Klub: Tuzla City
Godina rođenja: 1997
Mjesto rođenja: Tuzla
Pozicija: Desni bek
Ove sezone: 29 utakmica u PLBIH, 1 gol i 5 asistencija.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
U cemu je problem, dobio je svoju temu kao što je ima i svaki reprezentativac?
Cuj u cemu je problem. Igrac je pozvan da se proda a ne sto ce biti reprezentativac deset godina.
Pa nisam ga ja pozvao u reprezentaciju, ako svi imaju temu što je on ne bi imao.
Jest jest, dogovorio sam fino sa adminima ovdje za svaku temu dobijem dnevnicu.
Ja znam da ti je drago za Nukica, barem se po Avataru da zakljuciti, a nije ni cudo da se zove igrac iz tc, azmir je sad u poziciji da lobira.
_dreamer_ je napisao/la: ↑25 maj 2021, 10:21Ja znam da ti je drago za Nukica, barem se po Avataru da zakljuciti, a nije ni cudo da se zove igrac iz tc, azmir je sad u poziciji da lobira.
Ali hajmo realno, sta je tc napravio ove godine? Sta je nukic napravio ove god. Jedan od najstabilnijih klubova, plata redova, a igraju ko mudo labudovo.
Nicim on nije zasluzio poziv, i nije poenta da je bio neko gori, nego da zauzima mjesto nekom boljem
Kakvo licemjerje? Ti to samo pises jer je nukic iz tc, da nukic igra u sarajevu i ima ovakvu sezonu, pisao bi nesto drugo. Pitam se ko je tu licemjeran... Ne podrzavam ni poziv pidre, ali necu sada biti neobjektivan jer je ovaj put pozvan igrac iz mog grada.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 maj 2021, 10:26_dreamer_ je napisao/la: ↑25 maj 2021, 10:21Ja znam da ti je drago za Nukica, barem se po Avataru da zakljuciti, a nije ni cudo da se zove igrac iz tc, azmir je sad u poziciji da lobira.
Ali hajmo realno, sta je tc napravio ove godine? Sta je nukic napravio ove god. Jedan od najstabilnijih klubova, plata redova, a igraju ko mudo labudovo.
Nicim on nije zasluzio poziv, i nije poenta da je bio neko gori, nego da zauzima mjesto nekom boljem
Poenta je licemjerja, nebitan je ovdje Nukić. Prošlo okupljanje je pozvan Pidro. Jel to Pidro nešto bolji od Nukića?
Ne pratiš dešavanja, nisam nikakav navijač tc, Azmir je emotivni trigger kod forumskih hordaša, zato avatar. A ovo lokalni patriotizam je smiješan._dreamer_ je napisao/la: ↑25 maj 2021, 10:29Kakvo licemjerje? Ti to samo pises jer je nukic iz tc, da nukic igra u sarajevu i ima ovakvu sezonu, pisao bi nesto drugo. Pitam se ko je tu licemjeran... Ne podrzavam ni poziv pidre, ali necu sada biti neobjektivan jer je ovaj put pozvan igrac iz mog grada.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 maj 2021, 10:26_dreamer_ je napisao/la: ↑25 maj 2021, 10:21
Ja znam da ti je drago za Nukica, barem se po Avataru da zakljuciti, a nije ni cudo da se zove igrac iz tc, azmir je sad u poziciji da lobira.
Poenta je licemjerja, nebitan je ovdje Nukić. Prošlo okupljanje je pozvan Pidro. Jel to Pidro nešto bolji od Nukića?