odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
nosi brile 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Lillard0 je napisao/la:Al' samo kad je sunce vaniDonnie Darko je napisao/la:Nosil iko suncane naocale zimi?.
baš tako

zubato

Pobjeda je bolja od orgazma!
samo dok vozim auto kad snijeg zabijeli 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tyler durden
- Kontakt:
Ne cak i po ljetu ih jedva furamDonnie Darko je napisao/la:Nosil iko suncane naocale zimi?

Na planini nosim, a ljeti ne mogu bez njih.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Rijetko kad nosim naočale zimi, ali imam itekako osjetljive oči. Malo vjetar puhne one mi odmah zasuze 

Ja te volim, volim Željo..
više zimi plačem nego kad neko odapne 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
momci gdje se imaju u SA kupiti orginal naočale (D&G,Armani,RayBan itd.)?
Pobjeda je bolja od orgazma!
Carrera zakon, 100+KM i rahat si 

BBI centar.Gorki je napisao/la:momci gdje se imaju u SA kupiti orginal naočale (D&G,Armani,RayBan itd.)?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Imaš u BBI ja mislim, isto tako ima jedna radnja na Barščaršiji. Ne mogu se sjetiti kako se zove, a preko puta je jedne slastičarne, isto se ne mogu sjetiti kako se zove slastičarnaGorki je napisao/la:momci gdje se imaju u SA kupiti orginal naočale (D&G,Armani,RayBan itd.)?

Ja te volim, volim Željo..
Uzeo sam neku pjenu, ocisti onu crninu kao da je nikad nije bilo, strasna stvarGorki je napisao/la:Puma je napisao/la:Cime se mogu cistiti/odrzavati ova vnago od kanadjanki ?
zavisi kakve si uzeo,imaju one jeftine od 50-60 KM njih možeš i oprat nećeš ih moći očistit recimo ja sam svoje platio 180KM (na rate),samo krpom mahnem preko njih i ko nove

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
raja kontam se osisat ono sa strane skoro na keca i ostaviti ali ne ono zalizano, nego blago podignuto na stranu
. eh sad ako neko ima sliku takve frizure, bio bih mu zahvalan 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Marco Reus 

joj jasko zakuc'o si svaku temu
ne bi mog'o ni kim dotcom pohvatati šta sve hoćeš, nećeš, tražiš, ne tražiš
prošetaj gradom kad je špica i vidjet ćeš 40 varijacija na taj tip frizure...koja ti se svidi, pitaj lika gdje je radio i pravo tamo

ne bi mog'o ni kim dotcom pohvatati šta sve hoćeš, nećeš, tražiš, ne tražiš

prošetaj gradom kad je špica i vidjet ćeš 40 varijacija na taj tip frizure...koja ti se svidi, pitaj lika gdje je radio i pravo tamo

FORZA MARŠAL !!!
hodža je napisao/la:joj jasko zakuc'o si svaku temu![]()
ne bi mog'o ni kim dotcom pohvatati šta sve hoćeš, nećeš, tražiš, ne tražiš![]()

- SiggiSmallz
- Kontakt:
Ako budes kupovao izbjegni ta Ray Ban sranja a ja sam ima lose iskustvo,ako budes uzimao uzmi Police,Bikkembergs ili Oakley i neces imati problema.Gorki je napisao/la:momci gdje se imaju u SA kupiti orginal naočale (D&G,Armani,RayBan itd.)?

Ja imam Police i pravo sam zadovoljan ovaj je model.

Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
Kako stojite sa satovima
Ko sta nosi ? Ko bi sta volio nositi itd

Ko sta nosi ? Ko bi sta volio nositi itd
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Huske, kraljttbvb, MisterGuardiola, VolimBiH96 i 5 gostiju.