Dres Borca slican gostujucem Hajdukovom od prošle sezone

Uvijek mi para oči kad gledam njihove izvještaje, a oni u pamučnim majicama treniraju. Strašno da su pristali na takav ugovor sa No1 a nije da se nema para da to bude cakum pakum kao npr Posušje evo, od flaše do markera sve je pokrio tehnički sponzorelevenblues je napisao/la: ↑06 jul 2022, 06:30
Velez je po meni sa Slobodom najveca kriza, ko s pijace oprema, treniraju u pamucnim, ispranim majicama koje su se smanjile, dresovi kicasti ko da su iz Moldavskog sela nekog
Ne slažem se za FKS. Trening oprema je bordo prava, ko god je uzivo vidio zna o cemu govorim, nikakva crvena nije u pitanju. Isto je i za dres, prava pravcata bordo boja. Kvalitet je solidan, po meni macron ima bolji materijal.elevenblues je napisao/la: ↑06 jul 2022, 06:30Zeljo po meni ima odlicne posljednje garniture, vjerovatno najbolje u ligi otkako su UMBRO i Macron poceli nositi, diadora je vec bila jako kriticna s kvalitetom i dizajnom, ali ovi posljednji pogotovu zadnje dvije Macron garniture su savrsenstvo.
Sarajevo po meni ima ruzne dresove od Erree, nije prava bordo boja, vuce na ljubicasto, trening oprema druge nijanse bordo vise na crveno ide, da ne vidim marku mislio bi da su od no1, nike sto su nosili su po meni bili dosta ljepsi i kvalitetniji.
Zrinjski standardno lijep dres.
Borac lijep dres unisten sponzorom.
Siroki ima uvijek fine dresove.
Tuzla kic, kao i klub cijeli.
Posusje je imalo fine dresove prosle godine, sa Jakom ove godine sigurno sa ce opet biti fini kao i kod Sirokog.
Velez je po meni sa Slobodom najveca kriza, ko s pijace oprema, treniraju u pamucnim, ispranim majicama koje su se smanjile, dresovi kicasti ko da su iz Moldavskog sela nekog, kod Slobode ne moses ni upratit proizvodjace, i kad imaju nesto ok uniste printom.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jul 2022, 14:47Ne slažem se za FKS. Trening oprema je bordo prava, ko god je uzivo vidio zna o cemu govorim, nikakva crvena nije u pitanju. Isto je i za dres, prava pravcata bordo boja. Kvalitet je solidan, po meni macron ima bolji materijal.elevenblues je napisao/la: ↑06 jul 2022, 06:30Zeljo po meni ima odlicne posljednje garniture, vjerovatno najbolje u ligi otkako su UMBRO i Macron poceli nositi, diadora je vec bila jako kriticna s kvalitetom i dizajnom, ali ovi posljednji pogotovu zadnje dvije Macron garniture su savrsenstvo.
Sarajevo po meni ima ruzne dresove od Erree, nije prava bordo boja, vuce na ljubicasto, trening oprema druge nijanse bordo vise na crveno ide, da ne vidim marku mislio bi da su od no1, nike sto su nosili su po meni bili dosta ljepsi i kvalitetniji.
Posusje je imalo fine dresove prosle godine, sa Jakom ove godine sigurno sa ce opet biti fini kao i kod Sirokog.
Velez je po meni sa Slobodom najveca kriza, ko s pijace oprema, treniraju u pamucnim, ispranim majicama koje su se smanjile, dresovi kicasti ko da su iz Moldavskog sela nekog, kod Slobode ne moses ni upratit proizvodjace, i kad imaju nesto ok uniste printom.
Ti znas miki moje misljenje o Amaru i to se vjerovatno nece promijeniti bez obzira na sve, iako mu zelim sve najbolje jer je u mom klubu.
killafrommanilla je napisao/la: ↑06 jul 2022, 19:20Ti znas miki moje misljenje o Amaru i to se vjerovatno nece promijeniti bez obzira na sve, iako mu zelim sve najbolje jer je u mom klubu.
Saradnja sa No1 je pocela jos u Federalnoj, i Amar nema bas veze s tim. Druga stvar, po Mostaru su kruzile price da ce se od ove godine nositi Nike, koji ce oblaciti i prvi tim i omladince. Tj. da ugovor sa No1 istice ove sezone.
Vjerovatno nesto slicno kao sto ste vi imali, jer znam da Nike ima te "grupe" a mi bi vjerovatno odabrali template vec postojeceg dresa.
Ne znam iskreno dokle je doslo, i zasto nije vec predstavljeno, ali pretpostavljam da je to nasa redovna boljka - nedoststak ljudi. Isti ljudi rade i organizaciju 100g i pripreme za Europu i sve. Dosta toga je jos na volonterskoj bazi, i za nadat se da ce biti sluha za neke znacajne promjene u tom aspektu. Dzemil je najavio tog direktora marketinskog odjela i formiranje istog, pa bi s tim korakom trebale i ovakve stvari da dodju na red.
Minus za nas, posebno kad vidim Posusje kako to radi preofesionalno.
Samo Haad burazeru i kragnicaHajdeee je napisao/la: ↑06 jul 2022, 19:26Ti "lager" Nike dresovi su svemirski brod za sve ove manje firme.
Ovi manji brendovi ti izadju u susret jer ti daju mogucnost da personalno uradis dizain dresa, al bukvalno nisu ni blizu kvaliteti Nike.
Imam skoro sve dresove do sada FKS, zadnjih 15stak sezona, znam sta pricam.
Kakva je ono bila prevara i pljacka Dine SelimovicaDave je napisao/la: ↑06 jul 2022, 19:37Samo Haad burazeru i kragnicaHajdeee je napisao/la: ↑06 jul 2022, 19:26Ti "lager" Nike dresovi su svemirski brod za sve ove manje firme.
Ovi manji brendovi ti izadju u susret jer ti daju mogucnost da personalno uradis dizain dresa, al bukvalno nisu ni blizu kvaliteti Nike.
Imam skoro sve dresove do sada FKS, zadnjih 15stak sezona, znam sta pricam.
Meni što se tiče dizajna Errea je ok, ali kad uporediš sa nekim prošlim dresovima vidi se tu razlika u boji. I meni nekako kao da ima primjese sa ljubičastom.
Ovo je baš užas kvalitet.Robust je napisao/la: ↑06 jul 2022, 19:01GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jul 2022, 14:47Ne slažem se za FKS. Trening oprema je bordo prava, ko god je uzivo vidio zna o cemu govorim, nikakva crvena nije u pitanju. Isto je i za dres, prava pravcata bordo boja. Kvalitet je solidan, po meni macron ima bolji materijal.elevenblues je napisao/la: ↑06 jul 2022, 06:30Zeljo po meni ima odlicne posljednje garniture, vjerovatno najbolje u ligi otkako su UMBRO i Macron poceli nositi, diadora je vec bila jako kriticna s kvalitetom i dizajnom, ali ovi posljednji pogotovu zadnje dvije Macron garniture su savrsenstvo.
raja na termine dodje u boljoj opremiovo nije ni nivo fizickog u osnovnoj školi
![]()
stvarno na cemu ona travnicka ubleha uzima pare ne zna se tko je veca ubleha on il gb3![]()
![]()
tko je drzao dres od no1 ne zna sta je smece svega mi kese iz binga i mercatora su veceg kvaliteta, a tek dizajn onaj dres veleza sa evropskim zvjezdicama vratio nas 20 godina u prošlost kad je harala mesna industrija Lijanović![]()