Džanan Musa

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Profesor
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la Profesor » 02 jan 2021, 22:49

HeraklitMracni je napisao/la:
02 jan 2021, 16:05
Evo Musa prodaje nesto u zalagaonici sad bilo na History valjda neke medalje :D

slika
mozda prsten :?:

Prophet
Kontakt:

Post Postao/la Prophet » 02 jan 2021, 23:17

Aspect je napisao/la:
02 jan 2021, 22:17
:clap: :rol:

Kad nemaš šta pametno reć' bolje ništa ne govorit.

Jel' i jaran u NBA bio, pa nije uspio pa u hotel otišao radit? :rol: :rol:

Kakvih sve likova ovdje ima :rol: :rol: :rol:
Nije bio u NBA, ali je imao sasvim dovoljno talenta da na vrhuncu svoje karijere (koji nikad nije došao) to možda i uspije. No, on nije mogao doći do nje upravo zbog kurcevitog stava u ranim 20-im i 'ta ce njemu neko reći kako igrati. Ako nisi uspio pročitati između redova, za tebe cu zbog specijalnih potreba uprošteno napisati. Dzaba ti i talenat, treninzi, sprave, teretana ako ti u glavi nisi posložen. Koliko je igrača uspjelo samo zbog svoje mentalne stabilnosti i usmjerenosti prema cilju. A sa druge strane koliko je njih propalo zbog neozbiljnosti i zajebancije. Musa neće raditi u hotelu, ali je tužno da nekad najveći bh talenat nije uspio u NBA, a imao je sjajnu priliku da stekne ime u svijetu. To ne znači da neće mozda nekad opet otići, ali je realnost da se takva šansa pruzi jednom u životu. Ako je on ispunio svoj cilj, pošteno, nek trenira uz ritam Jale i Bube i čeka šta će mu Miško naći, u najboljim godinama. Živio ti meni
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 02 jan 2021, 23:57

Ghuraba je napisao/la:
02 jan 2021, 06:37
babino je napisao/la:
02 jan 2021, 06:10
Ghuraba je napisao/la:
02 jan 2021, 04:21
Ma ti si bio stroj za koseve u svoje vrijeme.

Ja samo znam da neko ko je s 18 godina imao oko 1/3 za 3 kroz cijelu sezone ne moze biti uzasan suter, a vi ga takvim zelite predstaviti. Eto pred nama je aBd, vidjet cemo ko ce biti u pravu i hocemo li u Musi imati sasvim solidnog sutera s distance, ili samo jos jednog Vrabca i Simmonsa.
jos koji post i ja cu pomisliti da se guzobran krije iza tvog imena haha
Hahaha, prozivat cu ja vas kad Musa dodje u EL i kad hladno ode na 15+ ppg. :mrgreen:
Trentno je kako vidim 6 igraca sa preko 15ppg u EL, jel mislis da je Musa na njihovom nivou?

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 03 jan 2021, 00:09

JHam je napisao/la:
02 jan 2021, 23:57
Trentno je kako vidim 6 igraca sa preko 15ppg u EL, jel mislis da je Musa na njihovom nivou?
Naravno da trenutno nije na tom nivou i zezao sam se u tom postu. Medjutim, ne mislim da bi mu trebalo puno vremena da dodje na taj nivo. Da odradi recimo ovu sezonu u Baskoniji sa solidnom minutazom i poenterskim ucinkom, vjerujem da bi vec u narednoj bez problema mogao ici na 12-13 ppg. Ako jedan Kruno Simon moze biti na tim prosjecima, moze i Musa sigurno.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 03 jan 2021, 00:29

Ghuraba je napisao/la:
03 jan 2021, 00:09
JHam je napisao/la:
02 jan 2021, 23:57
Naravno da trenutno nije na tom nivou i zezao sam se u tom postu. Medjutim, ne mislim da bi mu trebalo puno vremena da dodje na taj nivo. Da odradi recimo ovu sezonu u Baskoniji sa solidnom minutazom i poenterskim ucinkom, vjerujem da bi vec u narednoj bez problema mogao ici na 12-13 ppg. Ako jedan Kruno Simon moze biti na tim prosjecima, moze i Musa sigurno.
Kruno je za Džanana doktor košarke lično , nikakve fizikalije ali zato glava za NBA , šteta što su ga fizikalije unazadile ...
Tako jednostavno igra košarku , slično kao i Sloukas ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 jan 2021, 01:25

