Pobjednik Prve lige FBiH 2020/2021?
Moderator/ica: GracanicaAA
Pobjednik Prve lige FBiH 2020/2021?
Šta mislite tko će biti pobjednik i tko će se plasirati u PL ove sezone?
Po meni 3 glavna kandidata su Posušje, Vis Simm-Bau i Rudar iz Kaknja.
Po meni 3 glavna kandidata su Posušje, Vis Simm-Bau i Rudar iz Kaknja.
HŠKP🇭🇷🏆🥇
-
- Kontakt:
Re: Pobjednik Prve lige FBiH 2020/2021?
Jedinstvo
- legenda reala
- Kontakt:
Ma Rudar je uvijek jak u prvom dijelu pa u drugom sve rasprodaju i zaboravlja se da su prva dva kola igrali protiv dvije od tri najslabije ekipe igrački, tako da ja mislim da oni nisu uopšte toliko jaki samo su iskoristili dobar raspored
Posušje nepoznanica igrački mogu biti u vrhu sad imaju li ambicije ne znam
Sim Bau ima dobru ekipu, ovaj lik ima i para e sad kad vidi kolko je skupa ova liga, hoće li imati želje za višim rangom vidjećemo jer trebaju mu velika ulaganja što u ekipu što u infrastrukturu, ako će igrati PL u Zenici i sl jbo to, mi u GZ imamo jakog čovjeka na čelu s parama nešto slično kao Sim Bau al grad ne zanima sport i čovjek neće da uvodi nas u PL a mogao bi lahko, sad da on ulaže milion da sređuje tuđi stadion nije lud
Jedinstvo ne igra dobro al je startovalo sa dvije pobjede, sa Galešićem vjerovatno će imati i najbolju ekipu ovdje, a izgleda i da su svi stali uz njih u Krajini i žele napokon PL, mislim da ni suđenja više nisu tendeciozna kao prije da se može donjeti i bodova sa strane bez nekih malverzacija, plus imaju vjerovatno i infrastrukturu za PL oni su sigurno najspremniji za PL iz ove lige
Gošk standardno jak, al se čini da finasijski nisu kao prije a oni na pošteno ne mogu ući vidjećemo al ne vjerujem da mogu do PL
ovo ostalo mislim da niko i ne razmišlja o PL, prije svega jer nema infrastrukturu
Posušje nepoznanica igrački mogu biti u vrhu sad imaju li ambicije ne znam
Sim Bau ima dobru ekipu, ovaj lik ima i para e sad kad vidi kolko je skupa ova liga, hoće li imati želje za višim rangom vidjećemo jer trebaju mu velika ulaganja što u ekipu što u infrastrukturu, ako će igrati PL u Zenici i sl jbo to, mi u GZ imamo jakog čovjeka na čelu s parama nešto slično kao Sim Bau al grad ne zanima sport i čovjek neće da uvodi nas u PL a mogao bi lahko, sad da on ulaže milion da sređuje tuđi stadion nije lud
Jedinstvo ne igra dobro al je startovalo sa dvije pobjede, sa Galešićem vjerovatno će imati i najbolju ekipu ovdje, a izgleda i da su svi stali uz njih u Krajini i žele napokon PL, mislim da ni suđenja više nisu tendeciozna kao prije da se može donjeti i bodova sa strane bez nekih malverzacija, plus imaju vjerovatno i infrastrukturu za PL oni su sigurno najspremniji za PL iz ove lige
Gošk standardno jak, al se čini da finasijski nisu kao prije a oni na pošteno ne mogu ući vidjećemo al ne vjerujem da mogu do PL
ovo ostalo mislim da niko i ne razmišlja o PL, prije svega jer nema infrastrukturu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Gosk ulazi u PL ako se odigra citava sezona.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Otkud ti prijatelju rudar? Odakle si, mozda ovu ligu pratiš manje ili od sad nekad? Nemoj se ljutiti, al si ofulao dobro.
