Dresovi PLBiH

Doktorinho
Kontakt:

Dresovi PLBiH

Post Postao/la Doktorinho » 05 jul 2022, 02:24

Pocetkom nove sezone dolaze i novi dresovi, prve nove garniture dolaze od Borca i Zrinjskog

Dres Borca slican gostujucem Hajdukovom od prošle sezone

slika

slika

slika

slika

Ado1922

Re: Dresovi PLBiH

Post Postao/la Ado1922 » 05 jul 2022, 14:37

Zna li se išta oko novih dresova Veleža? Ostaje li Number 1 domaći brend ili će mijenjati dobavljača opreme?
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Doktorinho
Kontakt:

Post Postao/la Doktorinho » 06 jul 2022, 01:53

HŠK Posušje prešlo na njemački brend “Jako”, uskoro predstavljanje nove garniture

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 06 jul 2022, 02:04

Kod Borca reklama očajno uklopljena. Solidan dres koji je uništen reklamom.

Kod Zrinjskog standardno fantastično. Inače, Macron jako dobar, a i lenta kod Zrinjskog omogućava lijep dizajn. Ali, uklopljena i reklama fino, dosta dobro.

Inače, Zrinjskom vazda dobri dresovi. Kod Sarajeva nema puno komplikacija i isto bude dosta vizuelno lijepo, uglavnom. Mada, vazda se ide na sigurno. Željezničar ide od očaja do sjaja, otprilike. Kod Veleža prošlosezonski dosta lijep, skladan, a pobjegli od nekih previše reklama po njemu. Borac ima dobre boje za dres, a obično useru. Kod Tuzle tamna varijanta bolja od svijetle, ubjedljivo bila. Slobodu ubiju neskladne reklame, obično.

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 06 jul 2022, 06:30

Zeljo po meni ima odlicne posljednje garniture, vjerovatno najbolje u ligi otkako su UMBRO i Macron poceli nositi, diadora je vec bila jako kriticna s kvalitetom i dizajnom, ali ovi posljednji pogotovu zadnje dvije Macron garniture su savrsenstvo.

Sarajevo po meni ima ruzne dresove od Erree, nije prava bordo boja, vuce na ljubicasto, trening oprema druge nijanse bordo vise na crveno ide, da ne vidim marku mislio bi da su od no1, nike sto su nosili su po meni bili dosta ljepsi i kvalitetniji.

Zrinjski standardno lijep dres.

Borac lijep dres unisten sponzorom.

Siroki ima uvijek fine dresove.

Tuzla kic, kao i klub cijeli.

Posusje je imalo fine dresove prosle godine, sa Jakom ove godine sigurno sa ce opet biti fini kao i kod Sirokog.

Velez je po meni sa Slobodom najveca kriza, ko s pijace oprema, treniraju u pamucnim, ispranim majicama koje su se smanjile, dresovi kicasti ko da su iz Moldavskog sela nekog, kod Slobode ne moses ni upratit proizvodjace, i kad imaju nesto ok uniste printom.

Doktorinho
Kontakt:

Post Postao/la Doktorinho » 06 jul 2022, 14:43

elevenblues je napisao/la:
06 jul 2022, 06:30

Velez je po meni sa Slobodom najveca kriza, ko s pijace oprema, treniraju u pamucnim, ispranim majicama koje su se smanjile, dresovi kicasti ko da su iz Moldavskog sela nekog
Uvijek mi para oči kad gledam njihove izvještaje, a oni u pamučnim majicama treniraju. Strašno da su pristali na takav ugovor sa No1 a nije da se nema para da to bude cakum pakum kao npr Posušje evo, od flaše do markera sve je pokrio tehnički sponzor
slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 jul 2022, 14:47

Zeljo po meni ima odlicne posljednje garniture, vjerovatno najbolje u ligi otkako su UMBRO i Macron poceli nositi, diadora je vec bila jako kriticna s kvalitetom i dizajnom, ali ovi posljednji pogotovu zadnje dvije Macron garniture su savrsenstvo.

Sarajevo po meni ima ruzne dresove od Erree, nije prava bordo boja, vuce na ljubicasto, trening oprema druge nijanse bordo vise na crveno ide, da ne vidim marku mislio bi da su od no1, nike sto su nosili su po meni bili dosta ljepsi i kvalitetniji.

Posusje je imalo fine dresove prosle godine, sa Jakom ove godine sigurno sa ce opet biti fini kao i kod Sirokog.

