Menadzerske agencije i njihov utjecaj na repku
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Menadzerske agencije i njihov utjecaj na repku
Otvaram ovu temu da razmjenimo misljenja o medzerskim agencijama, njihovom uticaju na reprezentacije, igrace, strucni stab itd.
Svjedoci smo da odkad repka postoji menadzerske agencije igraju bitnu ulogu u guranju svojih, losijih igraca, naustrb onih boljih I kvalitetnijih. Uvijek od 15 najboljih u datom trenutku, fale barem dvojica. Nekad su tako rahimica u prajmu drzali van repke 5 6 godina.
2014te Germania od Seada Susica je vodila kolo.
Danas smo svjedoci da pojedini igraci imaju zagarantovan poziv bez obzira na (ne)kvalitet, minutazu, formu itd. Neki cak redovno I igraju.
Ko su menadzerske agencije koje zastupaju tahirovica,sunjica,radeljic,mujakica,basica itd. Za koje agencije rade milenkovic, hasagic, hrgovic I ostali clanovi strucnom staba. Koliko husaric, Ivica dzidic, Stefan Bulic I slicni imaju udjela u tim agencijama?
Obzirom da nasi novinari nikad nece pokrenuti ovu temu, postViti pitanja, mozda je dobro da malo ovdje razmjenimo saznanja, misljenja itd.
Svjedoci smo da odkad repka postoji menadzerske agencije igraju bitnu ulogu u guranju svojih, losijih igraca, naustrb onih boljih I kvalitetnijih. Uvijek od 15 najboljih u datom trenutku, fale barem dvojica. Nekad su tako rahimica u prajmu drzali van repke 5 6 godina.
Danas smo svjedoci da pojedini igraci imaju zagarantovan poziv bez obzira na (ne)kvalitet, minutazu, formu itd. Neki cak redovno I igraju.
Ko su menadzerske agencije koje zastupaju tahirovica,sunjica,radeljic,mujakica,basica itd. Za koje agencije rade milenkovic, hasagic, hrgovic I ostali clanovi strucnom staba. Koliko husaric, Ivica dzidic, Stefan Bulic I slicni imaju udjela u tim agencijama?
Obzirom da nasi novinari nikad nece pokrenuti ovu temu, postViti pitanja, mozda je dobro da malo ovdje razmjenimo saznanja, misljenja itd.
Re: Menadzerske agencije i njihov utjecaj na repku
daj baDiadora je napisao/la: ↑20 jun 2026, 02:34Otvaram ovu temu da razmjenimo misljenja o medzerskim agencijama, njihovom uticaju na reprezentacije, igrace, strucni stab itd.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Trebao si otvoriti temu o Canadi..kako veze nemaju i kako ih kosmicke sile guraju...
Posalji pozivnicu @JohnCleese, on ima insajderske, udarnicke dojave...Kaze da je Barba prokockao sve one milione sto je savez dobio za SP, zbog toga gura igrace u pakao da dobiju Qatar i plasiraju se u play off, da legne jos 13/14 miliona i ode u Vegas...kazu da se nece ni vracati u Bosnu..
Druga strana medalje kaze da su se te agencije aktivirale automatski nakon sto smo izgubili protiv Svice...da nismo, cekale bi agencije do narednog poraza...za sve je asistirao AI...nije se sa ovim igrati, AI je zayeban igrac, kazu da suta dobro sa obje noge, a u skoku je nenadmasan...
Posalji pozivnicu @JohnCleese, on ima insajderske, udarnicke dojave...Kaze da je Barba prokockao sve one milione sto je savez dobio za SP, zbog toga gura igrace u pakao da dobiju Qatar i plasiraju se u play off, da legne jos 13/14 miliona i ode u Vegas...kazu da se nece ni vracati u Bosnu..
Druga strana medalje kaze da su se te agencije aktivirale automatski nakon sto smo izgubili protiv Svice...da nismo, cekale bi agencije do narednog poraza...za sve je asistirao AI...nije se sa ovim igrati, AI je zayeban igrac, kazu da suta dobro sa obje noge, a u skoku je nenadmasan...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Kakav kreten. kad pomisliš da te ne može ničim iznenadit i pasti još dublje, Noćna dama u 2:30 ujutro napiše ovo.
