Kandidat za PL i kandidati za 2. Ligu
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Kandidat za PL i kandidati za 2. Ligu
Hajde da svi damo imena klubova tko ce osvojiti prvu ligu, a koji klubovi bi mogli ispasti. Da vidimo na kraju tko bi mogao pogoditi
Evo od mene.
1. Mjesto Bratstvo Gračanica
Dosta jaka ekipa koja je uigrana i koja ima podrsku grada, jak trener i mislim da sigurno pucaju na prvo mjesto.
Čelik mislim da jos nije spreman, iako isto zelim da se sto prije vrate gdje im je mjesto.
Zvijezda Gradačac slično kao Jedinstvo, svake sezone najava za nešto veće a nikad nista tako da nmgu shvatiti to nesto ozbiljno
Stupčanicu ne smatram ni u sta
Ekipe koje bi mogle ispasti
1 Radnički Lukavac ( meni jedan od najdrazih klubova u prvoj ligi, ali iskreno mislim da nece moci izvuci se)
2. Simm Bau ( i dalje ne znaju da li bi ikako igrali ovu ligu, mislim da nemaju dovoljno jaku ekipu da izbore opstanak)
3. Gradina ( prosle sezone opstali uz dosta srece kao i Jedinstvo, iskreno ne znam kakva im je trenutno ekipa, ali mislim da ce tesko to opstanka)
4. Travnik ( nemaju dovoljno kvalitete , iako im je mjesto u ovoj ligi. Mozda me iznenade ali ih vidim kao 4. kandidata)
Trebalo bi ispasti 6 klubova ali evo po meni 4 kandidata
Evo od mene.
1. Mjesto Bratstvo Gračanica
Dosta jaka ekipa koja je uigrana i koja ima podrsku grada, jak trener i mislim da sigurno pucaju na prvo mjesto.
Čelik mislim da jos nije spreman, iako isto zelim da se sto prije vrate gdje im je mjesto.
Zvijezda Gradačac slično kao Jedinstvo, svake sezone najava za nešto veće a nikad nista tako da nmgu shvatiti to nesto ozbiljno
Stupčanicu ne smatram ni u sta
Ekipe koje bi mogle ispasti
1 Radnički Lukavac ( meni jedan od najdrazih klubova u prvoj ligi, ali iskreno mislim da nece moci izvuci se)
2. Simm Bau ( i dalje ne znaju da li bi ikako igrali ovu ligu, mislim da nemaju dovoljno jaku ekipu da izbore opstanak)
3. Gradina ( prosle sezone opstali uz dosta srece kao i Jedinstvo, iskreno ne znam kakva im je trenutno ekipa, ali mislim da ce tesko to opstanka)
4. Travnik ( nemaju dovoljno kvalitete , iako im je mjesto u ovoj ligi. Mozda me iznenade ali ih vidim kao 4. kandidata)
Trebalo bi ispasti 6 klubova ali evo po meni 4 kandidata
Re: Kandidat za PL i kandidati za 2. Ligu
Kamdidati za ulazak u PL :
1. Tuzla
2. Zvijezda
3. Buducnost
4. Stupcanica
Ispadanje :
1. Bau
2. Gradina
3. Radnicki
4. Jedinstvo
1. Tuzla
2. Zvijezda
3. Buducnost
4. Stupcanica
Ispadanje :
1. Bau
2. Gradina
3. Radnicki
4. Jedinstvo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ASD
- Kontakt:
Budućnost po meni je daleko od kandidata za ulazak. Ima jakih individualaca, ali mlađi igrači zaostaju.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ajde sacekamo jos ovu sedmicu, da vidimo da li ce neko dobiti jos koje pojacanje. Mada kako trenutno situacija stoji
1. Stupcanica
2. Tuzla
3. Bratstvo
Nizi rang:
1. Simm Bau (vjerovatno nece ni igrati)
2. Gradina
3. Radnicki
4. Gorazde
1. Stupcanica
2. Tuzla
3. Bratstvo
Nizi rang:
1. Simm Bau (vjerovatno nece ni igrati)
2. Gradina
3. Radnicki
4. Gorazde
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Meni prošle godine nijedna ekipa nije bila za ulazak. Sloboda imala 6 neriješenih i 3 poraza, Stupčanica 5 neriješenih i 6 poraza, a Bratstvo 4 neriješene i 10 poraza.