-
- Kontakt:
Vis Simm Bau mislim da nema sanse da udje. Novi su jesu krenuli sa 2 pobjede ali mislim da od njih nema nista.
Posusje mozda ima sanse ako imaju ambicije. Isto su tek usli u ligu. Zacisikakva je ekipa i hoce li moci izdrzati do kraja sezone. Ali sigurno imaju vece sanse nego Vis.
GOSK uvijek ganja taj vrh i prvo mjesto i mozda najozbiljniji kandidat ako im se poklopi par rezultata jer rano je jos govoriti a tek 2 kola.prosla.
Rudar Kakanj u PL nece uci ni da im je Ronaldo u ekipi. Ljudi su uvijek u vrhu pa ide prodaja. Pogotovo korona bila pa se prosle sezone nije nista zaradilo.
Jedinstvo ide na to.prvo mjesto. Ekipa uigrana nije sli je jaka sama po sebi tako da bice borba a hoce li uspjeti ne znam. Naravno volio bi da tucemo sve redom ali to u ovoj ligi nije moguce.
Glavni kandidati po meni Jedinstvo, Gosk i donekle Posusje
Za mene Posusje glavni kandidat, za njega navijam i pratim ga otkad znam sta je nogomet, a istina je da sam novi pa i nisam upucen bas u prijasnje sezone, a Rudar je evo trenutno prvi pa sam ga zato naveoHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑18 avg 2020, 12:33Otkud ti prijatelju rudar? Odakle si, mozda ovu ligu pratiš manje ili od sad nekad? Nemoj se ljutiti, al si ofulao dobro.
HŠKP🇭🇷🏆🥇
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Za Posušje ok, tu si, znas situaciju i razumijem te da bi volio te da su za tebe favorit. Ovo ostalo Rudar, Vis.. vidjet ces kasnije sta ce biti..prva kola ne znace nista.JG1997 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:15Za mene Posusje glavni kandidat, za njega navijam i pratim ga otkad znam sta je nogomet, a istina je da sam novi pa i nisam upucen bas u prijasnje sezone, a Rudar je evo trenutno prvi pa sam ga zato naveoHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑18 avg 2020, 12:33Otkud ti prijatelju rudar? Odakle si, mozda ovu ligu pratiš manje ili od sad nekad? Nemoj se ljutiti, al si ofulao dobro.
Uz GOSK vidim Jedinstvo u borbi za prvo mjesto (ako to stvarno hoce, jer imaju Tigra). Imaju uslove sve da se bore za Premijer ligu, ekipa dobra, vjerovatno i pare imaju. Samo da ne bude predizborna patka, i na polusezoni sve stane.
Ostale ne bih ni spominjao jer nema tu ekipa što mogu i hoće u veći rang, realno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Slažem se s tobom, puno ekipa i da zavrse nekim cudom na prvom mjestu tesko da bi financijski mogle pristupit prvoj ligi, za Vis cak mislim da ima sanse da ude jer kako se prica da idu koracima Tuzle City ilitiga Sloge SH.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:29Za Posušje ok, tu si, znas situaciju i razumijem te da bi volio te da su za tebe favorit. Ovo ostalo Rudar, Vis.. vidjet ces kasnije sta ce biti..prva kola ne znace nista.JG1997 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 14:15Za mene Posusje glavni kandidat, za njega navijam i pratim ga otkad znam sta je nogomet, a istina je da sam novi pa i nisam upucen bas u prijasnje sezone, a Rudar je evo trenutno prvi pa sam ga zato naveoHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑18 avg 2020, 12:33
Otkud ti prijatelju rudar? Odakle si, mozda ovu ligu pratiš manje ili od sad nekad? Nemoj se ljutiti, al si ofulao dobro.
Uz GOSK vidim Jedinstvo u borbi za prvo mjesto (ako to stvarno hoce, jer imaju Tigra). Imaju uslove sve da se bore za Premijer ligu, ekipa dobra, vjerovatno i pare imaju. Samo da ne bude predizborna patka, i na polusezoni sve stane.