Glory Glory Man United
Momak je 100% upravuu. Samo bi se nadovezo da je ista menadzerska mafija preko svojih turskih satelita uspjela ugurat gulera i yildiza u sastav turske, pa vidimo kako je to zavrsilo.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Agencije i menadzeri su uvijek gurali pojedine igrace nije to diskutabilno kao Dzenisa Burnica , Tahirovica , Bazdara i jos mnoge druge. Ima i situacija ako ti je neko menadzer da ces jako tesko doci do reprezentacije naprimjer Hadis Zubanovic njegovi igracu koji su imali znacajne minute su Edin Visca i Ibrahim Sehic svi ostali ili nisu dobijali minute ili nisu uopce pozivani nikad. Ili ima slucajeva gdje covjek nece imati priliku da uopce igra za reprezentaciju ali zovu se neki kako bi im se digla cijena ako imaju bolji pojedinci ispred njega kao Osman Hadzikic sto je 3 golman reprezentacije . Mi na kraju krajeva nismo se kvalifikovali jer smo dobri nego jer smo imali srece sve ti kaze kad ti je statistika pod Barbarezom 6 pobjeda 9 nerijesenih i 9 poraza. I tih 6 pobjeda su 2 puta Rumunija , 2 puta San Marino , 1 malta i 1 kipar.Diadora je napisao/la: ↑20 jun 2026, 02:34Otvaram ovu temu da razmjenimo misljenja o medzerskim agencijama, njihovom uticaju na reprezentacije, igrace, strucni stab itd.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Oni su izborili svjetsko i kakvi god su brate, oni su su zasluzili mundijal. Svakako nemamo velikog izbora i ovi sto bih ih ja prvi zvao, oni jos nemaju nase papire i ne mogu preko reda u repkuDiadora je napisao/la: ↑20 jun 2026, 02:34Otvaram ovu temu da razmjenimo misljenja o medzerskim agencijama, njihovom uticaju na reprezentacije, igrace, strucni stab itd.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
signalidunapark
- Kontakt:
Husara gura Gulera
Gura jasta, evo Dzeku pokusavaju prodati kroz SP!
Kakva perfidna podbacivanja sa otvaranjem ove teme. Ovdje neki kao da prizeljkuju Hadzibegica i slicne na kormilu reprezentacije. Koja tema se otvara u momentu kada reprezentacija zivi najveci uspjeh od svog nastanka.Nista cudno kad vidim nekolicinu Bosnjackih primjeraka u Beogradskoj carsiji sve mi postane jasnije. Kakva samodestrukcija vlada na ovom forumu. Jesi li ti svjestan otvaracu ove teme da Bosanska liga i Bosnjacki klubovi nisu proizveli niti jednog igraca spomena vrijedna nakon Edina Dzeka. Da ludilo postane jos vece cak je i Federalka uspjesnija od PL BiH. Barbarez i ekipa su od djece emigranata stvorili ovaj plasman izbacivsi na tom putu 3 ekipe znacajno kvalitetnije od sadasnje BiH. Ì dodje lik i podvaljuje im nekakve agencije za prodaju igraca onako perfidno ispod stola. Bruka i sramota!
- sagitarius
- Kontakt:
Lik fkt konta da ovo samo i nasoj reprezentaciji ima…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ovo su botovi stranih obavještajnih službi.
Banuj admine, ili gasi forum.
Banuj admine, ili gasi forum.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Otvorio je temu kako bi priznao da ga prijatelj fudbalski menadžer trpa u bulju.
Ispravka, u 02:34
Da je Fanatic aktivan, rekao bi da je on ovo otvorio.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ista prica kao i prije 12 godina...
Pa zar je moguce da se niste pomakli ni cenat..ili je to ipak nova generacija??
Pape je imao srece, veze nema, Barba ima srece, veze nema....Papetu manageri pravili tim, Barbi manageri prave tim...
Ja koliko znam kad su Papeta otjerali, tek tada smo imali selektore koji su pozivali jedno milion igraca(kod Papeta nisu bili ni na mapi)...cudno mi je to kad je Pape bio "managerski" selektor
...ali trn u oku je bio Tino i "agencija" njegovog brata...
