Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nije neka ponuda danas, ima li ko šta košarke?
Don Zdravko Mamić
- Titova-Juga
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:Durant +31,5
Love +27,5
New Jersey - Minnesota -5,5
Mnogo prihvatljivija NBA noć od one preksinoć. Neka tako bude i večeras, ja zadovoljan :- ).
35
29
3-3
16/22, (Nba): 8/13
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
LAL - WASHINGTON - 2
PHOENIX - DETROIT - 1
DODIG - MAYER (22,5) - VISE
FEDERER - KARLOVIC - 1s(9,5) - VISE
MCW (16,5) - VISE
J.R.SMITH (15,5) - VISE
SAN ANTONIO (107,5) - VISE
kvota : 30
kladionica : PREMIER
PHOENIX - DETROIT - 1
DODIG - MAYER (22,5) - VISE
FEDERER - KARLOVIC - 1s(9,5) - VISE
MCW (16,5) - VISE
J.R.SMITH (15,5) - VISE
SAN ANTONIO (107,5) - VISE
kvota : 30
kladionica : PREMIER
odmah na pocetku da kazem nisam strucnjak za ovu euroligu pa ako ima da me neko demantuje slobodno
, sto se tice eurolige nesto kontam da bi tekma galata-bajern mogla biti interesantna a tu bi dvojcu igraca ganjao 11.5/Erceg Z i 16.5/Arroyo C preko a mozda i samu utakmicu over, mogla bi biti tekma sa dosta poena iz tri meca ove sezone samo jednom nisu presli granicu koja je danas postavljena a to je 152,5, Arroyo je igrac koji me je rijetko obarao, igra lik nevjerovatno dobro a protiv svaba ima omjer iz dvije tekme 18 i 21 poena dok trecu nije igrao, iskreno prije bi u wwin ganjao njega jer je postavljen na 15,5 a on se uglavnom krece oko te granice jer cesto zna stati na 13 pa opali tricu pred kraj tekme i dadne okruglo 16
a sto se tice ercega posljednju protiv bajerna je dao 19 poena dok na jednoj je postigao samo 3, dosta se oslanja na tri poena pri cemu uzima dosta suteva, na poslejdnje dvije ga je isao sut kad je realu ubacio 24, i Maccabi 17 inace u zadnjih 9 meceva tri puta nije prelazio ovu granicu ...

-
- Kontakt:
Lombard Papa - Haladas 2 2,40
Amiens - Frejus Saint Raphael 1 2,50
Amiens - Frejus Saint Raphael 1 2,50
- akisarajevo92
- Kontakt:
Hackett -10,5+ 2 1.85
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 21 mar 2014, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Imal neko singl neki ova malaga me vuce 2, sta misli vecina?
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
D.Moss 6,5 više maxbet
Danas u sustavu Armanija nema Langforda sto znaci jos vise minuta za Mossa i vise lopti je ce Milano igrati raznovrsnije u napadu(dosta igraju izolacija za Langforda i on uzima ubjedljivo najvise suteva),takodjer cuvat ce ga Vassiliadis koji i nije neki obrambeni igrac pogotovo ce Moss moci igrati ledjima jer je u tome itekako dobar,ima i dobar sut za tri tako da vjerujem da vcrs moze preci ovu granicu............
K.Bazemore 12,5 manje maxbet
Vcrs se u saastav Lakersa vracaju Nash i Young i upravo Young igra na poziciji Kenta,takodjer Lakersi na poz 2 i 3 imaju uz ovu dvojicu Johnsona,Henryja,Brooksa i Meeksa,mislim da ce povratkom Younga Bazemore igrati dosta manje(u zadnjih 4-5 utak na prosjeku oko 23 minute)............
Danas u sustavu Armanija nema Langforda sto znaci jos vise minuta za Mossa i vise lopti je ce Milano igrati raznovrsnije u napadu(dosta igraju izolacija za Langforda i on uzima ubjedljivo najvise suteva),takodjer cuvat ce ga Vassiliadis koji i nije neki obrambeni igrac pogotovo ce Moss moci igrati ledjima jer je u tome itekako dobar,ima i dobar sut za tri tako da vjerujem da vcrs moze preci ovu granicu............
Vcrs se u saastav Lakersa vracaju Nash i Young i upravo Young igra na poziciji Kenta,takodjer Lakersi na poz 2 i 3 imaju uz ovu dvojicu Johnsona,Henryja,Brooksa i Meeksa,mislim da ce povratkom Younga Bazemore igrati dosta manje(u zadnjih 4-5 utak na prosjeku oko 23 minute)............
-
- Kontakt:
Carquefou - Pont Du Gard 1 1,60
otkud to da se Nash vraca, zar nije sezona zavrsena za njegaamarosim je napisao/la:D.Moss 6,5 više maxbet
Clermont - Nancy 2/X
Cujemo se poslije tekme
:*
Cujemo se poslije tekme

