Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Real Sociedad - Real Madrid 2/2 ( 2,30)
Real Sociedad - Real Madrid oba gol (1,70)
Bale daje gol
Bale daje gol
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
-
- Kontakt:
SINGL 1 WIN !!! FT: 4:0 (2:0) PROFIT: + 15eFlyingDutchman je napisao/la:Za danas:
SINGL 1: Holstein Kil - Unterhahing - 1 1,75 20e
SINGL 2: Botosani - Korona - 1 1,65 20e
SINGL 3: Rishoj - Blokhus - 1 1,75 40e (danska 3. liga zapad)
SINGL 4: Rudar - Lovcen - 2 2,20 30e
SINGL 5: Mega Vizura - Crnokosa - over 161,5 1,60 40e
DUBL:
Arhus Fremad - Ringkobing - X2 1,50
Klajd - Anan - 1X 1,40
Q: 2,10 30e
SINGL 2 WIN !!! FT: 3:1 (1:0) PROFIT: + 13e
SINGL 3 WIN !!! FT: 3:0 (0:0) PROFIT: + 30e
SINGL 4 WIN !!! FT: 0:1 (0:0) PROFIT: + 36e
SINGL 5 WIN !!! FT: 94:84 (48:39) PROFIT: + 24e
DUBL LOST!! Arhus Fremad FT: 2:0, Klajd FT:0:3 PROFIT: - 30e
PROFIT DANAS: + 88e
UKUPAN PROFIT: + 107,2e
nesto sitno NBA za veceras:
j.green (17,5) - vise
b.knight (17,5) - vise
kladionica : PREMIER
j.green (17,5) - vise
b.knight (17,5) - vise
kladionica : PREMIER
fina kvota herenven 1p1apocalyps je napisao/la:Celzi 1
Real 2
Zeljo 1
Herenven dg 1
ulog 30 km
herenven-psv ps1 ; 1p1 ; 1u2

BHF Bosanska Krajina!
-
- Kontakt:
samosingle je napisao/la:Rukomet prijateljska utakmica:
Švicarska-Španija 56,5 viš[email protected]
Radi se o prijateljskoj utakmici odnosno turniru koji se igra u Švicarskoj povodom 60-te godišnjice postojanja Švicarskog rukometnog saveza. Atmosfera u Švicarskom timu je sjajna nakon dolaska Ralf Brack-a na mjesto selektora, izbacili su prije neki dan Estoniju u predkvalifikacijama za Euro 2016 u jednoj sjajnoj i vrlo efikasnoj igri. Na ovom turniru su u punom sastavu i ekipa je vecinom spoj igraca iz najboljih Švicarskih klubova, a nesmijemo zaboraviti da oni redovno igraju ligu prvaka. U svojim redovima imaju i jednog od najboljih srednjih vanjskih igraca na svijetu, radi se o Andy Schmitdu koji je i clan njemackog Lowena covjek je pravi majstor a odlicnu igru je pokazao u ovom dvomecu. Španci su ovdje došli u dosta izmjenjenom sastavu jer njihov selektor Cadenas zeli da isproba neke nove igrace u ovakvim utakmicama. Danas u sastavu nece biti Aguinagaldea, Entrerriosa, Tomasa, Sarmienta, Gurbinda, Rocasa te golmana Šterbika i Sierre dok su nova imena Goni, Molina, Alonso, Mindegija, Agirrezbaga te golman Corrales. Švicarci u timu imaju sjajnu atmosferu tek je pod znakom pitanja prvi golman Bringolf koji se razbolio, igrali su sjajno u mecevima sa Estonijom u odbrani su dijelovali nesto slabije dok su u napadu bili vrlo efikasni i ubitacni tako da je Ralf Brack donjeo ovom timu dimenziju vise. Sa druge strane u sarenom španskom sastavu vidim dosta ubitacnih vanjskih sutera u timu, a s obzirom da se slavi jubilej ova utakmica bi mogla biti jako atraktivna i efikasna stoga igram vise golova. Misljenja sam da se i kontra hendikep moze odigrati na neki srednji ulog, dok za nesto manji predlazem cak i cistog keca na domacina po kvoti 5.40 s obzirom da Špancima rezultat nije u prvom planu i da igraju u dosta izmjenjenom i neuigranom sastavu i da njihov selektor zeli da probava nove igrace moglo bi se vdesiti da izgube ovaj mec od domacina koji slavi jubilej a i zeljan je dokazivanja protiv velikih ekipa.

