju ekipe,i cestitke svim navijacima Zelje,pola puta do titule je predjeno,sada sledi jos pola,jos 15 kola iz kojih ce nadam se Zeljo izaci kao prvoplasirani.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
imamo sigurnih, pa recimo 18 bodova kuci(olimpic, celik, gosk, kozara, travnik i slavija), dok ce utakmice sa borcem i sirokim biti malo zeznutije od ostalih, sa ovih 35, to je 53 boda, ukoliko dobijemo jos te 2 utakmice kuci, onda ce to biti 59, prosla titula je osvojena sa 61 bodom, dok je borac bio sampion sa 64 boda, pa prema tome, jos bi trebali osvojiti 5-6 bodova sa strane i titula je opet u dolini, ali je ova sezona kud i kamo regularnija u odnosu na ostale, pa se osvaja vise bodova na strani, sto govori da ce nam trebati vise bodova za titulu, sa 7 gostovanja, uz svih 8 domacih pobjeda, mislim da ce nam 10-ak bodova sa strane biti dovoljno za tituluDevil je napisao/la:Jesenja titula je tu.![]()
Za zivot cijeli!
Jos je rano za kalkulacije i prognoze,sta ce biti kako ce biti,treba kompletirati igracki kadar,treba tu sveze krvi,treba odraditi pripreme,sacekati da vidimo kako ce ostali klubovi da odrade isti taj period,jer mnogi moraju u ozbiljan proces priprema uci.Ne zaboravi da je Zeljo prosle sezone upravo u jednoj "sigurici" prosuo bodove protiv Slobode na Grbavici.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:imamo sigurnih, pa recimo 18 bodova kuci(olimpic, celik, gosk, kozara, travnik i slavija), dok ce utakmice sa borcem i sirokim biti malo zeznutije od ostalih, sa ovih 35, to je 53 boda, ukoliko dobijemo jos te 2 utakmice kuci, onda ce to biti 59, prosla titula je osvojena sa 61 bodom, dok je borac bio sampion sa 64 boda, pa prema tome, jos bi trebali osvojiti 5-6 bodova sa strane i titula je opet u dolini, ali je ova sezona kud i kamo regularnija u odnosu na ostale, pa se osvaja vise bodova na strani, sto govori da ce nam trebati vise bodova za titulu, sa 7 gostovanja, uz svih 8 domacih pobjeda, mislim da ce nam 10-ak bodova sa strane biti dovoljno za tituluDevil je napisao/la:Jesenja titula je tu.![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sve znam, ali isto znam da se ova ekipa i ona proslogodisnja ne mogu porediti, ova naravno djeluje puno ozbiljnije, tada Zeljo nije sa lakocom pobjedjivao svoje protivnike, uvijek je bila neka patnja, sada to puno jednostavnije izgleda, zabijemo u prvih 25 minuta(gol naravnoDevil je napisao/la:Jos je rano za kalkulacije i prognoze,sta ce biti kako ce biti,treba kompletirati igracki kadar,treba tu sveze krvi,treba odraditi pripreme,sacekati da vidimo kako ce ostali klubovi da odrade isti taj period,jer mnogi moraju u ozbiljan proces priprema uci.Ne zaboravi da je Zeljo prosle sezone upravo u jednoj "sigurici" prosuo bodove protiv Slobode na Grbavici.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:imamo sigurnih, pa recimo 18 bodova kuci(olimpic, celik, gosk, kozara, travnik i slavija), dok ce utakmice sa borcem i sirokim biti malo zeznutije od ostalih, sa ovih 35, to je 53 boda, ukoliko dobijemo jos te 2 utakmice kuci, onda ce to biti 59, prosla titula je osvojena sa 61 bodom, dok je borac bio sampion sa 64 boda, pa prema tome, jos bi trebali osvojiti 5-6 bodova sa strane i titula je opet u dolini, ali je ova sezona kud i kamo regularnija u odnosu na ostale, pa se osvaja vise bodova na strani, sto govori da ce nam trebati vise bodova za titulu, sa 7 gostovanja, uz svih 8 domacih pobjeda, mislim da ce nam 10-ak bodova sa strane biti dovoljno za tituluDevil je napisao/la:Jesenja titula je tu.![]()

Za zivot cijeli!
imamo tri sigurna na koševu još sedamThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:imamo sigurnih, pa recimo 18 bodova kuci(olimpic, celik, gosk, kozara, travnik i slavija), dok ce utakmice sa borcem i sirokim biti malo zeznutije od ostalih, sa ovih 35, to je 53 boda, ukoliko dobijemo jos te 2 utakmice kuci, onda ce to biti 59, prosla titula je osvojena sa 61 bodom, dok je borac bio sampion sa 64 boda, pa prema tome, jos bi trebali osvojiti 5-6 bodova sa strane i titula je opet u dolini, ali je ova sezona kud i kamo regularnija u odnosu na ostale, pa se osvaja vise bodova na strani, sto govori da ce nam trebati vise bodova za titulu, sa 7 gostovanja, uz svih 8 domacih pobjeda, mislim da ce nam 10-ak bodova sa strane biti dovoljno za tituluDevil je napisao/la:Jesenja titula je tu.![]()

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sigurnija smrt od toganidi je napisao/la:imamo tri sigurna na koševu još sedamThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:imamo sigurnih, pa recimo 18 bodova kuci(olimpic, celik, gosk, kozara, travnik i slavija), dok ce utakmice sa borcem i sirokim biti malo zeznutije od ostalih, sa ovih 35, to je 53 boda, ukoliko dobijemo jos te 2 utakmice kuci, onda ce to biti 59, prosla titula je osvojena sa 61 bodom, dok je borac bio sampion sa 64 boda, pa prema tome, jos bi trebali osvojiti 5-6 bodova sa strane i titula je opet u dolini, ali je ova sezona kud i kamo regularnija u odnosu na ostale, pa se osvaja vise bodova na strani, sto govori da ce nam trebati vise bodova za titulu, sa 7 gostovanja, uz svih 8 domacih pobjeda, mislim da ce nam 10-ak bodova sa strane biti dovoljno za tituluDevil je napisao/la:Jesenja titula je tu.![]()

Za zivot cijeli!
Izložba jubileja Želje i Sarajeva

To je priča radi uprava dobro svoj posao. Jašta nego radi. Debili retardirani. Šta mi imamo sa pitarima zajedničko ? Nama naše, njima njihovo.
Debili nesposobni.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako si ogranicen to je cudo.Inkognito je napisao/la:Izložba jubileja Želje i Sarajeva![]()
To je priča radi uprava dobro svoj posao. Jašta nego radi. Debili retardirani. Šta mi imamo sa pitarima zajedničko ? Nama naše, njima njihovo.
Debili nesposobni.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Heh,gdje li su sad svi oni pljuvaci i kriticari..oni koji su se oprostili od titule nakon poraza u Travniku i prognozirali nam sredinu tabele..oni koji su drvljem i kamenjem na Amara i sve ioko njega..pitam se samo,jel vas sad imalo stid radovati se tituli jesenjeg prvaka..gore je bilo vas slusati neko nasladjivanje kona,lesina,robova.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
fakat jestSarajlijc@ je napisao/la:Kako si ogranicen to je cudo.Inkognito je napisao/la:Izložba jubileja Želje i Sarajeva![]()
Debili nesposobni.

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, perodeformero, Proximic i 61 gost.