Bubamara iz SarajevaGreen XXL je napisao/la:Škole Fudbala u Bosni i Hercegovini, po vašem misljenju, sta mislite koliko su kvalitetne i koja je od njih najkvalitetnija ???
Škole fudbala u BiH
Re: Škole fudbala u BiH
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
SF Novi Grad.Mislim da im nema ravni.Najstarija generacija je 92 a najmljadja mislim 2002-3.Ako kazem da je u U-17 BiH cak cetiri igraca iz ovog pogona onda je sve jasno.A do prosle godine su trenirali na blatu na Otoci sad koriste teren u Nedzaricima u bovsoj kasarni a imaju i manji teren u B.Potoku sa plasticnom travom.Odnedavno su se spoili sa FK Olimpikom tako da juniori i kadeti prelaze u Olimik i igraju za nji a ovi mljadji i dalje treniraju u SF Novi Grad.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Fudbalska Akademija "Sporta" 
Zeljina najbolja 97 godiste !!!nime_tm87 je napisao/la:Fudbalska Akademija "Sporta"
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Hahaaha bash me nasmija !!!123456 je napisao/la:SF Novi Grad.Mislim da im nema ravni.Najstarija generacija je 92 a najmljadja mislim 2002-3.Ako kazem da je u U-17 BiH cak cetiri igraca iz ovog pogona onda je sve jasno.A do prosle godine su trenirali na blatu na Otoci sad koriste teren u Nedzaricima u bovsoj kasarni a imaju i manji teren u B.Potoku sa plasticnom travom.Odnedavno su se spoili sa FK Olimpikom tako da juniori i kadeti prelaze u Olimik i igraju za nji a ovi mljadji i dalje treniraju u SF Novi Grad.
Mi dosli iz Krupe nakon 7 sati putovanja ih pobijedimo!!Josh oni idu tamo negdje po Austriji Italiji i td.
Mi da imamo take uslove mi bi trali sve pred sobom!!!
ma kakav novi grad ko nevalja u zelji ide u novi grad. a i buba je sad opala svi bolji igraci otisli u zelju sarajevo...sad ti je sve tako...
Irfan Redzepagic sa skolom Radnika iz Hadzica radi pravu stvar. Znaci on dovede igraca iz Crne Gore, istocne Bosne koje treneri spoje sa domacim momcima, koji su solidni i dobije se jedna od boljih juniorskih ekipa u BiH. I onda vecina tih momaka odlazi u Cesku i Slovacku
- TheManiacs
- Kontakt:
SfK Novi Grad Jedna od najjacih Fudbalskih skola,ima ju 3 u-17 reprezentativca Sivsica,Hadzanovica,i jos jednog...
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
A_d_0 je napisao/la:ma kakav novi grad ko nevalja u zelji ide u novi grad. a i buba je sad opala svi bolji igraci otisli u zelju sarajevo...sad ti je sve tako...
A koji to odose?Ta skola samo ako nastavi raditi kako je pocela imat ce za 5-6 godina sigurno nekog u A reprezentaciji.Mozda nece tad igrati u N.Gradu ali iz njihove skole ce izaci.Imaju strasni talenata sretno im.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
kad smo vec kod fudbalskih skola, borcevi pioniri su prvaci bih , prosle godine na grbavici to osvojili cini mi se.
@ 123456
koji to odose jel??? otisao ti je cerimagic (zvani suter) u zelju,otisao ti je dino varesanovic(jedan od boljih zadnjih veznih) u sarajevo,otisao ti je mrdic,otisao ti je bevap (jedan od najvecih talenata)...hoces jos kojeg?
koji to odose jel??? otisao ti je cerimagic (zvani suter) u zelju,otisao ti je dino varesanovic(jedan od boljih zadnjih veznih) u sarajevo,otisao ti je mrdic,otisao ti je bevap (jedan od najvecih talenata)...hoces jos kojeg?
istina Borac je osvojio to prvenstvo!2:0 ili 2:1 cini mi se bilojovanbl je napisao/la:kad smo vec kod fudbalskih skola, borcevi pioniri su prvaci bih , prosle godine na grbavici to osvojili cini mi se.
Fudbalska akademija "sporta" najbolja
Btw:sve u svemu imaju dobre uslove 2 velike sale sa travom umjetnickom i jedan vanjski teren nije nesto ali eto nije los
Btw:sve u svemu imaju dobre uslove 2 velike sale sa travom umjetnickom i jedan vanjski teren nije nesto ali eto nije los
-
Naughty_girl
- Kontakt:
Nemojte mi Zelje da hoce jednog dana samo ih odnijeti vanzemaljci i igrace i navijace

-
market.sevdah
- Kontakt:
ove godine škola fudbala Novi grad se je pokvarila evo i dokaza
http://www.cordialcup-croatia.com/ ------PROČITATI SVE SUDIONIKE I SVE REZULTATE ZA 2009.GOD.,čak je i bihaćko jedinstvo bilo bolje od ŠF NG
http://www.cordialcup-croatia.com/ ------PROČITATI SVE SUDIONIKE I SVE REZULTATE ZA 2009.GOD.,čak je i bihaćko jedinstvo bilo bolje od ŠF NG
Skola fudbala NG losa ove godine ..market.sevdah je napisao/la:ove godine škola fudbala Novi grad se je pokvarila evo i dokaza
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ako iko zna ili je mozda upucen ja bi ga molio da odgovori kako da se osnuje skola fudbala ?
svoj ti pos'o !
Hmmmmm.Pa mislim da bi tu informaciju trebao potraziti u Fudbalskom savezu.Ili mozda kantonalnome savezu.Grbavica moj zivot je napisao/la:Ako iko zna ili je mozda upucen ja bi ga molio da odgovori kako da se osnuje skola fudbala ?
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
prije bi rekao da ide preko NS BIH ma mala skolica u vezi jedne mjesne zajednice sa rajom da napravim nademo trenera djeca ovo ono123456 je napisao/la:Hmmmmm.Pa mislim da bi tu informaciju trebao potraziti u Fudbalskom savezu.Ili mozda kantonalnome savezu.Grbavica moj zivot je napisao/la:Ako iko zna ili je mozda upucen ja bi ga molio da odgovori kako da se osnuje skola fudbala ?
sve u svemu hvala
svoj ti pos'o !
Mislim da je Radnik najjaci sto se skole tice, barem zasad.
Moram pohvaliti i mladog Hairlahovica iz FK Krajina Cazin, koji je dobrim igrama zadobio simpatije austrijskog Red Bull Salzburga koji mu je ponudio ugovor.
Moram pohvaliti i mladog Hairlahovica iz FK Krajina Cazin, koji je dobrim igrama zadobio simpatije austrijskog Red Bull Salzburga koji mu je ponudio ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.