Zvezde Granda

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Odgovori
Semper
Kontakt:

Zvezde Granda

Post Postao/la Semper » 10 jul 2025, 16:26

Mislim da naslov govori sve za sebe. Mjesto gdje su Bosanci apsolutni vladari godinama sve do sad. Ove godine je pobjedio neki crni Makedonac.Ta pobjeda nije slucajna jer Makedonijama godinama ulaze u rad sa mladim pjevacima i infrastrukturu.
Mislim da nam ovaj poraz treba biti opomena da drzava krene da ulaze u otvaranje novih studia za pjevanje, u farme koka kako bi pjevaci dobijali dzabe jaja... Teska vremena nalazu teske odluke, tako da drzava mora da hitno reaguje.

19vendetta87
Kontakt:

Re: Zvezde Granda

Post Postao/la 19vendetta87 » 10 jul 2025, 16:53

Sav nas javašluk se odrazio i na estrandnom nebu. Nasa dominacija u najprestiznijem pjevackom takmicenju je prestala jos prije 3 godine, gdje Makedonci imaju cak 2 pobjede, a mi samo jednu...

Ali mene vise brine da smo ove godine u finalu imali samo 5 kandidata iz BiH, a ranije ih je znalo po 10 biti.

Mozda je vrijeme da i u ovoj sferi potrazimo potencijale po dijaspori koji ce prestavljati nasu drzavu, jer nas domaci pogoni polako, ali sigurno, izdaju...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 11 jul 2025, 16:14

:D

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 11 jul 2025, 16:24

Makedonija sistemski radi, već u osnovnoj školi se regrtuju mladi talenti koji dobijaju stipendije... A da ne pričamo koliko samo strahih trenera pjevanja je zaposleno po školama.

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.