Sarajlijc@ je napisao/la:Svi su prosjecni igraci tesko da ce te ukupno uzeti 500 000 za njih.Bianconeri1988 je napisao/la:Ta četvorka će otići pod uslovom da prosječno za njih uzmemo po 500 000 €
koja ljubomora
p.s.-tukne mi na burek nesto ovdje
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Sarajlijc@ je napisao/la:Svi su prosjecni igraci tesko da ce te ukupno uzeti 500 000 za njih.Bianconeri1988 je napisao/la:Ta četvorka će otići pod uslovom da prosječno za njih uzmemo po 500 000 €
ti se razumijes u ovu drevnu igru ko mara u kriv qracSarajlijc@ je napisao/la:Svi su prosjecni igraci tesko da ce te ukupno uzeti 500 000 za njih.Bianconeri1988 je napisao/la:Ta četvorka će otići pod uslovom da prosječno za njih uzmemo po 500 000 €
Dje si profesore.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ti se razumijes u ovu drevnu igru ko mara u kriv qracSarajlijc@ je napisao/la:Svi su prosjecni igraci tesko da ce te ukupno uzeti 500 000 za njih.Bianconeri1988 je napisao/la:Ta četvorka će otići pod uslovom da prosječno za njih uzmemo po 500 000 €
pa zeba sam nece otici ispod 500 000 eura, i za ovu trojicu nek se uzme isto 500 000 eura, to ti je negdje oko milion eura, jel mi dobra racunica ?Sarajlijc@ je napisao/la:Dje si profesore.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ti se razumijes u ovu drevnu igru ko mara u kriv qracSarajlijc@ je napisao/la:
Svi su prosjecni igraci tesko da ce te ukupno uzeti 500 000 za njih.
Bogicevic 28 godina.Nyema 27.Zeba 28.Adilovic 26.
Malo realnosti nije na odmet.
Ama,mi ćemo za Svraku uzeti blizu 500 000 eura, jer smo mi Željo i ne prodajemo kapitena i najboljeg igrača za 140 000 eura, kao neki klubovi. Mi postavljamo standarde i za navedenu četvorku će leći blizu 2 mil eurčića od čega bi mogli napraviti jednu tribinu. To sam već jednom napisao prije neki dan.Sarajlijc@ je napisao/la:Svi su prosjecni igraci tesko da ce te ukupno uzeti 500 000 za njih.Bianconeri1988 je napisao/la:Ta četvorka će otići pod uslovom da prosječno za njih uzmemo po 500 000 €
Vjerovatno ne znas ni pod kojim je uslovima otisao Dzakmic.Brojim im godine jer niko nije lud da daje pare velike za igrace koji ne mogu napredovat i na kojima taj klub nece moci da zaradi.avlami97 je napisao/la:Ama,mi ćemo za Svraku uzeti blizu 500 000 eura, jer smo mi Željo i ne prodajemo kapitena i najboljeg igrača za 140 000 eura, kao neki klubovi. Mi postavljamo standarde i za navedenu četvorku će leći blizu 2 mil eurčića od čega bi mogli napraviti jednu tribinu. To sam već jednom napisao prije neki dan.Sarajlijc@ je napisao/la:Svi su prosjecni igraci tesko da ce te ukupno uzeti 500 000 za njih.Bianconeri1988 je napisao/la:Ta četvorka će otići pod uslovom da prosječno za njih uzmemo po 500 000 €
To su tvoje rijeci profesore.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ti, dijete od 15 godina si upucen u sve poslove u i oko FK Sarajeva, haj nijedne vise, molim te
Možeš li nam samo reći odakle tebi informacije?Aldinn1 je napisao/la:Ovdje neki spominju da dolazi Simic, Bucan, Mujkic pa ja nisam procitao vece glupsoti od ovih. Ovi igrace nece vidjeti Zelje u skorije vrijeme pogotovo ova prva dvojica, a i znamo zbog cega.
Sto se tice prodaje idu sigurno Nyema, Zeba, Bogicevic i Adilovic(50 posto) bezveze razbijate glavu, a ako oni odu to isto tako ne znaci da je neki problem ili nesto tako slicno. Naci se jako kvalitetne zamjene, a ko ce doci to ni sam Osim ne zna, tako nemojte sirite nebuloze i nabrajat bezveze igrace koji su slobodni pa ce doci.
Realno je bolje da se igraci prodaju koji nece da potpise ugovor ili oni koji nisu zadovoljni s platom, a dovodu momci koji bi igrali tu.
Slobodne papire su dobili neki igraci, a vec se zna da Savic prelazi u Velez, Colic ne znam, ali ide.
Stanceski isto tako i meni jedan od boljih golmana koji je bio u Zelji poslije Baotica ide Karic.
drug postajes naporan,ne lupetajAldinn1 je napisao/la:Ovdje neki spominju da dolazi Simic, Bucan, Mujkic pa ja nisam procitao vece glupsoti od ovih. Ovi igrace nece vidjeti Zelje u skorije vrijeme pogotovo ova prva dvojica, a i znamo zbog cega.
Sto se tice prodaje idu sigurno Nyema, Zeba, Bogicevic i Adilovic(50 posto) bezveze razbijate glavu, a ako oni odu to isto tako ne znaci da je neki problem ili nesto tako slicno. Naci se jako kvalitetne zamjene, a ko ce doci to ni sam Osim ne zna, tako nemojte sirite nebuloze i nabrajat bezveze igrace koji su slobodni pa ce doci.
Realno je bolje da se igraci prodaju koji nece da potpise ugovor ili oni koji nisu zadovoljni s platom, a dovodu momci koji bi igrali tu.
Slobodne papire su dobili neki igraci, a vec se zna da Savic prelazi u Velez, Colic ne znam, ali ide.
Stanceski isto tako i meni jedan od boljih golmana koji je bio u Zelji poslije Baotica ide Karic.