Uu sutra na Olimpik protiv Zvijezde kvota 3 neko rece, ljudi gledao sam Zvijezdu proslo kolo kuci, malo je reci da su losi, a ako uzemo i to da je Zvijezda dobila Olimpica u sred Sarajeva sutra po meni 2 ko kuca, ako i ne bude vracanja bodova onda ce presudit kvalitet, Olimpik bar 2x jaci.
Gdje je onaj zgimky rece ubacit neke sigurice danas
Gdje je onaj zgimky rece ubacit neke sigurice danas

- dr.van nostrand
- Kontakt:
http://sports.yahoo.com/news/steve-nash ... 46565.html" onclick="window.open(this.href);return false;Baltazar je napisao/la:otkud to da se Nash vraca, zar nije sezona zavrsena za njega

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- thekoplegend
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: thekoplegend, dana/u 07 sep 2014, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Arroyo 16.5 vise - covjek jednostavno zvijer,igra 35 minuta,bitna utakmica za galatu,domaci parket
Hibbert 10.5 manje - obicna rinaka u napadu a cuva ga doktor Žoakim
La Bomba Navarro 13.5 vise - protiv Unicaje,30-ak minuta mu je dosta za 2-3 trice 4-5 slobodnih i to je to
Durantula 32.5 vise - u utakmicama u kojim ne bi trebalo bit BO,a veceras s Torontom je takva ovu zvijer igram vise
Hibbert 10.5 manje - obicna rinaka u napadu a cuva ga doktor Žoakim
La Bomba Navarro 13.5 vise - protiv Unicaje,30-ak minuta mu je dosta za 2-3 trice 4-5 slobodnih i to je to
Durantula 32.5 vise - u utakmicama u kojim ne bi trebalo bit BO,a veceras s Torontom je takva ovu zvijer igram vise
- masteRofPoker
- Kontakt:
Vjeruj da mi je taj Tours zapao za oko i lici mi na navlakusu. Ne treba ni jednima ni drugima, mozda i golova bude dosta, meni to pravo "smrdi".thekoplegend je napisao/la:Caen-Chateauroux 1 (1.43)
Tours-Bastia 1 (1.43)
Emmen-Eindhoven 3+ (1.50)
Astra-Otelul 1 (1.55)
Lorient-PSG 2 (1.43)
moze li proci ??
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
-
- Kontakt:
Ja ga ne igram iz cistog razloga sto je proslu dao New Yorku 21 poen a znamo svi kako NY cuva centarksu poziciju. Svaka cast za Noaha al ovo je bas mala granica, 4 polaganja i tri slobodna.. Ne znam al ja bi to zaobisao. Sretno ti ipakmirzatele je napisao/la: Hibbert 10.5 manje - obicna rinaka u napadu a cuva ga doktor Žoakim

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- thekoplegend
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: thekoplegend, dana/u 07 sep 2014, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
A mi koji nemamo fejsbuka
sta nama

sta nama

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.