Ako izgubimo i sad u nedjelju, od ponedjeljka se vjerovatno više nećemo ni zvati Juventus FC...možda J FC
E moje Maxe ,kakvu zaštitu imaš
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kad smo izgubili ?dinoo je napisao/la:Šta sve neće uraditi dan poslije poraza, samo da se skrene tema sa kritika na Alegrija![]()
Ako izgubimo i sad u nedjelju, od ponedjeljka se vjerovatno više nećemo ni zvati Juventus FC...možda J FC![]()
Sigurno ti nece donjeti one rijeci, da nismo u stanju dovesti nekog.JuventinoVero je napisao/la:U ostalom kad malo bolje razmislim ako ce nam ovo dovesti verrattia na ljeto i donijeti +100mill klubu godisnje..dobro eto moze i 50mill al sa tendencijom rasta, ko ga ****.
Sent from my Nokia 3310
Biti prvi u necmeu u danasnjem fudbalu, gotovo nemoguce je, osim ako nisi Juventus Nemam pojma, gledamo samo u budućnostMig_Mig je napisao/la:Kad smo izgubili ?dinoo je napisao/la:Šta sve neće uraditi dan poslije poraza, samo da se skrene tema sa kritika na Alegrija![]()
Ako izgubimo i sad u nedjelju, od ponedjeljka se vjerovatno više nećemo ni zvati Juventus FC...možda J FC![]()
Saurman je napisao/la:Navijači odmah moraju pokrenuti neku peticju da se vrati prijašnji izgled grba.Ovo mi pomalo liči na onu situaciju kad je glupan Tuđman promjenio Dinamo u Croatia.

Gefufna je napisao/la:Saurman je napisao/la:Navijači odmah moraju pokrenuti neku peticju da se vrati prijašnji izgled grba.Ovo mi pomalo liči na onu situaciju kad je glupan Tuđman promjenio Dinamo u Croatia.
SSta SSi rekao, SSarma? Lijepe cetereSS'te.
Pa i slijepac vidi da grb nije doživio neke bitne izmjene već preko 50 godina.Gefufna je napisao/la:Saurman je napisao/la:Navijači odmah moraju pokrenuti neku peticju da se vrati prijašnji izgled grba.Ovo mi pomalo liči na onu situaciju kad je glupan Tuđman promjenio Dinamo u Croatia.SSta SSi rekao, SSarma? Lijepe cetereSS'te.
Haha, o cemu pricas covjece ? Zamisli da u Juventus dodje Javier Zaneti kao desna ruka uprave ? Navijaci bi Agnelia razapeliSaurman je napisao/la:Pa i slijepac vidi da grb nije doživio neke bitne izmjene već preko 50 godina.Gefufna je napisao/la:Saurman je napisao/la:Navijači odmah moraju pokrenuti neku peticju da se vrati prijašnji izgled grba.Ovo mi pomalo liči na onu situaciju kad je glupan Tuđman promjenio Dinamo u Croatia.SSta SSi rekao, SSarma? Lijepe cetereSS'te.
Zamisli da sad Rummenige dođe i promjeni grb u BB i nazove to marketinkim potezom, pa navijači bi ga kastrirali.
Sto je najgore, slazemo se.Saurman je napisao/la:Pa i slijepac vidi da grb nije doživio neke bitne izmjene već preko 50 godina.
Zamisli da sad Rummenige dođe i promjeni grb u BB i nazove to marketinkim potezom, pa navijači bi ga kastrirali.

Ovo bi bili pećinski navijači koji ne vide dalje od totema kojeg obožavaju.Saurman je napisao/la: pa navijači bi ga kastrirali.
To se neće desiti jer Bayern je brend i za to nije potrebna izmjena klubskog grba da bi povećao prodaju u Kini.ramiral je napisao/la:@Sarma ako to uradi Rumennige i ti poželiš obaviti tu rabotu pozajmim ti burdico kliješta.
Zaduži ti njih za svaki slučaj, haj' ga znaj.Saurman je napisao/la:To se neće desiti jer Bayern je brend i za to nije potrebna izmjena klubskog grba da bi povećao prodaju u Kini.ramiral je napisao/la:@Sarma ako to uradi Rumennige i ti poželiš obaviti tu rabotu pozajmim ti burdico kliješta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.