Lijep povratak :violina:Adebayor je napisao/la:Odavno me nije bilo...
Evo za danas za početak bez nekakve pretjerane analize.
Real M @ 1,60
Atletico M. @ 1,70
Chelsea @ 1,30
Man. City @ 1,35
Kvota odličnih 4,77.
Na 20 KM dobitak 95,40
Pozdrav
NBA:SoloUltra je napisao/la:Real Sociedad - Real Madrid 2/2 ( 2,30)
Bale daje gol
Affalo ispod 17,5
A.Jefferson iznad 24,5
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
laganojohnnyyK je napisao/la:sinoc NBA katastrofa, pa cemo probati ponajprije sa malo tenisa :
bouchard - petkovic (22,5) - vise
b.bencic - cepelova - (22,5) - vise
nba 29/44 (65%)
tenis 18/25(72%)

- Titova-Juga
- Kontakt:
Adebayor je napisao/la:Lijep povratak :violina:Adebayor je napisao/la:Odavno me nije bilo...
Evo za danas za početak bez nekakve pretjerane analize.
Real M @ 1,60
Atletico M. @ 1,70
Chelsea @ 1,30
Man. City @ 1,35
Kvota odličnih 4,77.
Na 20 KM dobitak 95,40
Pozdrav
Ovako ću nadam se i ja aBd kada se vratim u kladioničarske vode.
Čestitam

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
ima li kakvih prijedloga za veceras ozbiljnih?
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Affallo i Green obojica na po 15,5 mi izgledaju odlicno,ali ja naravno nemam para u Maxbetu nego u mrtvom Premieru,pa covjek nikako nije pametan,sta da odigra...
-
- Kontakt:
Za sutra:
SINGL 1: Bolivar - Universitario - 1 1,85 30e
SINGL 2: Altona - Oststeinbeker - 1 1,75 40e (V liga Nemacke, Oberliga Hamburg)
Mozda bude jos 1 predlog za sutra ali nisam siguran, ko hoce da isprati Bolivar neka ga uplati odmah ujutru.
Mozda bude jos 1 predlog za sutra ali nisam siguran, ko hoce da isprati Bolivar neka ga uplati odmah ujutru.
- Kontakt:
ok
Bolivar, neki poseban razlog, igraju u gustom ritmu sa dosta desetkovanim sastavom ali ide ih...
U ned. susret pa u cetvrtak super bitna ut. sa Emelecom u C Libertadores.
Zbog toga mi sumnjivo ali ako znas vise...
Bolivar, neki poseban razlog, igraju u gustom ritmu sa dosta desetkovanim sastavom ali ide ih...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
pratim te, dobar si ja te od sad pratim pa nek prica ko sta hoceFlyingDutchman je napisao/la:Za sutra:
SINGL 1: Bolivar - Universitario - 1 1,85 30e
SINGL 2: Altona - Oststeinbeker - 1 1,75 40e (V liga Nemacke, Oberliga Hamburg)
- Kontakt:
Lokali u evropi dizu kvotu na Bolivar jer misle da ce igrati sa rezervama zbog Copa Libertadores a zapravo je drugacije. Za ovaj mec trener konacno ima ceo tim na okupu, bez ikakvih povreda i u ekipu se vracaju 4 kljucna igraca koji su izostala sa prosla 3 meca: Arce 25/12 (najbolji strelac, istekla mu suspenzija), stoperi Gutierrez 21/1 i Alvarez 26/0, a vraca se i kicma ekipe, zadnji vezni Walter Flores 29/0 .Ova 4 igraca su mega bitna Bolivaru i sada su odmorni i spremni za Universitario, pogotovo sto je na konferenciji za novinare pre nekoliko sati trener rekao kako ce sva cetvorica startovati. U napadu ce igrati kao i uvek Fereira (31/20) i Callejon (30/8) + Arce, dakle sa 3 spica, ultra ofanzivan tim. Jedino ce nedostajati stoper Moya (11/1) ali on nije starter.dr.van nostrand je napisao/la:ok
Raspolozenje kod domacih je odlicno posle pobede nad Blumingom (igrali sa rezervama), vratili su se u trku za 1.mesto i prema najavam ozbiljno ce shvatiti ovaj mec. nece se stedeti za Copa Libertadores gde su skoro obezbedili prolaz, jer imaju bolji medjusobni skor i od Flamenga i od Leona.
Gosti se muce u gostima. Dolaze sa nivoa morau La Paz koji je na 3.500m da igraju mec i svaka tekma u gostima im je pakao. I ovde su najavili izrazito defanzivnu formaciju i dolaze bez najboljeg strelca i najboljeg igraca Mauricio Saucedo 33/13 koji se povredio na treningu i standardnog veznog Rivero 25/0.
Do Emeleca ima 4 dana i plus ne putuju, vec igraju kuci tako da imaju vremena za odmor i vcrs igra najjaci sastav.
Ne volim da kucam analize jer ih sam detaljno proveravam i provedem po nekoliko sati dnevno proucavajuci ali eto posto sam novi ovde da znate...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Eh takvog te prizeljkujemo
ne mora to biti toliko texta, ali dvije recenice onog najbitnijeg i odlicno, svi ce te pratiti
Tipuje se na "revolucionare"

