A kad dođe vrijeme ( a mora doći, uvijek dođe) neke smjene generacija, Gigi, BBC, Marcha, Licht, Khedira..svi su 30 ili 30+ (pretpostavljam u narednih 2,3 godine) onda ako i Dybalu zasvrbi,nek ide,nama 105 mil € i ćao, ako ga "srce" vuče

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Sad za sad transfer Pogbe je jedan od najgorih i to na obje strane. Unitedu nije donio nista, ama bas nista na terenu, dok nama fali barem za sada mnogo. Max je pametnom promjenom formacije u zadnjih 15 dana uspio da smanji taj nedostatak.Italia je napisao/la:Od decembra Gonzalo ubacio 9 golova. Zabio svima osim Atalanti i Milanu u superkupu. Da li se isplatio. Ustvari bolje pitanje je Higuain - Pogba, sta vise vrijedi. Pogbina uloga na terenu i oko njega ili siguran gol na svakoj utakmici ? A tek je Pipita uhvatio pravu formu.
Jos u svemu tome treba mu dodat Pjanica i njegovih 8 golova - 9 asistencija, jer otprilike je to ta cijena prodaje Pogbe i kupovine ove dvojice.
Statisticki, Pjanic sam mijenja Pogbu i Vidala zajednoA plakali smo kako nam te igrace niko nikad nece moci zamijeniti. #beppeoplodinas
Allahmubareci, tigre!ramiral je napisao/la:Braćo danas sam počastvovan da vam javim postao sam babuka opet.
![]()
Jos jedan bianconero, sve najboljeramiral je napisao/la:Braćo danas sam počastvovan da vam javim postao sam babuka opet.
![]()
ramiral je napisao/la:Braćo danas sam počastvovan da vam javim postao sam babuka opet.
![]()
Cestitke druzeramiral je napisao/la:Braćo danas sam počastvovan da vam javim postao sam babuka opet.
![]()
Nek je sa srećom druže, neka bude živo i zdravo i neka ga sreća prati u životu.ramiral je napisao/la:Braćo danas sam počastvovan da vam javim postao sam babuka opet.
![]()
Ne igramo romb. Ove sezone mislim jedno poluvrijeme da smo to igrali, silom prilika.Besic je napisao/la:Kad igrate romb 4-4-2 , Marchisio,Khedira, Cuadrado i Pjanić vam u vezi?
Neka je hairli. Samo zdravlja a ostalo će doći hvala Bogu i da ih izvedeš sve na pravi put.ramiral je napisao/la:Hvala braćo.
Imam četiri dame u životu.
Hanuma Dama, Mala Dama, sada Beba Dama
i Stara Dama...