Marin Aničić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Marin Aničić
Nogometas rodjen 17.Augusta.1989 god u Mostaru.
U karijeri je nastupao za Zrinjski iz Mostara a trenutno nastupa u prvaku Kazahstana FC Astani !!!
Igra na poziciji stopera !!!
U karijeri je nastupao za Zrinjski iz Mostara a trenutno nastupa u prvaku Kazahstana FC Astani !!!
Igra na poziciji stopera !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Re: Marin Aničić
Pratio sam ga ove godine u Europi, vrlo dobar backup igrač
Nek' je sa srećom momčino

Nek' je sa srećom momčino

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sacekaj, kako ce jos jedan Hrvat igrati za BiH? Zar nije max 1, according to B.Pandza?
Dobro dosao Anicicu, bravo Mesi koji radi ozbiljan skauting.

Dobro dosao Anicicu, bravo Mesi koji radi ozbiljan skauting.
Vjerojatno mnogi od vas nisu upoznati sa likom i djelom Marina Aničića, pa osjećam se pozvanim da napišem par rečenica o dotičnom
Mara je proizvod naše omladinske škole, vjerovali ili ne u juniorima je nosio broj 10 (kapetan momčadi), igrao veznog i bio je jedan od najboljih strijelaca i igrača juniora Zrinjskog
Kad je prelazio u seniore, prvo su ga stavljali na poziciju centralnog i zadnjeg veznog
Dolaskom Dragana Jovića na mjesto trenera Zrinjskog, spletom ozljeda i raznih okolnosti, Jović za europske susrete u sezoni 2008/2009 prvo protiv Vaduza, pa kasnije protiv Brage stavlja golobrade mladiće Aničića i Tonija Šunjića kao stoperski par. U toj sezoni su se obojica afirmirali i te je godine Zrinjski uzeo naslov
... Uglavnom naširoko sam otišao, ali Mara Aničić je visok i jak stoper, sa odličnom tehnikom i ljevak je i zahvaljujući Joviću je postao stoper 

Mara je proizvod naše omladinske škole, vjerovali ili ne u juniorima je nosio broj 10 (kapetan momčadi), igrao veznog i bio je jedan od najboljih strijelaca i igrača juniora Zrinjskog

Kad je prelazio u seniore, prvo su ga stavljali na poziciju centralnog i zadnjeg veznog

Znači, samo jednog klasičnog desnog beka imamo na spisku? 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Upravo tako.HankMoody je napisao/la:Znači, samo jednog klasičnog desnog beka imamo na spisku?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja sam mislio da možda ovaj momak može pokriti i tu poziciju, ali se zayebah očito.FaraonTM je napisao/la:Upravo tako.HankMoody je napisao/la:Znači, samo jednog klasičnog desnog beka imamo na spisku?

Pa, on ne može jer je ljevak al' za nevolju Vranješ i Bičakčić bi mogli uskočiti, pogotovo ovaj prviHankMoody je napisao/la:Ja sam mislio da možda ovaj momak može pokriti i tu poziciju, ali se zayebah očito.FaraonTM je napisao/la:Upravo tako.HankMoody je napisao/la:Znači, samo jednog klasičnog desnog beka imamo na spisku?

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Gabon
- Kontakt:
Nova tema nova nafaka..
neka se isproba.
Ali neka se ne zadrzava dugo ako je klocina kao Hadzic Anel, Tino Sven Susic, Avdija i slicni...