ne mora to biti toliko texta, ali dvije recenice onog najbitnijeg i odlicno, svi ce te pratiti

Tipuje se na "revolucionare"

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
Hvala na informacijama, samo ne znam da li će i u jednoj od naših kladionica biti ovaj par sutra,a za one švabe čisto sumnjam.FlyingDutchman je napisao/la: Lokali u evropi dizu kvotu na Bolivar jer misle da ce igrati sa rezervama zbog Copa Libertadores a zapravo je drugacije. Za ovaj mec trener konacno ima ceo tim na okupu, bez ikakvih povreda i u ekipu se vracaju 4 kljucna igraca koji su izostala sa prosla 3 meca: Arce 25/12 (najbolji strelac, istekla mu suspenzija), stoperi Gutierrez 21/1 i Alvarez 26/0, a vraca se i kicma ekipe, zadnji vezni Walter Flores 29/0 .Ova 4 igraca su mega bitna Bolivaru i sada su odmorni i spremni za Universitario, pogotovo sto je na konferenciji za novinare pre nekoliko sati trener rekao kako ce sva cetvorica startovati. U napadu ce igrati kao i uvek Fereira (31/20) i Callejon (30/8) + Arce, dakle sa 3 spica, ultra ofanzivan tim. Jedino ce nedostajati stoper Moya (11/1) ali on nije starter.
Raspolozenje kod domacih je odlicno posle pobede nad Blumingom (igrali sa rezervama), vratili su se u trku za 1.mesto i prema najavam ozbiljno ce shvatiti ovaj mec. nece se stedeti za Copa Libertadores gde su skoro obezbedili prolaz, jer imaju bolji medjusobni skor i od Flamenga i od Leona.
Gosti se muce u gostima. Dolaze sa nivoa morau La Paz koji je na 3.500m da igraju mec i svaka tekma u gostima im je pakao. I ovde su najavili izrazito defanzivnu formaciju i dolaze bez najboljeg strelca i najboljeg igraca Mauricio Saucedo 33/13 koji se povredio na treningu i standardnog veznog Rivero 25/0.
Do Emeleca ima 4 dana i plus ne putuju, vec igraju kuci tako da imaju vremena za odmor i vcrs igra najjaci sastav.
Ne volim da kucam analize jer ih sam detaljno proveravam i provedem po nekoliko sati dnevno proucavajuci ali eto posto sam novi ovde da znate...
Atalanta - Sassuolo 1 1,80 bet365
Iskreno ne znam iz kojeg je razloga kvota ova, mozda kladionice imaju neke info koje ja nemam. Uglavnom, Atalanta 7-ma, 4 boda je dijeli od Evrope. Kuci omjer 10-2-3, Sassuolo 19ti, 1-5-9, od zadnjih 8 utakmica u gostima 7 su izgubili. Atalanta veoma dobra ekipa i nadam se da ovo prolazi. Sretno.
Iskreno ne znam iz kojeg je razloga kvota ova, mozda kladionice imaju neke info koje ja nemam. Uglavnom, Atalanta 7-ma, 4 boda je dijeli od Evrope. Kuci omjer 10-2-3, Sassuolo 19ti, 1-5-9, od zadnjih 8 utakmica u gostima 7 su izgubili. Atalanta veoma dobra ekipa i nadam se da ovo prolazi. Sretno.
Evo danas jedan kvota 20 ( inace ne stavljam ali je jedna forumas trazio ):

Sretno meni i a i vama koji ispratite neki par sa listica ili sve

Sretno meni i a i vama koji ispratite neki par sa listica ili sve

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.