Ghuraba je napisao/la:
Upravu je za ovo, vecina ove raje sto je trenirala kosarku je ovako iz mjesta moglo pogoditi bruku trica, mislim da svaki ozbiljan kosarkas moze na treningu ovo ko i Musa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 03 jan 2021, 01:44

legenda reala je napisao/la:
03 jan 2021, 01:25
Ghuraba je napisao/la:
Upravu je za ovo, vecina ove raje sto je trenirala kosarku je ovako iz mjesta moglo pogoditi bruku trica, mislim da svaki ozbiljan kosarkas moze na treningu ovo ko i Musa
Vecina moze pogoditi recimo 11/15, ali neko ko od sale zabije 15/15 ne moze biti uzasan suter, a Musu takvim predstavljaju ovdje. Frajer svaki dan objavljuje ove klipove i storyje i vidi se da zna i moze pogoditi, nebitno sto se radi o obicnom treningu.

Btw, sjecam se kad je Bertans pricao da je imao suterski trening s Vujosevicem i ovaj mu na kraju rekao da ostane i veze jos 10 trica (po 2 s 5 glavnih pozicija) i da je s tim zavrsio trening. Kaze da mu je trebalo nekoliko sati da veze tih 10 pogodjenih suteva s distance.

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 03 jan 2021, 08:42

Ghuraba je napisao/la:
03 jan 2021, 01:44

Btw, sjecam se kad je Bertans pricao da je imao suterski trening s Vujosevicem i ovaj mu na kraju rekao da ostane i veze jos 10 trica (po 2 s 5 glavnih pozicija) i da je s tim zavrsio trening. Kaze da mu je trebalo nekoliko sati da veze tih 10 pogodjenih suteva s distance.
Ostajali smo posle treninga, kako bismo šutirali na izlasku iz blokova i nismo mogli da odemo kući dok ne pogodimo deset trojki u nizu. Neki drugi put šutirali bismo noseći baštenske rukavice. Bilo je mnogo različitih stvari koje su nam na kraju dosta pomogle.

To je strašno težak trening!
O tome ja govorim, čak sam i video postavljao, pa sam ismijavan, ali nema veze.

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 03 jan 2021, 08:44

Ne bi bilo lose da dodje u Cedevitu Olimpiju - uzme ABA i Eurocup i onda ponovo NBA.

Kako na treningu ubacuje trice, ima da sjeva na utakmicama. Nadam se.

Roko Leni Ukić napušta Olimpiju, a Musa je bolji od Murića.

Musa na ovim treninizima ne trči, nema blokova, nema baštanskih rukavica, .... on samo sa mjesta baca.
dobre guzove ima Belma

Aspect
Kontakt:

Post Postao/la Aspect » 03 jan 2021, 10:17

Prophet je napisao/la:
02 jan 2021, 23:17
Aspect je napisao/la:
02 jan 2021, 22:17
:clap: :rol:

Kad nemaš šta pametno reć' bolje ništa ne govorit.

Jel' i jaran u NBA bio, pa nije uspio pa u hotel otišao radit? :rol: :rol:

Kakvih sve likova ovdje ima :rol: :rol: :rol:
Nije bio u NBA, ali je imao sasvim dovoljno talenta da na vrhuncu svoje karijere (koji nikad nije došao) to možda i uspije. No, on nije mogao doći do nje upravo zbog kurcevitog stava u ranim 20-im i 'ta ce njemu neko reći kako igrati. Ako nisi uspio pročitati između redova, za tebe cu zbog specijalnih potreba uprošteno napisati. Dzaba ti i talenat, treninzi, sprave, teretana ako ti u glavi nisi posložen. Koliko je igrača uspjelo samo zbog svoje mentalne stabilnosti i usmjerenosti prema cilju. A sa druge strane koliko je njih propalo zbog neozbiljnosti i zajebancije. Musa neće raditi u hotelu, ali je tužno da nekad najveći bh talenat nije uspio u NBA, a imao je sjajnu priliku da stekne ime u svijetu. To ne znači da neće mozda nekad opet otići, ali je realnost da se takva šansa pruzi jednom u životu. Ako je on ispunio svoj cilj, pošteno, nek trenira uz ritam Jale i Bube i čeka šta će mu Miško naći, u najboljim godinama. Živio ti meni
:rol:

Sve je to fino, al' od potencijala za NBA završio u hotelu :clap: Neću reć' da lažeš, al' :rol:

Prophet
Kontakt:

Post Postao/la Prophet » 03 jan 2021, 11:31

"Sasvim dovoljno talenta da na vrhuncu svoje karijere (koji nikad nije došao) to možda i uspije". Pokušaj, još jednom.

