Musa je poprilicno brz za svoju visinu i to mu je NBA nivo atribut. Ovo ostalo se slažeminvincible1921 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 02:15cini ti seNeutral je napisao/la: ↑01 jan 2021, 04:41Džanan ima dobar attitude za NBA, ali nema šut zbog kojeg nikad neće biti ozbiljan igrač u NBA. Njegov stil igre u teorije izgleda jako dobar u NBA, a evo, u realnosti se pokazao kao prava katastrofa.
Popravio je tijelo, ima tu i više mišićne mase, rekao bih da ima i veću eksplozivnost, ali bez šuta si polovan igrač za najveću rank košarke na svijetu.
Nije dovoljno brz za vanjsku igru ..cak ni blizu..
Nije dovoljno jak i visok za unutra...jos dalje nego prvo..
Sut ispod svakog prosjeka za nekog ko bi trebao da na tom gradi karijeru
U odbrani prosjek
Znaci covjek apsolutno nema nista za nba..to sto mu se biceps poveco nije argument
Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- invincible1921
- Kontakt:
Visnu da , ali kojeg on beka ili krilo moze uzet 1na1 ?BosniaBoston je napisao/la: ↑04 jan 2021, 02:18Musa je poprilicno brz za svoju visinu i to mu je NBA nivo atribut. Ovo ostalo se slažeminvincible1921 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 02:15cini ti seNeutral je napisao/la: ↑01 jan 2021, 04:41Džanan ima dobar attitude za NBA, ali nema šut zbog kojeg nikad neće biti ozbiljan igrač u NBA. Njegov stil igre u teorije izgleda jako dobar u NBA, a evo, u realnosti se pokazao kao prava katastrofa.
Popravio je tijelo, ima tu i više mišićne mase, rekao bih da ima i veću eksplozivnost, ali bez šuta si polovan igrač za najveću rank košarke na svijetu.
Nije dovoljno brz za vanjsku igru ..cak ni blizu..
Nije dovoljno jak i visok za unutra...jos dalje nego prvo..
Sut ispod svakog prosjeka za nekog ko bi trebao da na tom gradi karijeru
U odbrani prosjek
Znaci covjek apsolutno nema nista za nba..to sto mu se biceps poveco nije argument
=\_1921_/=
- BosniaBoston
- Kontakt:
On je visinski četvorka u NBA trenutno i većinu istih bi mogao probiti. “Jedini” problemi su ti što nema mase za tu poziciju pa zbog tog mora igrati SG/SF koje ne može uzeti na dribling , što mu je slab šut, što desni ulaz ne postoji i što pravi katastrofalne odluke kad se odluči na prodor.invincible1921 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 02:26
Visnu da , ali kojeg on beka ili krilo moze uzet 1na1 ?
#Punoljetstvo
- invincible1921
- Kontakt:
1. Ovi sto pisu o EL ..jbt ko da ce doc i napravit kontendera gdje god dodje...smio bi se zakleti da nece imat 10ppg..Pa mislim ispade covjek nivo mike jamesa ...sto je najgore sad ce neko napisat i da je bolji..
2. U NBA je bas malo igraca losijih od Muse ako ih uopste i ima..provuce se tu i taml neko ali vecina ih sobije otkaze nakon mjesec..vjerujem da bi i vise pokazali da su imali Musinu sansu. Uostalom 90% nba igraca pogotovo vanjskih ce bez problema bit glavni igraci u vecini EL ekipa..musa vrlo tesko. Mislim evo banaln primjer Wanamaker
3. Sto se tice snimaka...gluposti. Trenirao sam 10 godina nisam vezao mozda 15 torjki u nizu jer nisam nesto ni ganjao to vise sam bio sklon samoj igri i kosevima na sve nacine..al eo imam jarana koji nikad nije trenirao nego baskteas iz mahale. Nije neki igrac al trojka nemoguca. Ovaj sut 10torjki smio bi sta god hoce da ce svaki put bar 7 ubacit ...to su gluposti.
2. U NBA je bas malo igraca losijih od Muse ako ih uopste i ima..provuce se tu i taml neko ali vecina ih sobije otkaze nakon mjesec..vjerujem da bi i vise pokazali da su imali Musinu sansu. Uostalom 90% nba igraca pogotovo vanjskih ce bez problema bit glavni igraci u vecini EL ekipa..musa vrlo tesko. Mislim evo banaln primjer Wanamaker
3. Sto se tice snimaka...gluposti. Trenirao sam 10 godina nisam vezao mozda 15 torjki u nizu jer nisam nesto ni ganjao to vise sam bio sklon samoj igri i kosevima na sve nacine..al eo imam jarana koji nikad nije trenirao nego baskteas iz mahale. Nije neki igrac al trojka nemoguca. Ovaj sut 10torjki smio bi sta god hoce da ce svaki put bar 7 ubacit ...to su gluposti.
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nema on ni tehnike ...dok je protiv kadeta moglo prolazit na silu davo je koseve. Eo ja ne mogu zamislit da on igra ledjima kosu ni protiv stolice a kamol igraca..a tek NBA igraca...mislim da uopste nije toliko ni do snage.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 jan 2021, 02:29On je visinski četvorka u NBA trenutno i većinu istih bi mogao probiti. “Jedini” problemi su ti što nema mase za tu poziciju pa zbog tog mora igrati SG/SF koje ne može uzeti na dribling , što mu je slab šut, što desni ulaz ne postoji i što pravi katastrofalne odluke kad se odluči na prodor.invincible1921 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 02:26
Visnu da , ali kojeg on beka ili krilo moze uzet 1na1 ?
=\_1921_/=
Musa u Detroitu