Hajde dobro, da nije bilo Tine, nasli bi mi vec nekoga...mi uvijek imamo plan B, C, D, Z
Danas imamo Barbu, koji je sa ovim ISTIM igracima izborio SP, te ISTE igrace poveo na SP, na kraju balkanske logike, manageri "guraju" nekoga i to odmah nakon prvog poraza...cudi me da se niste sjetili Sanjina Prcica, on je taj vezni sto nam fali.. u zenitu mladosti ga zvali Iniesta...tek mu 32, sta fali da se vrati iz penzije i pokaze svu raskost sto posjeduje..
Pape je imao srece, veze nema, Barba ima srece, veze nema....Papetu manageri pravili tim, Barbi manageri prave tim...
Ja koliko znam kad su Papeta otjerali, tek tada smo imali selektore koji su pozivali jedno milion igraca(kod Papeta nisu bili ni na mapi)...cudno mi je to kad je Pape bio "managerski" selektor
Hajde dobro, da nije bilo Tine, nasli bi mi vec nekoga...mi uvijek imamo plan B, C, D, Z
Danas imamo Barbu, koji je sa ovim ISTIM igracima izborio SP, te ISTE igrace poveo na SP, na kraju balkanske logike, manageri "guraju" nekoga i to odmah nakon prvog poraza...cudi me da se niste sjetili Sanjina Prcica, on je taj vezni sto nam fali.. u zenitu mladosti ga zvali Iniesta...tek mu 32, sta fali da se vrati iz penzije i pokaze svu raskost sto posjeduje..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Druze ti se ocigledno ne sjecas dobro 2014te. Ovdje se piskaralo o tome puno. Germanija je bila prisutna I gurala svoje igrace I prije ali je kulminiralo nakon sto smo se plasirali. Tu je poceo raskol u reprezentaciji, ne znam ako se sjecas one utakmice protiv egipta I poraza od 3 0. Tada smo na djelu vidjeli anela hadzica, avdiju vrsajevica, poslije se pridruzio tinki vinky pred sam polazak. Situaciju je tu iskoristio I Dzeko pa pogurao svog druga ibricica na svjetsko iako je tada bio klupiran u osrednjem turskom prvoligasu I nicim nije zasluzio da bude tu. Visca I Toni sunjic su isto bili germanijini igraci ali ipak su zasluzeno bili na spisku.Juventinisimo je napisao/la: ↑20 jun 2026, 17:00Ista prica kao i prije 12 godina...![]()
Ja koliko znam kad su Papeta otjerali, tek tada smo imali selektore koji su pozivali jedno milion igraca(kod Papeta nisu bili ni na mapi)...cudno mi je to kad je Pape bio "managerski" selektor...ali trn u oku je bio Tino i "agencija" njegovog brata...
![]()
Danas imamo Barbu, koji je sa ovim ISTIM igracima izborio SP, te ISTE igrace poveo na SP, na kraju balkanske logike, manageri "guraju" nekoga i to odmah nakon prvog poraza...cudi me da se niste sjetili Sanjina Prcica, on je taj vezni sto nam fali.. u zenitu mladosti ga zvali Iniesta...tek mu 32, sta fali da se vrati iz penzije i pokaze svu raskost sto posjeduje..![]()
Onaj kriminal sa Zukanovicem koji je te kvalifikacije nerijetko igrao u prvoj postavi je bio okidac za jako losu I toksicnu atmosferu koja se tada stvorila ne samo medu igracima nego kod velikog broja navijaca takodzer. Sto je najgore, Pape je nastavio s tom praksom I sljedece kvalifikacije.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Cuj to??Diadora je napisao/la: ↑20 jun 2026, 17:50Druze ti se ocigledno ne sjecas dobro 2014te. Ovdje se piskaralo o tome puno. Germanija je bila prisutna I gurala svoje igrace I prije ali je kulminiralo nakon sto smo se plasirali. Tu je poceo raskol u reprezentaciji, ne znam ako se sjecas one utakmice protiv egipta I poraza od 3 0. Tada smo na djelu vidjeli anela hadzica, avdiju vrsajevica, poslije se pridruzio tinki vinky pred sam polazak. Situaciju je tu iskoristio I Dzeko pa pogurao svog druga ibricica na svjetsko iako je tada bio klupiran u osrednjem turskom prvoligasu I nicim nije zasluzio da bude tu. Visca I Toni sunjic su isto bili germanijini igraci ali ipak su zasluzeno bili na spisku.Juventinisimo je napisao/la: ↑20 jun 2026, 17:00Ista prica kao i prije 12 godina...![]()
Ja koliko znam kad su Papeta otjerali, tek tada smo imali selektore koji su pozivali jedno milion igraca(kod Papeta nisu bili ni na mapi)...cudno mi je to kad je Pape bio "managerski" selektor...ali trn u oku je bio Tino i "agencija" njegovog brata...
