FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
kao sto i rekoh tokom sedmice fiksna 2...izgubljeno od stutgarta,ali sta je sa robenom za utorak
jeli to i svajni i roben neigraju protiv mancestera...pa to je 3 razlike za mancester u minkenu 
-
deni_m1312
- Kontakt:
stvarno smo losi.Ne znam zasto izbaci Olica a ne Klose,Ola trci,bori se pa i gol je dao dok Klose stvarno vise nije ni za neku prosjecnu Bundesligasku ekipu a kamoli za Bayern.A Roben povrijedjen nesto trckara umjesto da izadje i sacuva sto se sacuvati moze......a Van Gaal se nije pomjerio sa klupe,niti je na bilo kakav nacin reagovao 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jbt hajde sto smo izgubili, ali sta se desi sa Robbena. Ode sve u MP3.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Disappointed .
Još nema Bastina protiv United u Utorak. Ovakvom igrom nemamo šanse.Ljudi moji, Uli, Nerlinger i raja, a u Karl-Heinzu, pto pustište Lucia, vi niste normalni ni sekunde.
Moga najdražeg igrača su prodali tek tako. Tek se sada vidim epilog svega toga, pta će ti dobar napad, kada ti je odbrana puša.
Još nema Bastina protiv United u Utorak. Ovakvom igrom nemamo šanse.Ljudi moji, Uli, Nerlinger i raja, a u Karl-Heinzu, pto pustište Lucia, vi niste normalni ni sekunde.
Moga najdražeg igrača su prodali tek tako. Tek se sada vidim epilog svega toga, pta će ti dobar napad, kada ti je odbrana puša.
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
112 minuta protiv salkea je bilo previse tako da im je tesko igrati sa jakcim ekipama...sada poslije mancestera mislim da se u gelzenkirhenu nemogu nadati bodovima
jos ako salke dobije veceras ide i titula polagano... ipak imate taj vazni kup 
Moja statistika.omerbavarac je napisao/la:Jbt hajde sto smo izgubili, ali sta se desi sa Robbena. Ode sve u MP3.
lose, jako lose.
umor, tamo-vamo ne smije biti opravdanje. zar se uvijek ovakvi blesavi golovi moraju primati.
cudi me da se ovako mala ekipa iskupila poslije ove blamaze. nista sanjine, ostajes usamljen.
vise od poraza me boli ova povreda robbena
bio bih vise nego zahvalan onome ko me prvi obraduje da javi ovdje da povreda nije toliko ozbiljna.
po prvim informacijama, gaal ne vjeruje da ce moci igrati protiv mufc-a.
jao tuge, a toliko sam zelio ovaj mec i to naravno u sto jacem sastavu.
nista, sad razmisljam kako ovaj bijes i razocarenje savladati. da li se ubiti u pivi, otici u teretanu ili uzeti onu saku apaurina sto kolege predlozise.
...ili mozda sve zajedno.
edit: i to sve jos na jubilarnoj 500 stranici. pih, koji baksuzi.
cudi me da se ovako mala ekipa iskupila poslije ove blamaze. nista sanjine, ostajes usamljen.
vise od poraza me boli ova povreda robbena
nista, sad razmisljam kako ovaj bijes i razocarenje savladati. da li se ubiti u pivi, otici u teretanu ili uzeti onu saku apaurina sto kolege predlozise.
Vom Jäger zum Gejagten
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
sada ce bajern pokazati koliko vrjedi kao ekipa...mozda je bolje bilo igrati sa ovom danasnjom formacijom protiv salkea u kupu...ovako u kupu istrosio bitne igrace...umor je i vise nego primjetan....nemogu da vjerujem da je van gaal-u kup bitniji od prvenstva,ili mozda nije ocekivao tako tesku tekmu protiv salkea..
ako jest izgleda da je podcjenio puno boljeg trenera od sebe... velikog felixa....bajernova velika greska,otpustanje magatha za dovodzenje klinsija.... jos ako se uzme u obzir odlazak lucija,kojeg je klinsman odbacio,a standardan u puno boljoj ekipi intera....puno je klinsman kostao bajern....zapravo jos uvjek ga kosta... 3 najplaceniji trener
hahahahah nije mi vas zao!!!
poraz jeste tesko pao realno je ocekivati da ce se izgubiti prvo mjesto...o robbenu jos nisam nasao informacije koliko je ozbiljna povreda.....al ljudi glavu gore, sve ce ovo dobro izac...igraci su bili umorni, psiholoski optereceni utakmicom protiv manchester uniteda....protiv ManU ce to biti drugacija utakmica svi ce biti motivisani.....mislim da cemo u toj utakmici tijesno pobijedit.....nece se i onako nista u utorak odluciti sve ce ostati otvoreno do revans utakmice....a u bundesligi cemo sve ispraviti u narednoj utakmici protiv schalkeageronimo je napisao/la:lose, jako lose.umor, tamo-vamo ne smije biti opravdanje. zar se uvijek ovakvi blesavi golovi moraju primati.
cudi me da se ovako mala ekipa iskupila poslije ove blamaze. nista sanjine, ostajes usamljen.![]()
vise od poraza me boli ova povreda robbenabio bih vise nego zahvalan onome ko me prvi obraduje da javi ovdje da povreda nije toliko ozbiljna.
