AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Ne moze gore, jos kad u decembru budu imali gostovanje na -25 u Moskvi...
Bar je prenos zagarantovan, skoro svako kolo
Tako je malo nedostajalo da uletimo u grupu H, bila bi po mjeri.
Ako nista, ispunila se zelja mnogima, da marokanskom placeniku Manolas objasni neke stvari
Bar je prenos zagarantovan, skoro svako kolo

Tako je malo nedostajalo da uletimo u grupu H, bila bi po mjeri.
Ako nista, ispunila se zelja mnogima, da marokanskom placeniku Manolas objasni neke stvari

E neka smo izvukli Bajern zbog Benatije pa nek nam uvale 5 komada zaboli me.Grupa je najaca ali nema predaje sve je moguce.
Ako nista trebali bi u najgorem slucaju izboriti to trece mjesto a i Totti ce malo izudarati Mehdija
Jedva cekam tekme
Ako nista trebali bi u najgorem slucaju izboriti to trece mjesto a i Totti ce malo izudarati Mehdija

Jedva cekam tekme

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prizvali ste diva, dobili ste diva. 
Sretno.

Sretno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Roma prolazi grupu na racun Citya. Nikakvo zadovoljavanje trecim mjestom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Roma-CSKA Mosca, 17 settembre
Manchester City-Roma, 30 settembre
Roma-Bayern Monaco, 21 ottobre
Bayern Monaco-Roma, 5 novembre
CSKA Mosca-Roma, 25 novembre
Roma-Manchester City, 10 dicembre
Manchester City-Roma, 30 settembre
Roma-Bayern Monaco, 21 ottobre
Bayern Monaco-Roma, 5 novembre
CSKA Mosca-Roma, 25 novembre
Roma-Manchester City, 10 dicembre
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
To meni nešto? Jbg teško mi pala prodaja Mehdija, ne zbog njega samog, radije bi ga na tribinama, nego šta će biti kad dođu ponude za Iturbea, Pjanića, Strootmana...Calcio7 je napisao/la:Ko se sve danas naziva navijacem Rome, svasta.

Što se lp tiče dobro je da prva se igra kući sa CSKA iako su oni favoriti u duelu sa nama, sasvim dobra ekipa koja često igra u Europi, al početi sa 3 bobe bi bilo odlično.
Piše se da je Radamel potpisao za Real, ako je Benzema available trebali bi ga pokušati dovesti.
embrace the chaos
pozz za sve navijace ROME...
Ako je stvarno zelio toliko da ode benatio,svu recu ovog svijeta mu zelim...ROMA ce bit jos jaca to je sigurno.vijerujem u ovaj projekat sa Sab.
A sto se tice LP i grupe..donekle sam zadovoljan bice lijepi tekmi za gledanje i vijerujem u prolaz ...
pozzz..!!!
Ako je stvarno zelio toliko da ode benatio,svu recu ovog svijeta mu zelim...ROMA ce bit jos jaca to je sigurno.vijerujem u ovaj projekat sa Sab.
A sto se tice LP i grupe..donekle sam zadovoljan bice lijepi tekmi za gledanje i vijerujem u prolaz ...
pozzz..!!!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Koji baksuz trebaš biti da nakon tolikih godina uđeš u Ligu prvaka i odmah ovakvu grupu dobiješ... Nema veze, bitno je da će se u Rimu opet gledati vrhunske utakmice, a rezultati kakvi god budu, ne može se ovdje ništa predvidjeti.
Možda ovo natjera Sabatinija na kupovinu nekog napadača.
Možda ovo natjera Sabatinija na kupovinu nekog napadača.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ja sam recimo siguran da Vucica moze do 2. mjesta glat, i to remijem kod Citya i pobjedom u Rimu..
Veliko mozete bit iznenadjenje, nije vas bilo neko vrijeme kao i Liverpoola , i igrate opusteno... Sretno svakako pa da prodjemo i jedni i drugi !
Veliko mozete bit iznenadjenje, nije vas bilo neko vrijeme kao i Liverpoola , i igrate opusteno... Sretno svakako pa da prodjemo i jedni i drugi !
FC Bayern !!!!!
Sta ce biti? Pa bice ono sto se desava i mnogo jacim i trofejnijim klubovima od Rome. Ostat ce bez najboljih igraca. I da budu vladari Serie A opet ce ostati bez najboljih igraca jer je liga trenutno ocajna. Mene boli sve sto se desava sa Milanom, ali eto primjera kako si nemocan. Dodje jedan mrtvi PSG i otme ti Silvu i Ibru, dodje Monaco i otme ti Falcaoa. Tuga i jad.Denno je napisao/la:To meni nešto? Jbg teško mi pala prodaja Mehdija, ne zbog njega samog, radije bi ga na tribinama, nego šta će biti kad dođu ponude za Iturbea, Pjanića, Strootmana...Calcio7 je napisao/la:Ko se sve danas naziva navijacem Rome, svasta.![]()
Što se lp tiče dobro je da prva se igra kući sa CSKA iako su oni favoriti u duelu sa nama, sasvim dobra ekipa koja često igra u Europi, al početi sa 3 bobe bi bilo odlično.
Piše se da je Radamel potpisao za Real, ako je Benzema available trebali bi ga pokušati dovesti.
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- franklampard8
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
L'Equipe reports that Roma and PSG have reached an agreement for the transfer of Rabiot: €15m.