Ostale ne bih ni spominjao jer nema tu ekipa što mogu i hoće u veći rang, realno.
HŠKP🇭🇷🏆🥇
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Mogao bi VIS Simm-bau ako ovako nastavi kroz određeni period taj iskorak napraviti. Problem im je sto oni nemaju uslove ni za ovaj rang (igraju domace utakmice u Tesnju). Drugi veci problem sto je to trenutno klub jednog čovjeka koji daje pare, nit ima sponzore nit sta. Sutra može puknuti i odustati od toga i odose opet u kanton, vidjet cemo, to je zeznuto.
Prije mislim da bi Posušje moglo u Premijer ligu kroz par sezona. Imaju stadion koji je igrao Premijer ligu, pa onda i nacionalni ključ, dobra saradnja sa zrinjskim i širokim, dosta nekih stvari koje bi ih mogle lansirati gore.
Prije mislim da bi Posušje moglo u Premijer ligu kroz par sezona. Imaju stadion koji je igrao Premijer ligu, pa onda i nacionalni ključ, dobra saradnja sa zrinjskim i širokim, dosta nekih stvari koje bi ih mogle lansirati gore.
Džaba trošite pare ba, Jedinstvo ide ove sezone 

- ASD
- Kontakt:
Prvi favorit je Gošk, drugi favorit je Jedinstvo.
Ostale ekipe nisu najavile PL. Vjerovatno Vis i Posušje imaju u planu napasti ako se otovori samo nisu ništa najavljiali jer su novi u ligi.
Ostali nemaju ambicija kad je PL u pitanju.
Ostale ekipe nisu najavile PL. Vjerovatno Vis i Posušje imaju u planu napasti ako se otovori samo nisu ništa najavljiali jer su novi u ligi.
Ostali nemaju ambicija kad je PL u pitanju.
Ljudi budimo realni glavni favoriti Jedinstvo i Gošk potajni Posusje j Rudar koji sigurno ima igracku kvalitetu svake sezone za prva 3-4 mjesta samo pitanje su ambicije..
- legenda reala
- Kontakt:
Jbg Tošk i Goražde su prošle sezone imale bolje ekipe od Olimpika, al jbe ta infrastruktura treba ti milion da središ stadiona za PL i to je najveći problem što niko iz ove lige nema ambicija za dalje jer većinom lokalne zajednice sport ne zanima uopšte
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jedinstvo ljudi sa Fajicem, Koprivicom, Haračićem, Bešagićom, Tankuljičom 100 % PL
-
- Kontakt:
Jedinstvo,Vis,Posušje,Gošk,Rudar
Jedninstvo i Gošk - idu na ulazak definitivno
Vis i Posušje ne najavljuju takve ambicije ne vjerujem da će ući mada će sigurno biti u vrhu
Rudar - ko i svake godine prvi 10ak kola nakupe se bodova pa prodaja
Jedninstvo i Gošk - idu na ulazak definitivno
Vis i Posušje ne najavljuju takve ambicije ne vjerujem da će ući mada će sigurno biti u vrhu
Rudar - ko i svake godine prvi 10ak kola nakupe se bodova pa prodaja
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Ovdje jednu sezonu ganjas ulazak ne udjes li 5 godina ne mozes doci sebi. Vis financira jedan covjek. Nema stadion nema nikakvu podrsku sad ne znam kolike pare taj covjek ima ali ne vjerujem da ih iko ima za bacanje. Bojim se da ce taj covjek se ponadati da moze uci pa gurati pare a na kraju ispasti budala. Sce cemo znati na polusezoni ko ganja i ko je favorit
Jedinstvo i Gosk glavni favoriti i donekle Posusje jer nisu najavili da ganjaju PL, ostali sigurno nemaju ambicije za PL a razlog je vecinom infrastruktura, dok Vis nece sigurno u ovako kratkom periodu iz treceg ranga u prvi ipak je to prevelik zalogaj za klub kojeg finansira jedan covjek.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.