Ma nek se vrati u Cedevitu ako je ikako moguće, to mu je najbolji potez u ovom trenutku. Relativno dobro poznaje sredinu, blizu je kuće, što da ne oživjeti karijeru u jednoj ABA ekipi. Biće svakako jedan od glavnih igrača.
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 03 jan 2021, 19:43

Izgleda da se nameracio da postane Curry sudeci po ovim objavama
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jan 2021, 19:45

ovi snimci mogu zavarati samo onog ko nikad nije pogledao kosarkasku tekmu

musa kad bude pogadjao u tekmama, tad neka objavljuje, zajebi ovo s treninga, skoro svaki profesionalni kosarkas to moze

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 03 jan 2021, 20:28

Chinaglia je napisao/la:
03 jan 2021, 19:45

musa kad bude pogadjao u tekmama, tad neka objavljuje, zajebi ovo s treninga, skoro svaki profesionalni kosarkas to moze
Dwight Howard na treningu sutira slobodna preko 80%.. curry neki dan pogodio 103 trice zaredom.. trening i utakmica nebo i zemlja..

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 03 jan 2021, 20:53

#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 03 jan 2021, 21:05

Jel to nema još ništa novo za njega ?

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 03 jan 2021, 21:14

AlphonseKauders je napisao/la:
03 jan 2021, 20:28
Chinaglia je napisao/la:
03 jan 2021, 19:45

Dwight Howard na treningu sutira slobodna preko 80%.. curry neki dan pogodio 103 trice zaredom.. trening i utakmica nebo i zemlja..
Trening pokazuje da ima te suteve u rukama, al utakmice su pokazale da ih nema u glavi jos uvijek, pa sad cekamo izbor nove ekipe da proba to popravit.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

benjo34
Kontakt:

Post Postao/la benjo34 » 03 jan 2021, 21:44

Njemu njegov ego neće dopustit da se vrati u ABA ligu, vjerovatno će izabrat neki Euroligaški tim, u kojem sa ovakvom glavom ne može uspjet.

Toliko sam očekivao od njeg, možda imao i nerealna očekivanja. Mislio sam da će se u Brooklynu boriti za mjesto startera, a on se nije mogao izboriti ni za klupu, još kad dodaš da u mrtvim Pistonsima nije ništa uradio, jbt Josh Jackson, definicija igrača koji nije dobar u glavu, karijeru oživio u Pistonsima. Ovaj naš ništa. Opet ne ljuti me što nije uspio, ljuti me što on očito ne sanja košarku koliko govori. Mjesec dana ne igra, ako ga neko nije potpisao na 2 way deal do sad ne vidim da će i potpisat. Jedino možda ako se neko povrijedi u nekoj ispodprosječnoj ekipi. Mjesec dana bez košarke, zdrav je puno pauze a biće je još sigurno.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 03 jan 2021, 22:14

Ovdje likovi koji gledaju samo naše u košarci tvrde da će nešto bit od njega. :rol:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 jan 2021, 02:15

Neutral je napisao/la:
01 jan 2021, 04:41
Džanan ima dobar attitude za NBA, ali nema šut zbog kojeg nikad neće biti ozbiljan igrač u NBA. Njegov stil igre u teorije izgleda jako dobar u NBA, a evo, u realnosti se pokazao kao prava katastrofa.

Popravio je tijelo, ima tu i više mišićne mase, rekao bih da ima i veću eksplozivnost, ali bez šuta si polovan igrač za najveću rank košarke na svijetu.
cini ti se

Nije dovoljno brz za vanjsku igru ..cak ni blizu..

Nije dovoljno jak i visok za unutra...jos dalje nego prvo..

Sut ispod svakog prosjeka za nekog ko bi trebao da na tom gradi karijeru

U odbrani prosjek

Znaci covjek apsolutno nema nista za nba..to sto mu se biceps poveco nije argument
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.