Osvojio je i on Dubrovnik kup u malom fudbalucalcio je napisao/la:Dzeko i Begovic (ako predje u Chelsea) ce makar jednog dana kada okoncaju karijeru moci reci da su osvajali trofeje.
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bego idi u klub u kojem neces sjediti na klupi.Yebes ti pare to je prolazno .Bolje je branit u Hull city ili Burnly nego biti rezerva u velikom klubu.
Bravo momcino.BosnaSTL je napisao/la:Bego idi u klub u kojem neces sjediti na klupi.Yebes ti pare to je prolazno .Bolje je branit u Hull city ili Burnly nego biti rezerva u velikom klubu.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jest' kad je doveo Dzeku (kapitena BiH) da igra u njegovoj ekipiVirtu4l je napisao/la:Osvojio je i on Dubrovnik kup u malom fudbalucalcio je napisao/la:Dzeko i Begovic (ako predje u Chelsea) ce makar jednog dana kada okoncaju karijeru moci reci da su osvajali trofeje.
Pa eto, što onda lupaš da Spahić nema trofejecalcio je napisao/la:Jest' kad je doveo Dzeku (kapitena BiH) da igra u njegovoj ekipi
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Kontakt:
Omaklo mi se... Trebao bi takodje neko updatirati njegov clanak na wikipediji. 
Mislim na onaj dio sa trofejima...
Vidi momcina iz top 5 za zlatnu kantu sto su se skupili. Gdje vam je Virushp?

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
E moj calcio, ne znam sta ti losije ide, standardno lupanje gluposti ili ovi pokusaji da ispadnes duhovit.
- calcio
- Kontakt:
Smatram da mi dobro ide na svim poljima... Ali nemoj biti ljubomoran, krenuce i tebe jednom. 
Evo, sad i on ima trofejecalcio je napisao/la:Omaklo mi se... Trebao bi takodje neko updatirati njegov clanak na wikipediji.
https://en.wikipedia.org/wiki/Emir_Spahi%C4%87#Honours
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa da budem srebrena kanta ? Neka hvala, bolje da me ne ide.calcio je napisao/la:Smatram da mi dobro ide na svim poljima... Ali nemoj biti ljubomoran, krenuce i tebe jednom.
- calcio
- Kontakt:
KonacnoVirtu4l je napisao/la:Evo, sad i on ima trofejecalcio je napisao/la:Omaklo mi se... Trebao bi takodje neko updatirati njegov clanak na wikipediji.
Mislim na onaj dio sa trofejima...![]()
Ma kakav Chelsea..neka ide samo gdje ce biti prvi izbor i gdje racunaju na njega.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- calcio
- Kontakt:
Ciljas na zlato ha? Neka, lijepo je biti ambiciozan.mirzatele je napisao/la:Pa da budem srebrena kanta ? Neka hvala, bolje da me ne ide.calcio je napisao/la:Smatram da mi dobro ide na svim poljima... Ali nemoj biti ljubomoran, krenuce i tebe jednom.
Otkad vas zanima nastup nasih reprezentativaca u klubovima, zar do neki dan nije bilo "mene samo zanima reprezentacija i nastupi tog i tog igraca u istoj"calcio je napisao/la:KonacnoVirtu4l je napisao/la:Evo, sad i on ima trofejecalcio je napisao/la:Omaklo mi se... Trebao bi takodje neko updatirati njegov clanak na wikipediji.
Mislim na onaj dio sa trofejima...![]()
DD
- Goalgetter
- Kontakt:
Nijedan klub koji je u TOP6 Premier League mu ne mogu zagaranovati mjesto, pogotovo ovi ucesnici LP. Odlazak u Romu bi mu bila najbolja opcija, ali ja vjerujem da se Begovicu ne napusta Engleska, tako da ce vjerovatno morati riskirati pa preci negdje gdje ce prvo biti drugi izbor.Pauk je napisao/la:Ma kakav Chelsea..neka ide samo gdje ce biti prvi izbor i gdje racunaju na njega.
Pored tebe i HIV-a ni puno veci od mene nisu uspjeli, tako da - vrlo tesko.
Ja se baš trudim evo par godina unazad, ali me vazda uzmu na iskustvomirzatele je napisao/la:Pored tebe i HIV-a ni puno veci od mene nisu uspjeli, tako da - vrlo tesko.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
tacno na iskustvo
njemu veliki problem predstavlja veliko obeštećenje, jer je pitanje koliko klubova je spremno platit' cijenu koju Stoke traži
da je cijena razumna, bilo vi više interesanata, tad bi recimo i on mogao potpisat' za npr. Everton, ovako, samo ko je spreman platit', a lako se može desit' da to bude samo Chelsea, gdje mu se smiješi klupa, ili da ostane u Stoku gdje sigurno neće imat' sigurno mjesto među stativama, jer opasno računaju na Jacka Butlanda!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, General505, Goalgetter, izdzezveubrazil, L-Train, Proximic, Sheyi, zikerrz21 i 56 gostiju.