Tako da ove godine nemam nikakav osjećaj da će se neko izdvojiti, čak što više mislim da će prvih 6-7 ekipa biti podjednake kvalitete i da će sitnice odlučivati.
Tako da ove godine nemam nikakav osjećaj da će se neko izdvojiti, čak što više mislim da će prvih 6-7 ekipa biti podjednake kvalitete i da će sitnice odlučivati.
-
- Kontakt:
Istog sam misljenja sto se tice prvaka, imam osjecaj da ce ice sezone to biti neizvjesno do zadnjeg kola Gradina i Lukavac sigurni putnici u nizi rang.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Mislim da se vecina slazemo oko borbe za opstanak, a za prvaka sigurno jedna od dosadnijih sezona
Šanse za prvaka su na strani Stupčanice a pokušat će je zaustaviti Budućnost i Tuzla siti. Što se tiče ispadanja ne treba puno razmišljati jer ispada trećina lige, najmanje šansi ima Sim bau a nešto veće nade imaju ostali koji nisu imenovani.
Pa zar nije interesantnije kad se bori 4 ili 5 ekipa ilikad se odvoji jedna ili 2 po 15 bodova.nebeskasila je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:30Mislim da se vecina slazemo oko borbe za opstanak, a za prvaka sigurno jedna od dosadnijih sezona
Za prvaka
Stupcanica
Tuzla
Bratsvo
Celik
E sad bice gusto ovde izmedzu ove 4 ekipe.
-
- Kontakt:
Ja cisto sumnjam da Gracanica ima ikakav interes za PL BiH. Brko je ovdje svoj na svom, tako da mislim da nema od toga nista.convict35 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 11:52Pa zar nije interesantnije kad se bori 4 ili 5 ekipa ilikad se odvoji jedna ili 2 po 15 bodova.nebeskasila je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:30Mislim da se vecina slazemo oko borbe za opstanak, a za prvaka sigurno jedna od dosadnijih sezona
Za prvaka
Stupcanica
Tuzla
Bratsvo
Celik
E sad bice gusto ovde izmedzu ove 4 ekipe.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Dino Kalesic novi igrac Stupcanice. Mislim da ovo odmah mijenja favorita ove sezone
-
- Kontakt:
Ako je suditi po kvalitetu i imenima Stupcanica je onda trebala prosle godine zavrsiti ispred Slobode. Dobro znas da je ovo prva liga federacije i da ovdje nije bas sve normalno ! Iskreno i ja ih smatram glavnim favoritima, ali ne bude uvijek bas onako kako bi trebalo.nebeskasila je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:01Dino Kalesic novi igrac Stupcanice. Mislim da ovo odmah mijenja favorita ove sezone
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Prosle sezone mislim da nisu htjeli uci u PL. Ne da nisu mogli, jer da su htjeli pobjegli bi Slobodi 10 bodova u zadnjih par kola. Sta se desilo pojma nemam, ali sad su najkvalitetnija ekipa, i sigurno imaju sve uslove. I ne bi dzaba doveli ovakvog igrača koji je sigurno skup da budu peti na tabeli.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:02Ako je suditi po kvalitetu i imenima Stupcanica je onda trebala prosle godine zavrsiti ispred Slobode. Dobro znas da je ovo prva liga federacije i da ovdje nije bas sve normalno ! Iskreno i ja ih smatram glavnim favoritima, ali ne bude uvijek bas onako kako bi trebalo.nebeskasila je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:01Dino Kalesic novi igrac Stupcanice. Mislim da ovo odmah mijenja favorita ove sezone
-
- Kontakt:
Prosle godine jesu htjeli, ali nisu mogli, zato sto se nisu pitali samo oni. Bar ti znas kako ide, dugo godina pratis ovu ligu znas kako funkcionise.nebeskasila je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:06Prosle sezone mislim da nisu htjeli uci u PL. Ne da nisu mogli, jer da su htjeli pobjegli bi Slobodi 10 bodova u zadnjih par kola. Sta se desilo pojma nemam, ali sad su najkvalitetnija ekipa, i sigurno imaju sve uslove. I ne bi dzaba doveli ovakvog igrača koji je sigurno skup da budu peti na tabeli.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:02Ako je suditi po kvalitetu i imenima Stupcanica je onda trebala prosle godine zavrsiti ispred Slobode. Dobro znas da je ovo prva liga federacije i da ovdje nije bas sve normalno ! Iskreno i ja ih smatram glavnim favoritima, ali ne bude uvijek bas onako kako bi trebalo.nebeskasila je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:01Dino Kalesic novi igrac Stupcanice. Mislim da ovo odmah mijenja favorita ove sezone