Ali neka se ne zadrzava dugo ako je klocina kao Hadzic Anel, Tino Sven Susic, Avdija i slicni...
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Je li ovaj momak bolji od Graovca?Mandrake je napisao/la:Vjerojatno mnogi od vas nisu upoznati sa likom i djelom Marina Aničića, pa osjećam se pozvanim da napišem par rečenica o dotičnom![]()
Mara je proizvod naše omladinske škole, vjerovali ili ne u juniorima je nosio broj 10 (kapetan momčadi), igrao veznog i bio je jedan od najboljih strijelaca i igrača juniora Zrinjskog![]()
Kad je prelazio u seniore, prvo su ga stavljali na poziciju centralnog i zadnjeg veznogDolaskom Dragana Jovića na mjesto trenera Zrinjskog, spletom ozljeda i raznih okolnosti, Jović za europske susrete u sezoni 2008/2009 prvo protiv Vaduza, pa kasnije protiv Brage stavlja golobrade mladiće Aničića i Tonija Šunjića kao stoperski par. U toj sezoni su se obojica afirmirali i te je godine Zrinjski uzeo naslov
... Uglavnom naširoko sam otišao, ali Mara Aničić je visok i jak stoper, sa odličnom tehnikom i ljevak je i zahvaljujući Joviću je postao stoper
Marine dobrodošao među Zmajeve

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
DvaFaraonTM je napisao/la:Upravo tako.HankMoody je napisao/la:Znači, samo jednog klasičnog desnog beka imamo na spisku?

Ogy Vranjes je klasicni desni bek

A sad sto ga je Veliki strucnjak gurao na stopera nesto je sasvim drugo...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Mog'o bi igrat' Ligu Prvaka ove sezone.
Dobrodosao momcino.
Dobrodosao momcino.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Teško pitanje... Bez sumnje, za mene je Graovac daleko najbolji stoper PLBiH... nezahvalno ih je uspoređivat. Mara je definitivno zaslužio ovaj poziv zbog odličnih igara u europskim nastupima, pa je zato ipak Mara u prednosti... a Graovac će kad-tad zaigrati za reprezentaciju, previše je dobar i što je najbitnije, momak je radoholičar!dubrovnik je napisao/la: Je li ovaj momak bolji od Graovca?
mislim da je marin pozvan jer mesa zeli vranjesa na beku, sto je automatski iskljucilo avdiju
Zarathustra
Ja sam za bilo koju opciju koja Avdiji ne dozvoljava prilazak reprezentaciji.Husika je napisao/la:DvaFaraonTM je napisao/la:Upravo tako.HankMoody je napisao/la:Znači, samo jednog klasičnog desnog beka imamo na spisku?![]()
Ogy Vranjes je klasicni desni bek![]()
A sad sto ga je Veliki strucnjak gurao na stopera nesto je sasvim drugo...
Svaka opcija koja iskljucuje Avdiju, ja glasam za nju!!!Moggi je napisao/la:mislim da je marin pozvan jer mesa zeli vranjesa na beku, sto je automatski iskljucilo avdiju

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Jel moze jos uvjek igrati? Tu bi nam vise bio od pomoci.Mandrake je napisao/la:Vjerojatno mnogi od vas nisu upoznati sa likom i djelom Marina Aničića, pa osjećam se pozvanim da napišem par rečenica o dotičnom![]()
Mara je proizvod naše omladinske škole, vjerovali ili ne u juniorima je nosio broj 10 (kapetan momčadi), igrao veznog i bio je jedan od najboljih strijelaca i igrača juniora Zrinjskog![]()
Kad je prelazio u seniore, prvo su ga stavljali na poziciju centralnog i zadnjeg veznogDolaskom Dragana Jovića na mjesto trenera Zrinjskog, spletom ozljeda i raznih okolnosti, Jović za europske susrete u sezoni 2008/2009 prvo protiv Vaduza, pa kasnije protiv Brage stavlja golobrade mladiće Aničića i Tonija Šunjića kao stoperski par. U toj sezoni su se obojica afirmirali i te je godine Zrinjski uzeo naslov
Pogotovo ako Besic nebude mogao igrati, u sto sumnjam.soko je napisao/la:Jel moze jos uvjek igrati? Tu bi nam vise bio od pomoci.Mandrake je napisao/la:Vjerojatno mnogi od vas nisu upoznati sa likom i djelom Marina Aničića, pa osjećam se pozvanim da napišem par rečenica o dotičnom![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi, Proximic i 7 gostiju.