Mladen Jurkas
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Mladen Jurkas
Jeste da ce samo lopte skupljati nakon treninga ali zasluzuje temu 
Re: Mladen Jurkas
Svaka mu čast! Sa 19 godina standardni golman prvaka i član reprezentacije na SP-u.
Treći golman je poklon bon putovanje, između selektora i predsjednika saveza, prevagnuo predsjednik.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Uvesti ga drugo poluvrijeme protiv Paname dati momku sansu i rijesiti ga pritiska za koju repku da igra.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Pa u većini slučajeva treći golman ne okusi terena, pogotovo ako nemaš luksuz da ti je treća utakmica u grupi nebitna, daj Bože da bude.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zasluzeno dobio poziv. Igra u prvaku drzave, imao odlicnu sezonu..standardan.. ne znam zasto ne bi dobio poziv kao 3 golman..
Naravno da je zasluženo dobio poziv u slučaju da Hadzikic zaista ne bude mogao?!
I Karic je dobar, ali Jurkas je dvije godine mladji (18 godina), prvi golman prvaka države (Borac) i prvi golman U21 reprezentacije, te kao takav zaslužio prednost u odnosu na Karica.
I Karic je dobar, ali Jurkas je dvije godine mladji (18 godina), prvi golman prvaka države (Borac) i prvi golman U21 reprezentacije, te kao takav zaslužio prednost u odnosu na Karica.
Karic je novinarsko-menadzersko smeće.
Karić se izofirao za sve pare.
Naravno da će ovaj mali dobiti poziv...
Naravno da će ovaj mali dobiti poziv...
Zasluženo treći/četvrti golman.
Za ove što pišu da Muftić, Karić, Burić... trebaju biti prije njega, te za klikbejt sportsport.ba - nemam riječi.
Za ove što pišu da Muftić, Karić, Burić... trebaju biti prije njega, te za klikbejt sportsport.ba - nemam riječi.
Glory Glory Man United
Sta ovo sad Jurkas poziv? Jel ovo ko kod Malica? Kad se oporavi Osman, ide Jurkas kuci? Kao kod Tabakovica i Malica?
Jos jedan Srbin,a jb ti sta radi onaj Dodik,kako ce ovaj igrati pred ljiljanima ili je on kukavicije jaje,hahahah
Vala ako kao osamnaestogodišnjak dobije poziv za Svjetsko prvenstvo i poslije odluči da promijeni reprezentaciju, onda nije ni šteta ako je promijeni makar bio najbolji golman svijeta u budućnosti.MostarNeretva je napisao/la: ↑30 maj 2026, 19:28Uvesti ga drugo poluvrijeme protiv Paname dati momku sansu i rijesiti ga pritiska za koju repku da igra.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Pa ne racuna se prijateljska i da ga uvede. Protiv Paname Vasilj treba igrati 90 minuta i tu nema dileme.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Opet kvariš teme svojim glupostima. Momak je zaslužio poziv.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Naravno da zasluzuje, 18 godina, rezerva mu Šiškovski koji je u reprezentaciji Makedonije, nasa liga.
Sretno mali.
Mada i on i Karic trebaju biti ispred Osmana.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nije isto jer kod golmana je drugačije pravilo. Igrač se može zamijeniti 24 sata prije prve utakmice na SP ako se dokaže povreda. Ako bude da Tabakovićeva povreda je takva da ne može nikako, Malić upada umjesto njega. I to je onda finalno. Čak i da je procjena kasnije da Tabaković može u 1/16 finala da igra, gotovo je ako se donese odluka da Malić ulazi.
S druge strane , golman se može zamijeniti bilo kad, opet ako se dokaže povreda.
Poprilično je sigurno s obzirom kakve su povrede da ostaju i Tabaković i Hadžikić ali je ovo vrlo dobar potez neka tu i Malića i Jurkasa opreza radi i da se psihički povežu i povežu s timom
Glory Glory Man United
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Drago mi je zbog momka, par puta sam ga gledao, ima potencijala.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ima on potencijal ali malo je sinptomatično da baš njega i Jovu Lukića pozove pred odlazak na SP. Ima tu malo i politike pritiska da se malo Srba ubaci. Ali realno bolji je ovaj Jurkas od Hađžikića kojem želim brz oporavak. Ni Karića iz Veleza da je pozvan nebi pogriješio. Ovi Željivci su smiješni kad kažu da je trebalo Muftica pozvati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.