FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sanjinzeljo
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la sanjinzeljo » 27 mar 2010, 17:24

kao sto i rekoh tokom sedmice fiksna 2...izgubljeno od stutgarta,ali sta je sa robenom za utorak :D jeli to i svajni i roben neigraju protiv mancestera...pa to je 3 razlike za mancester u minkenu :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 mar 2010, 17:24

igra bez igre... :evil: ....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 27 mar 2010, 17:25

stvarno smo losi.Ne znam zasto izbaci Olica a ne Klose,Ola trci,bori se pa i gol je dao dok Klose stvarno vise nije ni za neku prosjecnu Bundesligasku ekipu a kamoli za Bayern.A Roben povrijedjen nesto trckara umjesto da izadje i sacuva sto se sacuvati moze......a Van Gaal se nije pomjerio sa klupe,niti je na bilo kakav nacin reagovao :x

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 mar 2010, 17:27

Jbt hajde sto smo izgubili, ali sta se desi sa Robbena. Ode sve u MP3.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2010, 17:27

Disappointed .

Još nema Bastina protiv United u Utorak. Ovakvom igrom nemamo šanse.Ljudi moji, Uli, Nerlinger i raja, a u Karl-Heinzu, pto pustište Lucia, vi niste normalni ni sekunde. :roll:

Moga najdražeg igrača su prodali tek tako. Tek se sada vidim epilog svega toga, pta će ti dobar napad, kada ti je odbrana puša.

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 27 mar 2010, 17:32

112 minuta protiv salkea je bilo previse tako da im je tesko igrati sa jakcim ekipama...sada poslije mancestera mislim da se u gelzenkirhenu nemogu nadati bodovima :D jos ako salke dobije veceras ide i titula polagano... ipak imate taj vazni kup :D

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 27 mar 2010, 17:58

omerbavarac je napisao/la:Jbt hajde sto smo izgubili, ali sta se desi sa Robbena. Ode sve u MP3.
Moja statistika. :D

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 27 mar 2010, 18:01

Ovakav Bayern volim :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 mar 2010, 18:05

lose, jako lose. :( umor, tamo-vamo ne smije biti opravdanje. zar se uvijek ovakvi blesavi golovi moraju primati.
cudi me da se ovako mala ekipa iskupila poslije ove blamaze. nista sanjine, ostajes usamljen. :mrgreen:

vise od poraza me boli ova povreda robbena :cry: bio bih vise nego zahvalan onome ko me prvi obraduje da javi ovdje da povreda nije toliko ozbiljna. :cry:

po prvim informacijama, gaal ne vjeruje da ce moci igrati protiv mufc-a.
jao tuge, a toliko sam zelio ovaj mec i to naravno u sto jacem sastavu.

nista, sad razmisljam kako ovaj bijes i razocarenje savladati. da li se ubiti u pivi, otici u teretanu ili uzeti onu saku apaurina sto kolege predlozise. :(
...ili mozda sve zajedno.

edit: i to sve jos na jubilarnoj 500 stranici. pih, koji baksuzi.
Vom Jäger zum Gejagten

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 27 mar 2010, 18:07

sada ce bajern pokazati koliko vrjedi kao ekipa...mozda je bolje bilo igrati sa ovom danasnjom formacijom protiv salkea u kupu...ovako u kupu istrosio bitne igrace...umor je i vise nego primjetan....nemogu da vjerujem da je van gaal-u kup bitniji od prvenstva,ili mozda nije ocekivao tako tesku tekmu protiv salkea.. :D ako jest izgleda da je podcjenio puno boljeg trenera od sebe... velikog felixa....bajernova velika greska,otpustanje magatha za dovodzenje klinsija.... jos ako se uzme u obzir odlazak lucija,kojeg je klinsman odbacio,a standardan u puno boljoj ekipi intera....puno je klinsman kostao bajern....zapravo jos uvjek ga kosta... 3 najplaceniji trener :o hahahahah nije mi vas zao!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 mar 2010, 18:11

geronimo je napisao/la:lose, jako lose. :( umor, tamo-vamo ne smije biti opravdanje. zar se uvijek ovakvi blesavi golovi moraju primati.
cudi me da se ovako mala ekipa iskupila poslije ove blamaze. nista sanjine, ostajes usamljen. :mrgreen:

vise od poraza me boli ova povreda robbena :cry: bio bih vise nego zahvalan onome ko me prvi obraduje da javi ovdje da povreda nije toliko ozbiljna. :cry:

nista, sad razmisljam kako ovaj bijes i razocarenje savladati. da li se ubiti u pivi, otici u teretanu ili uzeti onu saku apaurina sto kolege predlozise. :(

poraz jeste tesko pao realno je ocekivati da ce se izgubiti prvo mjesto...o robbenu jos nisam nasao informacije koliko je ozbiljna povreda.....al ljudi glavu gore, sve ce ovo dobro izac...igraci su bili umorni, psiholoski optereceni utakmicom protiv manchester uniteda....protiv ManU ce to biti drugacija utakmica svi ce biti motivisani.....mislim da cemo u toj utakmici tijesno pobijedit.....nece se i onako nista u utorak odluciti sve ce ostati otvoreno do revans utakmice....a u bundesligi cemo sve ispraviti u narednoj utakmici protiv schalkea
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 27 mar 2010, 18:13

jbg zato robena i nisu htjeli u realu,covjek ne može da spoji 2 utakmice a da se ne ozljedi

