Novi trener Veleža (prijedlozi)

VictoriasFikret
Kontakt:

Novi trener Veleža (prijedlozi)

Post Postao/la VictoriasFikret » 11 avg 2024, 23:41

Neki od trenutno slobodnih trenera koji su spominjani u ranijim diskusijama.

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

AlemC85
Kontakt:

Re: Novi trener Veleža (prijedlozi)

Post Postao/la AlemC85 » 12 avg 2024, 12:27

Canadi dobio otkaz!

salmy

Post Postao/la salmy » 12 avg 2024, 14:15

AlemC85 je napisao/la:
12 avg 2024, 12:27
Canadi dobio otkaz!
Vala aferim za vijest i očekivano...Iskreno ja bih volio Čustovica ili našeg Ibru Rahimica, jer to su ljudi koji istinski vole Velež. Pogotovo Ibro kojem trebamo zahvaliti za mnogo dobre poteze koje je odradio za Velež, slagao se neko sa tim ili ne.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 12 avg 2024, 19:56

Dvojac Ibro Rahimic, Custovic ... ljudi koji bi radili na dugogodisnjem konceptu jer to je njihov grad/klub. Ovo ostalo placenici koji ce to raditi trenutno i preko neke stvari. Eto cisto zato sto cu placeni

RA27
Kontakt:

Post Postao/la RA27 » 13 avg 2024, 14:48

Zeljko Sopic bi bio odličan izbor, naravno ukoliko smo u stanju da ga platimo.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 13 avg 2024, 15:31

Samo se ne zalijecati kao za ovog zadnjeg jer sam misljenja da se on na vrat na nos doveo radi mira pred evropske utakmice. Sigurno moze Merza do tada voditi ekipu a za novog dobro izvagati dva puta mjeri jednom sijeci

salmy

Post Postao/la salmy » 13 avg 2024, 21:19

CampobelloDiMazara je napisao/la:
13 avg 2024, 15:31
Samo se ne zalijecati kao za ovog zadnjeg jer sam misljenja da se on na vrat na nos doveo radi mira pred evropske utakmice. Sigurno moze Merza do tada voditi ekipu a za novog dobro izvagati dva puta mjeri jednom sijeci
Slažem se stobom, ali evo neki portali uveliko pominju Sanjina Pintula da može sjesti na trenersku klupu. Možda ga mostarska raja bolje poznaju, jer meni je iskreno nepoznat u ulozi trenera. Kakav je i koje klubove je vodio?

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 13 avg 2024, 21:35

Kakav Pintul , amatere trenira po svicarskoj, mada sa ovom upravom nikad neznas.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 13 avg 2024, 22:03

Ibro Rahimic Najbolje rijesenje u ovoj situaciji samo nas on moze iscupati i okrenuti na bolje rezultate

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 13 avg 2024, 22:19

Rodeni je napisao/la:
13 avg 2024, 22:03
Ibro Rahimic Najbolje rijesenje u ovoj situaciji samo nas on moze iscupati i okrenuti na bolje rezultate
Ibro se vec 5 godina ne bavi ozbiljno trenerskim poslom, toliko o njegovim ambicijama. Takve trenere smo davno trebali prevazici, ali bi bio dobar na dosta drugih pozicija u klubu, samo ne sef ss.

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 14 avg 2024, 15:56

Nemoj vise ove strance daj nekog ko se godinama vrti u nasoj ligi, samo takav se moze snaci u ovom haosu.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 15 avg 2024, 12:21

Ako išta misle, Čustović Adnan je rješenje. Isti je q platiti njega, ili promašiti s još 2 trenera. Ozbiljnije ime poput Sopića u ovaj haos ne možemo dovoditi, ne možemo ni Adu al' računamo da je naš i da bismo ga na to mogli dovesti.

I dati mu prostora minimalno dvije godine, i naravno da on izabere U POTPUNOSTI stručni štab, osim Mike. Sve ostalo da se može zamijeniti, pa i legendarni Kalajdžić :mrgreen: I čak bi na tome insistirao, da sve ljude dovede i izabere Čustović umjesto postojećih, Avde, Dase i ostalih. Svi su puuuuuuuuuno više dobili od Veleža nego što su dali, nek' pokažu da vrijede negdje drugo.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 15 avg 2024, 12:37

killafrommanilla je napisao/la:
15 avg 2024, 12:21
Ako išta misle, Čustović Adnan je rješenje. Isti je q platiti njega, ili promašiti s još 2 trenera. Ozbiljnije ime poput Sopića u ovaj haos ne možemo dovoditi, ne možemo ni Adu al' računamo da je naš i da bismo ga na to mogli dovesti.

I dati mu prostora minimalno dvije godine, i naravno da on izabere U POTPUNOSTI stručni štab, osim Mike. Sve ostalo da se može zamijeniti, pa i legendarni Kalajdžić :mrgreen: I čak bi na tome insistirao, da sve ljude dovede i izabere Čustović umjesto postojećih, Avde, Dase i ostalih. Svi su puuuuuuuuuno više dobili od Veleža nego što su dali, nek' pokažu da vrijede negdje drugo.
U potpunosti se slažem sa opcijom! Na ovo bih još samo dodao da treba više pažnje posvetiti fizičkoj spremi. Ono u subotu je bilo tuga za gledati. Znači pod moranje nutricionista i kondicioni trener...
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 15 avg 2024, 12:44

aimar21 je napisao/la:
15 avg 2024, 12:37
killafrommanilla je napisao/la:
15 avg 2024, 12:21

U potpunosti se slažem sa opcijom! Na ovo bih još samo dodao da treba više pažnje posvetiti fizičkoj spremi. Ono u subotu je bilo tuga za gledati. Znači pod moranje nutricionista i kondicioni trener...
Tačno tako brate. Jeftinije je nekad skuplje, to se mora tako gledati. Imali smo saradnju sa nekakvom grupom nutricionista, al' sve je to zamazivanje očiju bilo. Sve to treba prepustiti Čustoviću i slušati čovjeka koji je radio u inostranstvu. Siguran sam da zna kako to funkcioniše i kako treba da se sredi sve.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 23 maj 2025, 17:29

Prema zvaničnim podacima saradnja Veleža i Jankovića trajat će dva mjeseca. Odnosno od 30. aprila do 30. juna ove godine. Nije isključeno da ugovor sadrži klauzule koje automatski aktiviraju Jankovićev mandat i za iduću sezonu, ali otom-potom.
Nedo Turković kaže da ne ostaje.

salmy

Post Postao/la salmy » 26 maj 2025, 22:36

Kakav Janković bola, teška ubleha od trenera. Treba vidjeti sa Husrefom Musemicem, čovjek poznaje ligu i zna posao bolje od stotinu nabrojanih trenera, samo što je u proteklom periodu imao problema sa zdravljem i isključio se iz svega. Pričalo se prije dolaska Zekica da bi on preuzeo ulogu trenera Sarajeva, ali nisu prihvatili njegove uslove i kraj.

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 04 jun 2025, 20:15

slika
https://www.transfermarkt.com/darije-ka ... ainer/9382

30.5.2025.

U razgovoru za portal ****, Kalezić je potvrdio da kontakt s Veležom – barem zasad – ne postoji.

– Ne, nisam imao nikakve razgovore sa Veležom, barem ne do sada, tako da… Ja sam Mostarac, vezan sam za sve u mom gradu, čak sam jedno vrijeme i igrao za Velež i svakako da pratim sve što se dešava. To je sve što mogu u ovom trenutku reći – kratko je poručio Kalezić kojeg smo zatekli na putu prema Beogradu.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.