Sjajni mladi veznjak
Kenan Busuladžić je odabrao reprezentaciju Bosne i Hercegovine!
Kenan Busuladžić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Kenan Busuladžić
Dobrodošao majstore. 
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Kenan Busuladžić
Tek od jeseni izgleda. Nikad cuo, nikad vidio ali neka mu je sa srecom.
Dobar je igrac , solidan. Igrao je protiv zvezde msm u ligi evrope. Mlad je igrac i msm da moze biti jedan dobar vezni , pogotovo za reprezentaciju.
Dobrodošao, sa srecom i pametno 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Edincapitano
- Kontakt:
Polako, prvo nek se dokaze u mladoj repki, kao i Dedic, Kerim i Tarik pa tek onda A repka.
Al sretno
Al sretno
Sa nekim igračima moraš preskočiti određene korake i mlađe selekcije ako su super talenti. Ovdje se radi i o Švedskoj kojoj ga ‘otimamo’ (znam, vraćamo našu djecu), ali on je trenutno njihov igrač.Edincapitano je napisao/la: ↑21 apr 2026, 01:34Polako, prvo nek se dokaze u mladoj repki, kao i Dedic, Kerim i Tarik pa tek onda A repka.
Al sretno![]()
Niko ovdje ne govori o prvih 11 niti da mu se odmah garantuje mjesto, ali takvog igrača treba kaparisati. Ako ima kvalitet, izborit će se za mjesto u A selekciji (vezni rad nam je trenutno pod velikim znakom upitnika).
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Suditi preko youtube klipova nije zahvalno. Al ono sto ima jednostavno mi nemamo u reprezentaciji. Svidjaju mi se brze noge i reakcije na malom prostoru, veom refleksan, dobro gradi loptu, brze rekcija i biranje dobrih opcija. Dobra pas igra. Jenostavno sve sto nemamo, e sada na kom nivou on to moze da radi to je pitanje.
Sa srecom mu, ali nakon ostalih Svedjana, od kojih smo imali ogromna ocekivanja, za ovog necu nista reci dok se prvo ne dokaze. 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Busuladžić treba da izbori standardno mjesto u prvih 11 Malmoa, da bi bio u konkurenciji A selekcije.
Ako ćemo pošteno, iako je mlad ušao je u neku stagnaciju.
Ako ćemo pošteno, iako je mlad ušao je u neku stagnaciju.
-
Sindikat12
- Kontakt:
”Odluka još nije zvanično objavljena, ali naši izvori ukazuju da je izbor već interno donesen. Te informacije, međutim, još uvijek nisu potvrđene od strane Kenana niti njegove porodice i zbog toga su i dalje nezvanične. Kenan i njegova porodica, kako se navodi, žele sačekati s javnim saopćenjem dok se u potpunosti ne završi proces oko bosanskog pasoša i promjene sportskog državljanstva.”
Švedski mediji.
Švedski mediji.
Ma dobro, treba naravno zvati momka na okupljanje da zvanično debituje, ali poslije toga je upitno je li već kvalitet da nam odmah pomogne, prije će biti da treba još malo stasati. Gigović je ovu polusezonu počeo igrati dosta solidno u klubu na centralnom veznom, Tahirovića će definitivno teško preteći kod Barbe, a vidjeli smo i Bašić da izgleda okej na terenu. Ispade sad po ovome što napisah da nam je vezni red odličanHariTz je napisao/la: ↑21 apr 2026, 01:50Sa nekim igračima moraš preskočiti određene korake i mlađe selekcije ako su super talenti. Ovdje se radi i o Švedskoj kojoj ga ‘otimamo’ (znam, vraćamo našu djecu), ali on je trenutno njihov igrač.Edincapitano je napisao/la: ↑21 apr 2026, 01:34Polako, prvo nek se dokaze u mladoj repki, kao i Dedic, Kerim i Tarik pa tek onda A repka.
Al sretno![]()
Niko ovdje ne govori o prvih 11 niti da mu se odmah garantuje mjesto, ali takvog igrača treba kaparisati. Ako ima kvalitet, izborit će se za mjesto u A selekciji (vezni rad nam je trenutno pod velikim znakom upitnika).
Zadnja izmjena: Zglavkar, dana/u 21 apr 2026, 09:48, ukupno mijenjano 2 puta.
- trunks1946
- Kontakt:
Dok to sačekamo debitovat će za Švedsku, mora se rizikovat sa njim da bi ga dobio, da smo Bogdo tako i mnoge mlađe igrače odma u A selekciju… najbolji potez ikada je imenovanje Spahica i Barbareza
orde del male
Ne kažem da treba čekati sa kontaktom i promjenom državljanstva...kažem da je još uvijek kvalitetom podaleko od pojačanja.trunks1946 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 09:46Dok to sačekamo debitovat će za Švedsku, mora se rizikovat sa njim da bi ga dobio, da smo Bogdo tako i mnoge mlađe igrače odma u A selekciju… najbolji potez ikada je imenovanje Spahica i Barbareza
Treba smanjiti euforiju, njegova trenutna forma i razvoj nisu na nivou očekivanja. Nadam se da će se ustaliti u prvih 11 do LN.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ma daleko je on od Švediske A-reprezentacije, 7/8 veznjaka je ispred njega. A Švedjank ne salju pozive samo da bi nekog kaparisali nije to njihov stil.trunks1946 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 09:46Dok to sačekamo debitovat će za Švedsku, mora se rizikovat sa njim da bi ga dobio, da smo Bogdo tako i mnoge mlađe igrače odma u A selekciju… najbolji potez ikada je imenovanje Spahica i Barbareza
Mislio sam da ce se vratit u prvu postavu nakon manje povrede ali iapk nije. Morat ce sto prije uhvatit formu da se usteli u prvi 11 jer Malmeu je OGROMAN prioritet da se vrati na tron. Nema on taj luksuz da ovu sezonu presjedi na klupi mora pokazat iskorak.
