mozda prstenHeraklitMracni je napisao/la: ↑02 jan 2021, 16:05Evo Musa prodaje nesto u zalagaonici sad bilo na History valjda neke medalje![]()
![]()

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
mozda prstenHeraklitMracni je napisao/la: ↑02 jan 2021, 16:05Evo Musa prodaje nesto u zalagaonici sad bilo na History valjda neke medalje![]()
![]()
Nije bio u NBA, ali je imao sasvim dovoljno talenta da na vrhuncu svoje karijere (koji nikad nije došao) to možda i uspije. No, on nije mogao doći do nje upravo zbog kurcevitog stava u ranim 20-im i 'ta ce njemu neko reći kako igrati. Ako nisi uspio pročitati između redova, za tebe cu zbog specijalnih potreba uprošteno napisati. Dzaba ti i talenat, treninzi, sprave, teretana ako ti u glavi nisi posložen. Koliko je igrača uspjelo samo zbog svoje mentalne stabilnosti i usmjerenosti prema cilju. A sa druge strane koliko je njih propalo zbog neozbiljnosti i zajebancije. Musa neće raditi u hotelu, ali je tužno da nekad najveći bh talenat nije uspio u NBA, a imao je sjajnu priliku da stekne ime u svijetu. To ne znači da neće mozda nekad opet otići, ali je realnost da se takva šansa pruzi jednom u životu. Ako je on ispunio svoj cilj, pošteno, nek trenira uz ritam Jale i Bube i čeka šta će mu Miško naći, u najboljim godinama. Živio ti meni
Trentno je kako vidim 6 igraca sa preko 15ppg u EL, jel mislis da je Musa na njihovom nivou?Ghuraba je napisao/la: ↑02 jan 2021, 06:37Hahaha, prozivat cu ja vas kad Musa dodje u EL i kad hladno ode na 15+ ppg.babino je napisao/la: ↑02 jan 2021, 06:10jos koji post i ja cu pomisliti da se guzobran krije iza tvog imena hahaGhuraba je napisao/la: ↑02 jan 2021, 04:21Ma ti si bio stroj za koseve u svoje vrijeme.
Ja samo znam da neko ko je s 18 godina imao oko 1/3 za 3 kroz cijelu sezone ne moze biti uzasan suter, a vi ga takvim zelite predstaviti. Eto pred nama je aBd, vidjet cemo ko ce biti u pravu i hocemo li u Musi imati sasvim solidnog sutera s distance, ili samo jos jednog Vrabca i Simmonsa.![]()
Naravno da trenutno nije na tom nivou i zezao sam se u tom postu. Medjutim, ne mislim da bi mu trebalo puno vremena da dodje na taj nivo. Da odradi recimo ovu sezonu u Baskoniji sa solidnom minutazom i poenterskim ucinkom, vjerujem da bi vec u narednoj bez problema mogao ici na 12-13 ppg. Ako jedan Kruno Simon moze biti na tim prosjecima, moze i Musa sigurno.
Kruno je za Džanana doktor košarke lično , nikakve fizikalije ali zato glava za NBA , šteta što su ga fizikalije unazadile ...Ghuraba je napisao/la: ↑03 jan 2021, 00:09Naravno da trenutno nije na tom nivou i zezao sam se u tom postu. Medjutim, ne mislim da bi mu trebalo puno vremena da dodje na taj nivo. Da odradi recimo ovu sezonu u Baskoniji sa solidnom minutazom i poenterskim ucinkom, vjerujem da bi vec u narednoj bez problema mogao ici na 12-13 ppg. Ako jedan Kruno Simon moze biti na tim prosjecima, moze i Musa sigurno.
Upravu je za ovo, vecina ove raje sto je trenirala kosarku je ovako iz mjesta moglo pogoditi bruku trica, mislim da svaki ozbiljan kosarkas moze na treningu ovo ko i Musa
Vecina moze pogoditi recimo 11/15, ali neko ko od sale zabije 15/15 ne moze biti uzasan suter, a Musu takvim predstavljaju ovdje. Frajer svaki dan objavljuje ove klipove i storyje i vidi se da zna i moze pogoditi, nebitno sto se radi o obicnom treningu.legenda reala je napisao/la: ↑03 jan 2021, 01:25Upravu je za ovo, vecina ove raje sto je trenirala kosarku je ovako iz mjesta moglo pogoditi bruku trica, mislim da svaki ozbiljan kosarkas moze na treningu ovo ko i Musa
Ostajali smo posle treninga, kako bismo šutirali na izlasku iz blokova i nismo mogli da odemo kući dok ne pogodimo deset trojki u nizu. Neki drugi put šutirali bismo noseći baštenske rukavice. Bilo je mnogo različitih stvari koje su nam na kraju dosta pomogle.Ghuraba je napisao/la: ↑03 jan 2021, 01:44
Btw, sjecam se kad je Bertans pricao da je imao suterski trening s Vujosevicem i ovaj mu na kraju rekao da ostane i veze jos 10 trica (po 2 s 5 glavnih pozicija) i da je s tim zavrsio trening. Kaze da mu je trebalo nekoliko sati da veze tih 10 pogodjenih suteva s distance.
Prophet je napisao/la: ↑02 jan 2021, 23:17Nije bio u NBA, ali je imao sasvim dovoljno talenta da na vrhuncu svoje karijere (koji nikad nije došao) to možda i uspije. No, on nije mogao doći do nje upravo zbog kurcevitog stava u ranim 20-im i 'ta ce njemu neko reći kako igrati. Ako nisi uspio pročitati između redova, za tebe cu zbog specijalnih potreba uprošteno napisati. Dzaba ti i talenat, treninzi, sprave, teretana ako ti u glavi nisi posložen. Koliko je igrača uspjelo samo zbog svoje mentalne stabilnosti i usmjerenosti prema cilju. A sa druge strane koliko je njih propalo zbog neozbiljnosti i zajebancije. Musa neće raditi u hotelu, ali je tužno da nekad najveći bh talenat nije uspio u NBA, a imao je sjajnu priliku da stekne ime u svijetu. To ne znači da neće mozda nekad opet otići, ali je realnost da se takva šansa pruzi jednom u životu. Ako je on ispunio svoj cilj, pošteno, nek trenira uz ritam Jale i Bube i čeka šta će mu Miško naći, u najboljim godinama. Živio ti meni
Dwight Howard na treningu sutira slobodna preko 80%.. curry neki dan pogodio 103 trice zaredom.. trening i utakmica nebo i zemlja..
Trening pokazuje da ima te suteve u rukama, al utakmice su pokazale da ih nema u glavi jos uvijek, pa sad cekamo izbor nove ekipe da proba to popravit.AlphonseKauders je napisao/la: ↑03 jan 2021, 20:28Dwight Howard na treningu sutira slobodna preko 80%.. curry neki dan pogodio 103 trice zaredom.. trening i utakmica nebo i zemlja..
cini ti seNeutral je napisao/la: ↑01 jan 2021, 04:41Džanan ima dobar attitude za NBA, ali nema šut zbog kojeg nikad neće biti ozbiljan igrač u NBA. Njegov stil igre u teorije izgleda jako dobar u NBA, a evo, u realnosti se pokazao kao prava katastrofa.
Popravio je tijelo, ima tu i više mišićne mase, rekao bih da ima i veću eksplozivnost, ali bez šuta si polovan igrač za najveću rank košarke na svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.