Ajde smiri se malo. Tih godina se Juventus borio za titulu sa Milanom, ne sa Empolijem. Zato ti i dajem snimke 2 derbija u kojima je Milan osvojio 1 bod, a Juventus 4, a trebalo je da bude obratno. Nije zbog sudijskih gresaka.JuveSissoko je napisao/la:ovakav video i danas mozes napravit za inter a pomalo za ostale ekipe,nako sitno nesto, i sta cemo sad??? hocemo li opet pravit farsopoli?? pa necemo,nije vise interesantnoMaGiCa je napisao/la:@JuveSissoko i ostali
E konacno sam nasao video koji sam trazio. Ajde apologete da vas sad vidim:
[youtube][/youtube]
Grazie Don Luciano!
p.s. kako ti lijepo presutis neke cinjenice koje su radjene protiv Juventusa a stavljas kamaru snimaka s druge strane, to ti je ono, uzmi sta ti odgovara, a sam si rekao da je Juve ti najogavniji klub,tako da si objektivan kao sudije na sudjenju calciopoli, kad uzmu snimke razgovora koje im odgovaraju a 170 000 snimaka nako nestane, jer brate na njima su inter i Milan malo ekspilicitniji, i sad kad dodjose tih 170 000 snimaka "neko" bi da ponisti sudjenje, jer toboze sudkinja Casoria nema pojma o fudbalu, smeta im jer sudkinju ne interesuje ko je Moggi , ko su mu jarani, ne prati fudbal, ne poziva se na raniji skandal jer ga nije ni pratila,niti zna "sutnut" loptu , zapravo im smeta sto je nepristrasna,al obrlatice oni nju na kraju, jaci su, tako to ide
i jos nesto, ti ocito navijas za Milan koliko i za Napoli, Juve ti je najogavniji,tako da tvoji sudovi o ovom klubu i njegovim utakmicama ne piju vode, pristrasan si do bola, pun mrznje,tako da te tvoje snimke i dokaze mozes stavit u ravan sa Morattievim sranjima, tebe treba uzet kao jos jednog interovca na sudjenju ili slicno, nema potrebe da nam ti nesto objasnjavas,jer znamo kakav je "izvor " objasnjenja, nekada nije bitno sta se pise ili zakljucuje,nego je bitno KO pise i zakljucuje, kao kad pravnik a dosta ih je to reklo, daj mi kakve hoces dokaze koji su protiv mog klijenta, necu ih osporit, al samo mi daj priliku da osporim sudiju i da "nabavim svog" sudiju,koji mi odgovara vise, te onda dokaze mozes macku o rep, dakle ne radi se o dokazima,nego o sudijama kao sto si ti i oni u farsopoliu, takvi bi Juve izbacili u Seriu B opet samo zbog Krasicevom recimo glumnjenja penala, takve sudije nisu relevantne da pricaju o Juventusu, drzi se Milana i Napolia, dvije velike ljubavi
Stavljeno je i iz 1998e kad je Juve "bio bolji" i od Intera.
Prava je steta sto nema ovakvih klipcica i za 80e kad se potkradala Roma, a Juve bio sampion. Ili kad se potkradao Krolov Napoli, a Juve bio sampion.
To da je Juventus bio kompaktniji i sl. u to veruj koliko hoces, a ja sam video tu kompaktnost u Evropi, gde vas nije izbacio ko vas nije sreo. Sramna ispadanja od La Corune, Arsenala, Liverpoola, provlacenja protiv Werdera i slicnih su bila dokaz te "kompaktnosti". Za to vreme, manje "kompaktna" ekipa je igrala finala i polufinala LS i osvajala isto. Smrdi nesto? Dabome da smrdi.