Velez je po meni sa Slobodom najveca kriza, ko s pijace oprema, treniraju u pamucnim, ispranim majicama koje su se smanjile, dresovi kicasti ko da su iz Moldavskog sela nekog, kod Slobode ne moses ni upratit proizvodjace, i kad imaju nesto ok uniste printom.
Ne slažem se za FKS. Trening oprema je bordo prava, ko god je uzivo vidio zna o cemu govorim, nikakva crvena nije u pitanju. Isto je i za dres, prava pravcata bordo boja. Kvalitet je solidan, po meni macron ima bolji materijal.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 06 jul 2022, 18:35

Sarajevo prvi put u prošloj sezoni da bude prava bordo boja, sve tamnije vuče na crnu, a svjetlije vuče na crvenu.
🇵🇸

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 06 jul 2022, 19:01

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
06 jul 2022, 14:47

Ne slažem se za FKS. Trening oprema je bordo prava, ko god je uzivo vidio zna o cemu govorim, nikakva crvena nije u pitanju. Isto je i za dres, prava pravcata bordo boja. Kvalitet je solidan, po meni macron ima bolji materijal.

slika

raja na termine dodje u boljoj opremi :rol: ovo nije ni nivo fizickog u osnovnoj školi :mrgreen:

stvarno na cemu ona travnicka ubleha uzima pare ne zna se tko je veca ubleha on il gb3 :puke: :puke:

tko je drzao dres od no1 ne zna sta je smece svega mi kese iz binga i mercatora su veceg kvaliteta, a tek dizajn onaj dres veleza sa evropskim zvjezdicama vratio nas 20 godina u prošlost kad je harala mesna industrija Lijanović :mrgreen:

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 06 jul 2022, 19:13

Tako ti je kad sa selimovicem hoces da surujes...
Nabavna cijena ovi pvc kesa u Turskoj 0,12feninga po kili, a on dres prodaje 60 KM.
Ko sa ovakvim balijom suruje i nije ni za sta drugo osim za pvc kese u vidu velezovog dresa.
Uzmi u ruke ili na tijelo dres Macrona, Jako, Kelme i No1, pa ces da vidis kakve su razlike.
Prije bi se osugao nego selimovicu dao pare za kese.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jul 2022, 19:14

Pa to je Brkin haver svakako No1 on ga je doveo i za predsjednika Željeznicara.Sad se moze ocekivati i da produže jos koju godinu ugovor sa Veležom da nose njegovu opremu(neznam do kad im sad ugovor važi).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 06 jul 2022, 19:20

miky_hz je napisao/la:
06 jul 2022, 19:14
Pa to je Brkin haver svakako No1 on ga je doveo i za predsjednika Željeznicara.Sad se moze ocekivati i da produže jos koju godinu ugovor sa Veležom da nose njegovu opremu(neznam do kad im sad ugovor važi).
Ti znas miki moje misljenje o Amaru i to se vjerovatno nece promijeniti bez obzira na sve, iako mu zelim sve najbolje jer je u mom klubu.

Saradnja sa No1 je pocela jos u Federalnoj, i Amar nema bas veze s tim. Druga stvar, po Mostaru su kruzile price da ce se od ove godine nositi Nike, koji ce oblaciti i prvi tim i omladince. Tj. da ugovor sa No1 istice ove sezone.

Vjerovatno nesto slicno kao sto ste vi imali, jer znam da Nike ima te "grupe" a mi bi vjerovatno odabrali template vec postojeceg dresa.

Ne znam iskreno dokle je doslo, i zasto nije vec predstavljeno, ali pretpostavljam da je to nasa redovna boljka - nedoststak ljudi. Isti ljudi rade i organizaciju 100g i pripreme za Europu i sve. Dosta toga je jos na volonterskoj bazi, i za nadat se da ce biti sluha za neke znacajne promjene u tom aspektu. Dzemil je najavio tog direktora marketinskog odjela i formiranje istog, pa bi s tim korakom trebale i ovakve stvari da dodju na red.

Minus za nas, posebno kad vidim Posusje kako to radi preofesionalno.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 06 jul 2022, 19:26

Ti "lager" Nike dresovi su svemirski brod za sve ove manje firme.
Ovi manji brendovi ti izadju u susret jer ti daju mogucnost da personalno uradis dizain dresa, al bukvalno nisu ni blizu kvaliteti Nike.
Imam skoro sve dresove do sada FKS, zadnjih 15stak sezona, znam sta pricam.
- FKS -

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jul 2022, 19:29

killafrommanilla je napisao/la:
06 jul 2022, 19:20
miky_hz je napisao/la:
06 jul 2022, 19:14
Ti znas miki moje misljenje o Amaru i to se vjerovatno nece promijeniti bez obzira na sve, iako mu zelim sve najbolje jer je u mom klubu.

