Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja sam podrzavao sve dok nisu neke stvari na vidjelo izasle. Ne znam sto si se uopste nasao pronadjenim, nisi uopste citiranSanchez1987 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:17Kad smo pisali treba Sabru otjerati unistit ce klub vi je podrzavali,sad kad doslo 5 do 12 onda se mi kao nasladjujemo,pa ko je podrzavao cijelo vrijeme ovo propadanje???meni ovaj gospodin pisao kako ja vrijedjam ljude u klubu zato sto napisem celavi umjesto Emir,a poslije par mjeseci on sam pise dobro je pa ode ova ubleha,tako sad i za Sabru isto,vi ste neprijatelji kluba kad ovo podrzavate.
U Vijećnici bi trebalo biti ako se nešto nije promijenilo ali to uopste nije ni bitno kad imamo ogromnih problema a utakmica u sljedeći četvrtakNisamInSajder je napisao/la: ↑30 jun 2021, 18:54Jel zakazana press konferencija za nove dresove ili ce biti samo neka objava na Facebook profilu?
Nadam se da ce se najmanje pricati o dresovimaMadafaka je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:39U Vijećnici bi trebalo biti ako se nešto nije promijenilo ali to uopste nije ni bitno kad imamo ogromnih problema a utakmica u sljedeći četvrtakNisamInSajder je napisao/la: ↑30 jun 2021, 18:54Jel zakazana press konferencija za nove dresove ili ce biti samo neka objava na Facebook profilu?
Bili su novinari ** na onom cirkus pressu u Zetri, pa šta su konkretno pitali ??NisamInSajder je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:41Nadam se da ce se najmanje pricati o dresovimaMadafaka je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:39U Vijećnici bi trebalo biti ako se nešto nije promijenilo ali to uopste nije ni bitno kad imamo ogromnih problema a utakmica u sljedeći četvrtakNisamInSajder je napisao/la: ↑30 jun 2021, 18:54Jel zakazana press konferencija za nove dresove ili ce biti samo neka objava na Facebook profilu?. ** neka sve novinare posalje na pressicu.
A ovo bi kao trebalo biti smiješno.ado-hz je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:41Možemo potvrditi da su predstavnici njegove visosti Šejha dr. Salih bin Hamid Mudo'lini u pregovorima s Nguyen Hoa Nam i njegovim partneron Vinsetom Tanom o preuzimanju FK Sarajevo. To vidimo kao čast i priliku da izgradimo snažnu potporu, povijest i tradiciju kluba.
Iz Šejhove grupacije poručuju da je sve dogovoreno i nadaju se da će posao biti gotov “što je prije moguće”.
Ostale su samo finese u dogovoru na koliko ce se produžiti ugovor motoru i radilici ekipe sa Koševa Anelu Hebiboviću i da li ce igrači dobijati plate kao do sad jednom u 6 mjeseci ili svake dvije godine.
Ipak smo spašeni, konačno dolaze muslimani da nas vode![]()
Unezgodio sam se citajuci
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], gh0stHZ, hz35, Imamkarbarum, jurisicduska, keli, Konzerva, muhamedhulk, Posejdon, Rule_hz, Venom i 71 gost.