Amir Hadziahmetovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Amir Hadziahmetovic
Odigra prvu tekmu sa Dzekom i odmah morade glumit Pjanketa ... jesmo li zadovoljni kako je glumio ... ?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Re: Amir Hadziahmetovic
dobar..mislis da bi pjanic 'metno' glavu pod kopacku kao on:-)
Ima vec temu,samo je treba prebacit na ovaj podforum.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
S obzirom da je igrao poziciju koja je bila konstantno pod pritiskom svih 90 minuta, talijani su fanaticno pravili pritisak, djelovao je vrlo smireno i bez panike. Mislim da ovo cak nije njegova prirodna pozicija ali vrlo korektno se snasao i mislim da ce u buducnosti biti igrac na kojeg cemo moci ozbiljno racunati.
Amir Hadžiahmetović >> nicolo barella
Grbavica škola fudbala
Grbavica škola fudbala
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Odigrao i drugu ... jesmo li jos uvjek zadovoljni s njegovom rolom? ... po meni je se lijepo dodav'o sa Bicom i Sanicaninom ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Treba ga vidjeti s Pjanićem i Gojakom u vezi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Navodno, Bešiktaš stupio u kontakt sa Amirovim menadžerom.
Izvor: Amirov menadžer
Izvor: Amirov menadžer

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Reprezentacija tacka ba je sasvim ok...cesto su znali detalje unaprijed po pitanju nekih transfera. Tako da tu mozda ima i istine. Mislim da bi to bila odlicna opcija za Amira u ovom trenutku.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 sep 2020, 18:30Navodno, Bešiktaš stupio u kontakt sa Amirovim menadžerom.
Izvor: Amirov menadžer![]()
Dobar danas
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Kakva slina od igrača, nevjerovatno. Momak je '97. godište a izgleda kao da mu je 35 godina...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Po meni je on uz Viscu i Cipelica glavni krivac ispadanja protiv S Irske. Mada mu je nepotrebno dodjeljena vazna uloga u tako vaznoj utkmici.
Staviti Cipelica, Ahmeda i Amira zajedno u razmak od 20m je bilo za samoubistvo.
Vec protiv Holandije je kako tako odigrao onih zadnjih pola sata.
Staviti Cipelica, Ahmeda i Amira zajedno u razmak od 20m je bilo za samoubistvo.
Vec protiv Holandije je kako tako odigrao onih zadnjih pola sata.
Zbog kreatina..vidis li da izgleda ko body builder nemoze se prirodno mrsav decko onako napuhati bez kreatina i slicnih sranja....nije los igrac ali mora Ici iz turske vec na polusezoni ako misli zaigrati na ozbiljnom nivou...potencijal ima talenat ima ...da li je bolji od prcica I ivana sunjica? Neznam bas..NeumjesanTip je napisao/la: ↑11 okt 2020, 20:11Kakva slina od igrača, nevjerovatno. Momak je '97. godište a izgleda kao da mu je 35 godina...
Ma nista nije pokazo.Nesto tamo vamo mota mova ali nikakvog rezultata.
Ovaj će biti naš novi Višća, ajd mlad je još ali igra u Turskoj ligi i predpostavljam da neće iz nje nigdje otići još dugo, tako da ne očekujem od ovoga ništa a i ovo što je igrao utakmica, ništa mi nije pokazao posebno...
- NeumjesanTip
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ako je ovaj za reprezentacije ja sam za Nase..**** ti Erdogan mater a i onaj ko te doveo u reprezentaciju.
Elo Saric je za ovog ZIZU hvala lp