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 27 mar 2010, 18:16

nemgu da shvatim zasto poslije decenije uspjeha sa hicfeldom,nije se nastavilo sa magatom koji je imao odlicne rezultate...covjeku je data noga za jednog neiskusnog klinsmana,koji je imao viziju :D dovodzenje americkih i kanadskih fitnes trenera,kao i igraca....kao da su oni prvaci u fudbalu hahahaha e sada patite :D sada sa magatom na celu vec bi bili u vrhu evropskog fudbala,i ravnopravno bi cekali duele sa mancesterom...dokaz da je uli postao senilan,zato je i poslije klinsija promjenio funkciju :D zivio felixs magath

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 mar 2010, 18:18

geronimo je napisao/la:lose, jako lose. :( umor, tamo-vamo ne smije biti opravdanje. zar se uvijek ovakvi blesavi golovi moraju primati.

@Gero danas je bila jedna bajka,znas kako se zvala???
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 mar 2010, 18:21

nemam pojma, mozak mi ne radi :roll: evo satra se trazeci info za robbena.
haj reci sta vrcavo. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 mar 2010, 18:22

sanjinzeljo je napisao/la:nemgu da shvatim zasto poslije decenije uspjeha sa hicfeldom,nije se nastavilo sa magatom koji je imao odlicne rezultate...covjeku je data noga za jednog neiskusnog klinsmana,koji je imao viziju :D dovodzenje americkih i kanadskih fitnes trenera,kao i igraca....kao da su oni prvaci u fudbalu hahahaha e sada patite :D sada sa magatom na celu vec bi bili u vrhu evropskog fudbala,i ravnopravno bi cekali duele sa mancesterom...dokaz da je uli postao senilan,zato je i poslije klinsija promjenio funkciju :D zivio felixs magath
o cemu ti ovo je jedan obicni poraz kojim nista nije izgubljeno...i u sezoni 2000/01 je bilo cudnih poraza pa se bayern progurao i do titule prvenstva i lige prvaka, a i ova ekipa je vec u finalu njemackog kupa i jos uvijek prva u prvenstvu pa i ako ga izgubi veceras vratit ce i to sljedece subote....protiv manchestera sam i dalje uvjeren u uspjeh
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 mar 2010, 18:25

Dabar je napisao/la:jbg zato robena i nisu htjeli u realu,covjek ne može da spoji 2 utakmice a da se ne ozljedi
robben je spojio mnogo utakmica uspjesnih ove sezone...jel ti pratis fudbal??????????'
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 27 mar 2010, 18:28

geronimo je napisao/la: da li se ubiti u pivi, otici u teretanu ili uzeti onu saku apaurina sto kolege predlozise. :(
To prvo cu veceras vjerovatno. Samo ce bit nesto zesce. To drugo sam danas vec odradio prije utakmice, nemam kuveta vise. To trece ne konzumiram. :mrgreen:
KAKAV UVOD PRED MAN.UTD. 'BEM TI ONE MAZLUME NAŠE :twisted:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 27 mar 2010, 18:31

effe_sa je napisao/la:
Dabar je napisao/la:jbg zato robena i nisu htjeli u realu,covjek ne može da spoji 2 utakmice a da se ne ozljedi
robben je spojio mnogo utakmica uspjesnih ove sezone...jel ti pratis fudbal??????????'
pa naravno da pratim to što sam reko 2 utakmice,nisam misklio ozbiljno,a realno gledano jedan je od igrača koji najviše vremena provodi na nekakvim terapijama i sl.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 27 mar 2010, 18:34

Drei Tage vor dem Viertelfinal-Hinspiel in der Champions League gegen Manchester United bangt der FC Bayern um den Einsatz von Arjen Robben. Der Flügelflitzer zog sich im Bundesligaspiel des Rekordmeisters gegen den VfB Stuttgart eine Zerrung in der Wade zu. „Vielleicht ist es nicht so schwer, aber es wird schwierig für das Spiel gegen Manchester United“, sagte FCB-Trainer Louis van Gaal nach der 1:2-Niederlage gegen die Schwaben. „Wir hoffen, dass es reicht.“ Robben war gegen den VfB zunächst geschont und erst in der zweiten Halbzeit eingewechselt worden.

ima nade za Robbena ;)
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.