![]()
nista, sad razmisljam kako ovaj bijes i razocarenje savladati. da li se ubiti u pivi, otici u teretanu ili uzeti onu saku apaurina sto kolege predlozise.![]()
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
jbg zato robena i nisu htjeli u realu,covjek ne može da spoji 2 utakmice a da se ne ozljedi
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
nemgu da shvatim zasto poslije decenije uspjeha sa hicfeldom,nije se nastavilo sa magatom koji je imao odlicne rezultate...covjeku je data noga za jednog neiskusnog klinsmana,koji je imao viziju
dovodzenje americkih i kanadskih fitnes trenera,kao i igraca....kao da su oni prvaci u fudbalu hahahaha e sada patite
sada sa magatom na celu vec bi bili u vrhu evropskog fudbala,i ravnopravno bi cekali duele sa mancesterom...dokaz da je uli postao senilan,zato je i poslije klinsija promjenio funkciju
zivio felixs magath
@Gero danas je bila jedna bajka,znas kako se zvala???geronimo je napisao/la:lose, jako lose.umor, tamo-vamo ne smije biti opravdanje. zar se uvijek ovakvi blesavi golovi moraju primati.
cudi me da se ovako mala ekipa iskupila poslije ove blamaze. nista sanjine, ostajes usamljen.![]()
vise od poraza me boli ova povreda robbenabio bih vise nego zahvalan onome ko me prvi obraduje da javi ovdje da povreda nije toliko ozbiljna.
![]()
nista, sad razmisljam kako ovaj bijes i razocarenje savladati. da li se ubiti u pivi, otici u teretanu ili uzeti onu saku apaurina sto kolege predlozise.![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
nemam pojma, mozak mi ne radi
evo satra se trazeci info za robbena.
haj reci sta vrcavo.
haj reci sta vrcavo.
Vom Jäger zum Gejagten
o cemu ti ovo je jedan obicni poraz kojim nista nije izgubljeno...i u sezoni 2000/01 je bilo cudnih poraza pa se bayern progurao i do titule prvenstva i lige prvaka, a i ova ekipa je vec u finalu njemackog kupa i jos uvijek prva u prvenstvu pa i ako ga izgubi veceras vratit ce i to sljedece subote....protiv manchestera sam i dalje uvjeren u uspjehsanjinzeljo je napisao/la:nemgu da shvatim zasto poslije decenije uspjeha sa hicfeldom,nije se nastavilo sa magatom koji je imao odlicne rezultate...covjeku je data noga za jednog neiskusnog klinsmana,koji je imao vizijudovodzenje americkih i kanadskih fitnes trenera,kao i igraca....kao da su oni prvaci u fudbalu hahahaha e sada patite
sada sa magatom na celu vec bi bili u vrhu evropskog fudbala,i ravnopravno bi cekali duele sa mancesterom...dokaz da je uli postao senilan,zato je i poslije klinsija promjenio funkciju
zivio felixs magath
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
robben je spojio mnogo utakmica uspjesnih ove sezone...jel ti pratis fudbal??????????'Dabar je napisao/la:jbg zato robena i nisu htjeli u realu,covjek ne može da spoji 2 utakmice a da se ne ozljedi
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
To prvo cu veceras vjerovatno. Samo ce bit nesto zesce. To drugo sam danas vec odradio prije utakmice, nemam kuveta vise. To trece ne konzumiram.geronimo je napisao/la: da li se ubiti u pivi, otici u teretanu ili uzeti onu saku apaurina sto kolege predlozise.![]()
KAKAV UVOD PRED MAN.UTD. 'BEM TI ONE MAZLUME NAŠE
pa naravno da pratim to što sam reko 2 utakmice,nisam misklio ozbiljno,a realno gledano jedan je od igrača koji najviše vremena provodi na nekakvim terapijama i sl.effe_sa je napisao/la:robben je spojio mnogo utakmica uspjesnih ove sezone...jel ti pratis fudbal??????????'Dabar je napisao/la:jbg zato robena i nisu htjeli u realu,covjek ne može da spoji 2 utakmice a da se ne ozljedi
- roy_makaay
- Kontakt:
Drei Tage vor dem Viertelfinal-Hinspiel in der Champions League gegen Manchester United bangt der FC Bayern um den Einsatz von Arjen Robben. Der Flügelflitzer zog sich im Bundesligaspiel des Rekordmeisters gegen den VfB Stuttgart eine Zerrung in der Wade zu. „Vielleicht ist es nicht so schwer, aber es wird schwierig für das Spiel gegen Manchester United“, sagte FCB-Trainer Louis van Gaal nach der 1:2-Niederlage gegen die Schwaben. „Wir hoffen, dass es reicht.“ Robben war gegen den VfB zunächst geschont und erst in der zweiten Halbzeit eingewechselt worden.
ima nade za Robbena
ima nade za Robbena
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.