U njemackoj jesu ali totalna krecu za nekih 5 dana.ne kontam sto nekupujete na njemackom e/bayu...za puno manje para mozete dobiti exstra stvari.posebno ko ima zivaca da ganja one licitacijeanonimni je napisao/la:Zna li ko od ovih Evropljana na forumu jesu li pocela novogodisnja snizenja u njihovim krajevima ?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Ta mi je informacija i trebala, hvala 
Inace je s online kupovinom problem u nasoj divnoj carini, sve preko 50 KM (tu se i postarina racuna) se carini i za dadzbine das jos trecinu cijene proizvoda i to kupovinu automatski cini neisplativom...

Inace je s online kupovinom problem u nasoj divnoj carini, sve preko 50 KM (tu se i postarina racuna) se carini i za dadzbine das jos trecinu cijene proizvoda i to kupovinu automatski cini neisplativom...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Posaljem ti ja busom za sarajevo npr.bus svaki dan ide u 8 i 15 iz dusseldorfa.vozacu 10 eura i sutradan je tuanonimni je napisao/la:Ta mi je informacija i trebala, hvala
da li je tocno da hrvati vise nemaju ovakvih problema kao sto su carine odkada su u EU?anonimni je napisao/la:Ta mi je informacija i trebala, hvala
Te nezvanicne opcije ja ne racunam jer malo ko tako radi (doduse, malo ko i ima takvu opciju
), a imam nacin kako doci do jeftinije robe, samo mi je trebala ta informacija o snizenjima...

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
@ krmak
Nemaju ako narucuju s nekih evropskih stranica, oni sad uzivaju u narucivanju s npr. Sportsdirect-a koji je u UK jer koliko god da naruce robe, dodje im na adresu i bez ikakvih carinskih troskova, to isto vazi i za eBay stranice u EU, ali, isto im je ako naruce iz npr. Amerike (ne znam imaju li tu carine, ali se naplati bar PDV sigurno)
Nemaju ako narucuju s nekih evropskih stranica, oni sad uzivaju u narucivanju s npr. Sportsdirect-a koji je u UK jer koliko god da naruce robe, dodje im na adresu i bez ikakvih carinskih troskova, to isto vazi i za eBay stranice u EU, ali, isto im je ako naruce iz npr. Amerike (ne znam imaju li tu carine, ali se naplati bar PDV sigurno)
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
To im je mozda jedina prednost sto su u EU
I ja sam mislio za Njemacku oko 3 Januara, valjda naletim na neke dobre radnje sa popustima..

I ja sam mislio za Njemacku oko 3 Januara, valjda naletim na neke dobre radnje sa popustima..
Tacno to i da je jos ljepse dostava iz UK, Francuske i svih ostalih EU zemalja kosta 12 Eura DHL-om bez ikakvih dodatnih troskova.krmak je napisao/la:da li je tocno da hrvati vise nemaju ovakvih problema kao sto su carine odkada su u EU?
super, konto sam si narucit adidas gazelle, samba ili spezialke preko RH, ovdje mi se stvarno ne daje 180KM za patike, mozda preko sportsdirecta ili size co uk. znate li jos koju takvu stranicu?
najveće popuste ćete naći oko božića i nove godine 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
kitbag.com, sjedište im je u Manchesteru, pa nema carine preko Hrvatske, a imaju dobrih modela tenakrmak je napisao/la:super, konto sam si narucit adidas gazelle, samba ili spezialke preko RH, ovdje mi se stvarno ne daje 180KM za patike, mozda preko sportsdirecta ili size co uk. znate li jos koju takvu stranicu?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
gio10 je napisao/la:[
Gusta, ne moze biti gušća
Imam fin oblik frizurice, kao da sam zalizak dobio, to vremenom dodje jer stalno pravim fenom frizuru nakon sto operem kosu..
Neka jednostavna frizura bi mi dobro došla
Onda nemoj da koristiš lak ili gel koji će ti učvrstiti kosu,moj ti je savjet da uzimaš ulje ili gel koji daje samo oblik i mokar izgled kosi (još ako je crna top)..jer gusta je još ako staviš gel da je učvrsti ili lak,yeban si

Pobjeda je bolja od orgazma!
Ma ne stavljam ja ništa na kosu, nit' ću stavljati
Nego, kako da se ošišam, to mene interesuje

Ja te volim, volim Željo..
Nema sta da ti bude hladno ako zelis recimo jedinicu. Mozda da sa strane opletes jedinicu, a gore 2-3gio10 je napisao/la:Ma ne stavljam ja ništa na kosu, nit' ću stavljati![]()

RIP CITY!
-
- Kontakt:
Ma na keca i staviš kapu. 

gojzerica je napisao/la:Ma na keca i staviš kapu.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
gio10 je napisao/la:Ma ne stavljam ja ništa na kosu, nit' ću stavljati![]()
Eh tu ti ne bi mogAo baš pomoći sve zavisi "kakva ti je glava" i "crte lica"

Pobjeda je bolja od orgazma!
evo ovako @gio10

ja kad se sisam na kratko, to obicno bude ovako

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
+1gojzerica je napisao/la:Ma na keca i staviš kapu.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Vjerovatno će i biti nešto na ovakav fazonmiki_92 je napisao/la:evo ovako @gio10

Ja te volim, volim Željo..