Saradnja sa No1 je pocela jos u Federalnoj, i Amar nema bas veze s tim. Druga stvar, po Mostaru su kruzile price da ce se od ove godine nositi Nike, koji ce oblaciti i prvi tim i omladince. Tj. da ugovor sa No1 istice ove sezone.

Vjerovatno nesto slicno kao sto ste vi imali, jer znam da Nike ima te "grupe" a mi bi vjerovatno odabrali template vec postojeceg dresa.

Ne znam iskreno dokle je doslo, i zasto nije vec predstavljeno, ali pretpostavljam da je to nasa redovna boljka - nedoststak ljudi. Isti ljudi rade i organizaciju 100g i pripreme za Europu i sve. Dosta toga je jos na volonterskoj bazi, i za nadat se da ce biti sluha za neke znacajne promjene u tom aspektu. Dzemil je najavio tog direktora marketinskog odjela i formiranje istog, pa bi s tim korakom trebale i ovakve stvari da dodju na red.

Minus za nas, posebno kad vidim Posusje kako to radi preofesionalno.

Nije ti Nike nikakva pljacka da se razumijemo sa strane samog ugovora,jel obicno niko u okruzenju pa ni mi ne potpisuje direktno sa njima ugovor nego sa nekim njihovim predstavnikom(obicno su Srbi neki) i to nije ni blizu toga kako se zamišlja,bolje je potpisati direktan ugovor sa nekim "manjim" i imati puno bolje mogucnosti,recimo mi kad smo imali Nike pa lupam dodje u šop nesto pa nestane i pitaš kad ce ponovo biti on ti kaze za par mjeseci jel treba procedura proci za to jel si zadnja rupa na sviralu i nemaš direktan ugovor sa njima vec preko nekoga tamo.Tako da nebih baš preporucio ni tu saradnju jel je to samo na oko dobro i na fazon neke "šminke".Imaš kvalitet mozda dresa i necega ali nemaš hiljadu nekih drugih mogucnosti koji imaš sa ovim malo slabijim firmama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 06 jul 2022, 19:37

Hajdeee je napisao/la:
06 jul 2022, 19:26
Ovi manji brendovi ti izadju u susret jer ti daju mogucnost da personalno uradis dizain dresa, al bukvalno nisu ni blizu kvaliteti Nike.
Samo Haad burazeru i kragnica
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 06 jul 2022, 19:39

Dave je napisao/la:
06 jul 2022, 19:37
Hajdeee je napisao/la:
06 jul 2022, 19:26
Samo Haad burazeru i kragnica
Kakva je ono bila prevara i pljacka Dine Selimovica :puke: :mrgreen:
- FKS -

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 06 jul 2022, 19:40

Torino je napisao/la:
06 jul 2022, 18:35
Sarajevo prvi put u prošloj sezoni da bude prava bordo boja, sve tamnije vuče na crnu, a svjetlije vuče na crvenu.
Meni što se tiče dizajna Errea je ok, ali kad uporediš sa nekim prošlim dresovima vidi se tu razlika u boji. I meni nekako kao da ima primjese sa ljubičastom.

slika
90!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 06 jul 2022, 19:43

slika

:ljepota:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 06 jul 2022, 19:44

E to je dres.
- FKS -

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 jul 2022, 19:47

Robust je napisao/la:
06 jul 2022, 19:01
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
06 jul 2022, 14:47

slika

raja na termine dodje u boljoj opremi :rol: ovo nije ni nivo fizickog u osnovnoj školi :mrgreen:

stvarno na cemu ona travnicka ubleha uzima pare ne zna se tko je veca ubleha on il gb3 :puke: :puke:

tko je drzao dres od no1 ne zna sta je smece svega mi kese iz binga i mercatora su veceg kvaliteta, a tek dizajn onaj dres veleza sa evropskim zvjezdicama vratio nas 20 godina u prošlost kad je harala mesna industrija Lijanović :mrgreen:
Ovo je baš užas kvalitet.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], plisek, Rule_hz, samirr i 11 gostiju.