Joj ali koliko ocajan moras biti da se pozivas na trice sa treninga iz mjesta hahaha. Pa yebote ja se sjecam bio klinac i na ljetni raspust dosao neki kosarkas Partizana vjerovatno junior lik tako iz mjesta sipao i vise od 10 zaredom, poslije vise nisam cuo za njega, ne vjerujem da je dalje od Srpske lige.
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Slobodas pobijedio, kljucaj temu. 

Ja prvo konto vratio ga Detroit 

-
- Kontakt:
E yebo te dan , kontam jesi dobar kako ne kontaš , upitnika stavio

Moglo bi se i za njegovu karijeru u NBA ovo iskoristiti realno

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Priča se da je Musa poceo polagati za Kamion i da je kupio Piterbilta, u slucaju ako ne pronadje novi košarkaški angažman u Americi. Posto se ne zeli vratiti u Europu, to mu je pametan potez, plan B je kamion, kao pravi Bošnjo ce imat dobro placen posao.
Ma mlad je on, moze dogodine opet na draft da se prijavi
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Azmir Husic trazi vozaca u doba pandemije. Treba vidjeti s Musom da vozi barem po ugovoru o djelu, u periodu kada odmara od sutiranja za tri poena.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Chapman1886
- Kontakt:
baš užas nisu mu dali ni slika za instagram da nakupi,u bruklinu se bar sa durantom sliko
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Prve godine sa mnom je u Bruklinu bio Tornike Šengelija. Slali su ga u Razvojnu NBA ligu, pa ga vraćali. Čak je igrao više od Džanana, ali odlučio je da prihvati ponudu Baskonije i vratio se u Evropu. Dobije je šansu i napravi sjajnu karijeru. Sada ima deset ekipa u NBA koje žele Šengeliju, ali i pored interesovanja iz NBA prihvatio je ponudu CSKA. Mladim igračima uvek predlažem da što duže ostanu u Evropi kako bi neke stvari naučili, stekli iskustvo i samopouzdanje i tek onda idu u NBA. Ja sam otišao kasno, tek sa 27 godina, više da odradim i taj deo. Realno nikad mi se nije sviđala opcija da sedim na klupi. Musa ne igra poslednje dve godine, a to utiče mnogo na njegov razvoj. U NBA su ekipe formirane, sezona je počela, klubovi imaju strategiju sa kim žele da igraju i sada je teško bilo gde da upadne.“
Mirza Teletović
Mirza Teletović
Zna li Mirza da Musa 100 trica na treningu ubacujebombaysaphire je napisao/la: ↑05 jan 2021, 19:05Prve godine sa mnom je u Bruklinu bio Tornike Šengelija. Slali su ga u Razvojnu NBA ligu, pa ga vraćali. Čak je igrao više od Džanana, ali odlučio je da prihvati ponudu Baskonije i vratio se u Evropu. Dobije je šansu i napravi sjajnu karijeru. Sada ima deset ekipa u NBA koje žele Šengeliju, ali i pored interesovanja iz NBA prihvatio je ponudu CSKA. Mladim igračima uvek predlažem da što duže ostanu u Evropi kako bi neke stvari naučili, stekli iskustvo i samopouzdanje i tek onda idu u NBA. Ja sam otišao kasno, tek sa 27 godina, više da odradim i taj deo. Realno nikad mi se nije sviđala opcija da sedim na klupi. Musa ne igra poslednje dve godine, a to utiče mnogo na njegov razvoj. U NBA su ekipe formirane, sezona je počela, klubovi imaju strategiju sa kim žele da igraju i sada je teško bilo gde da upadne.“
Mirza Teletović

“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.