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Pa dobro ima i toga. Moguce da nisu imali dozvolu sa vrha 
Vidjecemo sad, bice ovo zanimljiva sezona. Ako Tuzla City bude mogla parirati Stupcanici, mislim da Stupčanica nece imati šanse, jer tesko je protiv Azmira
Vidjecemo sad, bice ovo zanimljiva sezona. Ako Tuzla City bude mogla parirati Stupcanici, mislim da Stupčanica nece imati šanse, jer tesko je protiv Azmira
-
- Kontakt:
Hahaha imas lose iskustvo sa njimnebeskasila je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:19Pa dobro ima i toga. Moguce da nisu imali dozvolu sa vrha
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Pa nisu neka loša iskustva ali znam kad smo se borili sa Slobodom sta se radilo. Vidjecemo koga ce aavez gurati, to ce se znati od samog početkaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:22Hahaha imas lose iskustvo sa njimnebeskasila je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:19Pa dobro ima i toga. Moguce da nisu imali dozvolu sa vrha
Vidjecemo sad, bice ovo zanimljiva sezona. Ako Tuzla City bude mogla parirati Stupcanici, mislim da Stupčanica nece imati šanse, jer tesko je protiv AzmiraProsle godine Sloboda nije ostecena za aut, tako da tesko je borito se sa nekom ekipom kako ja ima zastitu. Evo najozbiljnije ja ne vidim nas kao nekog konkurenta jer trenutni igracki kadar treba dopuniti sa jos 3-4 dobra igraca.
-
- Kontakt:
Na to sam i mislionebeskasila je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:40Pa nisu neka loša iskustva ali znam kad smo se borili sa Slobodom sta se radilo. Vidjecemo koga ce aavez gurati, to ce se znati od samog početkaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:22Hahaha imas lose iskustvo sa njimnebeskasila je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:19Pa dobro ima i toga. Moguce da nisu imali dozvolu sa vrha
Vidjecemo sad, bice ovo zanimljiva sezona. Ako Tuzla City bude mogla parirati Stupcanici, mislim da Stupčanica nece imati šanse, jer tesko je protiv AzmiraProsle godine Sloboda nije ostecena za aut, tako da tesko je borito se sa nekom ekipom kako ja ima zastitu. Evo najozbiljnije ja ne vidim nas kao nekog konkurenta jer trenutni igracki kadar treba dopuniti sa jos 3-4 dobra igraca.
Elvir Baljic
- ASD
- Kontakt:
Stupčanica i Bratstvo imaju dobar kadar.
Nisam vidio kadar Tuzla Citya pa da mogu da ih ocijenim. Vjerujem da će biti u vrhu.
Budućnost ne može napasti jer nema igrače za Premijer lige. Čak i da se desi čudo pa da se i uđe, mora se dovesti kompletno nov igrački kadar jer nemaš igrače ni za klupe u Premijer ligi.
Nisam vidio kadar Tuzla Citya pa da mogu da ih ocijenim. Vjerujem da će biti u vrhu.
Budućnost ne može napasti jer nema igrače za Premijer lige. Čak i da se desi čudo pa da se i uđe, mora se dovesti kompletno nov igrački kadar jer nemaš igrače ni za klupe u Premijer ligi.
Sobzirom da Zvijezda ima dvije podjednako kvalitetne postave,znaci klupa gori nebo,a ko god igrao prvu postavu isto mu dodje,prvi su kandidat,Tuzla i Stupcanica nevjerujem puno,Bratstvo kao i uvijek nista se tu nece dogoditi,ako Zvijezda starta prva 3-4 kola kako treba a hoce dovidjenja ostali…ali fudbal je nepredvidljiv pa cemo malo sacekati ali ovo je fakat Zvijezda ima desetak napadaca koji uvijek mogu zabiti…Sretno svima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.