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Unknown Genius
- Kontakt:
Nije mi jasno šta će od još jednog veznog, ali nikako. I to u situaciji gdje im je prijeko potreban napadač.IlPrincipe je napisao/la:L'Equipe reports that Roma and PSG have reached an agreement for the transfer of Rabiot: €15m.![]()
Jedino ako planiraju prodati Pjanića, u šta čisto sumnjam.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Duga sezona a i liga prvaka je tu. Bit će i povreda i loše forme neka dobrih igrača. Ali fakat Roma plače za jednim top napadačem. Je li ko došao u zamjenu za Benatiu ne upratih, onaj grk se spominjao?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- IlCapitano
- Kontakt:
Kao što sam i drugoj temi rekao, ne vjerujem da je istina. Imaju 4 igrača koji imaju kvalitetu za prvi sastav. Ucan i Keita daju širinu, Florenzi može igrati u vezi i da daju sad 15 miliona za 7. veznjaka koji je u zadnjoj godini ugovora? Čisto sumnjam.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ali imaju već četvoricu koji su sigurno za prvih XI ekipe koja igra Ligu prvaka (Nainggolan, Strootman, Pjanić i DDR), tu je i iskusni Keita te dvije mlada nada Ucan (koji će biti igračina). A sad ako plate Rabiota 15 miliona, neće ga na klupu staviti sigurno, ne mogu baš toliki luksuz sebi dozvoliti.
I da, došao je Manolas kao zamjena za Marokanca.
I da, došao je Manolas kao zamjena za Marokanca.
Manolas je vec stigao._forzamilan_ je napisao/la:Duga sezona a i liga prvaka je tu. Bit će i povreda i loše forme neka dobrih igrača. Ali fakat Roma plače za jednim top napadačem. Je li ko došao u zamjenu za Benatiu ne upratih, onaj grk se spominjao?
embrace the chaos
Upravo tako. Jbt dat 15 mil. za nedokazanog igrača koji je u zadnjoj godini ugovora a još im i nije prijeko potrebanIlCapitano je napisao/la:Kao što sam i drugoj temi rekao, ne vjerujem da je istina. Imaju 4 igrača koji imaju kvalitetu za prvi sastav. Ucan i Keita daju širinu, Florenzi može igrati u vezi i da daju sad 15 miliona za 7. veznjaka koji je u zadnjoj godini ugovora? Čisto sumnjam.

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Momak je pravo talentovan al 15 miliona? To je već previše, Juventus ga je htio besplatno dovest, nisu htjeli više od 3-4 miliona da daju, a 15..... 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.