![]()
Danas imamo Barbu, koji je sa ovim ISTIM igracima izborio SP, te ISTE igrace poveo na SP, na kraju balkanske logike, manageri "guraju" nekoga i to odmah nakon prvog poraza...cudi me da se niste sjetili Sanjina Prcica, on je taj vezni sto nam fali.. u zenitu mladosti ga zvali Iniesta...tek mu 32, sta fali da se vrati iz penzije i pokaze svu raskost sto posjeduje..![]()
Onaj kriminal sa Zukanovicem koji je te kvalifikacije nerijetko igrao u prvoj postavi je bio okidac za jako losu I toksicnu atmosferu koja se tada stvorila ne samo medu igracima nego kod velikog broja navijaca takodzer. Sto je najgore, Pape je nastavio s tom praksom I sljedece kvalifikacije.
Sjecam se ja svega...bila je ovdje na forumu elita koja je izbacivala masu igraca koji su trebali igrati na SP, koji su bili sama krema fudbala...
Nakon sto su se kutarisali Papeta, dosli su selektori sa slicnim vizijama kao i forumasi...pa smo onda pozvali stotinu tih talenata...pa smo zavrsavali treci/cetvrti u grupama....meda nismo mogli laznuti..gdje su nas u barazu Irci i Sjeverni Irci oducavali od fudbala.
Baraz nikad nismo prosli....i onda....spektakl....Sretnik Barba sa ovim istim igracima izbaci Wales i Italiju...
Po vama su to bile godine srece i bericeta, gdje manageri nisu gurali svoje pulene...i dodje ovaj Barbarez da sve to unisti..
Tacno nas je Barba posrao sto se plasirao...sto se uopste plasirao na SP, kad ga ne moze osvojiti...
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- BenjooJutub
- Kontakt:
Druze, igrač ako valja ima i dobrog menadžera koji ga pogura i pomogne mu koliko toliko. To ima u svakoj reprezentaciji, u svakoj ekipi u svakom sportu.
Jednostavno je tako i tako ce uvijek biti.
Ko Ronalda gura? To je čak i prevazišlo menadžere i agencije, gura ga Trump jer bi bio veliki gubitak za SP da ne igra a vidimo da jedva trči.
Jednostavno je tako i tako ce uvijek biti.
Ko Ronalda gura? To je čak i prevazišlo menadžere i agencije, gura ga Trump jer bi bio veliki gubitak za SP da ne igra a vidimo da jedva trči.
Fake zvani, zvao sam mesanovica jer su mi rekli da moze igrat krilodubrovnik je napisao/la: ↑20 jun 2026, 14:17Kakva perfidna podbacivanja sa otvaranjem ove teme. Ovdje neki kao da prizeljkuju Hadzibegica i slicne na kormilu reprezentacije. Koja tema se otvara u momentu kada reprezentacija zivi najveci uspjeh od svog nastanka.Nista cudno kad vidim nekolicinu Bosnjackih primjeraka u Beogradskoj carsiji sve mi postane jasnije. Kakva samodestrukcija vlada na ovom forumu. Jesi li ti svjestan otvaracu ove teme da Bosanska liga i Bosnjacki klubovi nisu proizveli niti jednog igraca spomena vrijedna nakon Edina Dzeka. Da ludilo postane jos vece cak je i Federalka uspjesnija od PL BiH. Barbarez i ekipa su od djece emigranata stvorili ovaj plasman izbacivsi na tom putu 3 ekipe znacajno kvalitetnije od sadasnje BiH. Ì dodje lik i podvaljuje im nekakve agencije za prodaju igraca onako perfidno ispod stola. Bruka i sramota!
naprijed rejal