Pomaci na oživljavanju kluba se vide od samog dolaska Dine Selimovića, nekom možda smeta ta medijska pompa oko kluba ali da bi privukao sponzore moraš biti medijski zastupljen, kod nas je problem što ne nekad ne razmišlja šta će se iznijeti u javnost.ultrahell24 je napisao/la: kakva prica? koliko dugo mi imamo novac,da mozemo dovoditi adekvatna pojacanja po zelji trenera? Znaci pare su ulozene prije nekih par mjeseci,sta ste ocekivali cudo odma neko da se desi? Pomaci se vide ne bas kakve bi mi zeljeli al se vide! Klub se stabilizovao,plate redovne,igraci za nase uslove odlicni,znaci sve za par mjeseci,sacekajte malo pa cemo onda da pricamo i sudimo nekom!
Moja najveća želja je da se prestane sa konstantnim mjenjanjem igračkog kadra na svakom prelaznom roku. Treba i treneru dati malo više vremena (Plišek - par mjeseci, Jović - malo više od godine, Husref - manje od godine, Jarni - tri mjeseca). Ovo su sve treneri od kako je ova garnitura vodstva kluba.
Da se ne razumijemo, ja ovu našu upravu podržavam jer su mnogo stvari uradili, samo im je mana što podlegnu pritisku rezultata i navijača. Neko će reći da tako oni pokušavaju zadržati svoju stolicu, možda, ali za tu stolicu su prosili (bukvalno prosili) po Turskoj, Njemačkoj da bi isprosili u dalekoj Maleziji.
Petrović je tu i treba mu dati vremena da ekipu postavi na pravi kolosjek, ali mu na kraju sezone dati do znanja da 90% ekipe treba održati na okupu.