Pa standardan je. Do 14.3. igrao sve od ppcetka, onda vjerovatno zadobio neku povredu pa se vraca polahko
-
Edincapitano
- Kontakt:
Tankovica su zvali samo da ga uzmu sebiSindikat12 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:19Ma daleko je on od Švediske A-reprezentacije, 7/8 veznjaka je ispred njega. A Švedjank ne salju pozive samo da bi nekog kaparisali nije to njihov stil.trunks1946 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 09:46Dok to sačekamo debitovat će za Švedsku, mora se rizikovat sa njim da bi ga dobio, da smo Bogdo tako i mnoge mlađe igrače odma u A selekciju… najbolji potez ikada je imenovanje Spahica i Barbareza
Mislio sam da ce se vratit u prvu postavu nakon manje povrede ali iapk nije. Morat ce sto prije uhvatit formu da se usteli u prvi 11 jer Malmeu je OGROMAN prioritet da se vrati na tron. Nema on taj luksuz da ovu sezonu presjedi na klupi mora pokazat iskorak.
Sad bas kontam, Tankovic bi mozda i dan danas imao mjesta kod nas, ne znam gdje igra danas ali je igrao u Evropi prosle godine cini mi se znaci sigurno bi bio tu negdje za poziv jer smo skroz tanki u veznom redu a momak je bio bas dobar. Dzeko isao u London a opet izabrao svedsku..
Koliko znaci jedna greska u zivotu
Standardan u Omoniji i igra dobro tako je i Vladan dobio obećanje iz Srbije i zatvorio sebi reprezatativnu karijeru. Isto ovaj mali iz BL...Edincapitano je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:58Tankovica su zvali samo da ga uzmu sebiSindikat12 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:19Ma daleko je on od Švediske A-reprezentacije, 7/8 veznjaka je ispred njega. A Švedjank ne salju pozive samo da bi nekog kaparisali nije to njihov stil.trunks1946 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 09:46
Dok to sačekamo debitovat će za Švedsku, mora se rizikovat sa njim da bi ga dobio, da smo Bogdo tako i mnoge mlađe igrače odma u A selekciju… najbolji potez ikada je imenovanje Spahica i Barbareza
Mislio sam da ce se vratit u prvu postavu nakon manje povrede ali iapk nije. Morat ce sto prije uhvatit formu da se usteli u prvi 11 jer Malmeu je OGROMAN prioritet da se vrati na tron. Nema on taj luksuz da ovu sezonu presjedi na klupi mora pokazat iskorak.Jedno okuplanju bio i nikad vise..
Sad bas kontam, Tankovic bi mozda i dan danas imao mjesta kod nas, ne znam gdje igra danas ali je igrao u Evropi prosle godine cini mi se znaci sigurno bi bio tu negdje za poziv jer smo skroz tanki u veznom redu a momak je bio bas dobar. Dzeko isao u London a opet izabrao svedsku..
Koliko znaci jedna greska u zivotu![]()
-
Sindikat12
- Kontakt:
Sa 18 godina igrao protiv Uniteda na Old Traffordu, bio najbolji igrac od u15 do u19 Švedske, dvoumio se… naravno da ce ga zvat jer su mislili da im je on buducnost. Sa Kenom to nije ni blizu tako.Edincapitano je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:58Tankovica su zvali samo da ga uzmu sebiSindikat12 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:19Ma daleko je on od Švediske A-reprezentacije, 7/8 veznjaka je ispred njega. A Švedjank ne salju pozive samo da bi nekog kaparisali nije to njihov stil.trunks1946 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 09:46
Mislio sam da ce se vratit u prvu postavu nakon manje povrede ali iapk nije. Morat ce sto prije uhvatit formu da se usteli u prvi 11 jer Malmeu je OGROMAN prioritet da se vrati na tron. Nema on taj luksuz da ovu sezonu presjedi na klupi mora pokazat iskorak.Jedno okuplanju bio i nikad vise..
-
Sindikat12
- Kontakt:
Mujo se svako kaje sto nije nas izabrao, zastava je tuIceplayer je napisao/la: ↑21 apr 2026, 11:14Standardan u Omoniji i igra dobro tako je i Vladan dobio obećanje iz Srbije i zatvorio sebi reprezatativnu karijeru. Isto ovaj mali iz BL...Edincapitano je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:58Tankovica su zvali samo da ga uzmu sebiSindikat12 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:19
Ma daleko je on od Švediske A-reprezentacije, 7/8 veznjaka je ispred njega. A Švedjank ne salju pozive samo da bi nekog kaparisali nije to njihov stil.